Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έξαλλοι paparazzi απειλούν να ξεσκεπάσουν τα «στημένα» ζευγάρια της show biz

Δημιούργησαν δίκτυο υποστηρικτών για να καλύψουν την ψεύτικη σχέση τους, δεν κατάφεραν όμως να κλείσουν τα στόματα των συναδέλφων τους που ξέρουν καλά ότι πίσω από το καλοστημένο love story τους υπάρχει μια μεγάλη απάτη.
Εδώ και λίγο καιρό τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια μονοπωλεί ένα θέμα: οι ψεύτικοι έρωτες γνωστών προσώπων της show biz.
Πρόκειται για δυο
γνωστά ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος που τον τελευταίο καιρό διατυμπανίζουν τον έρωτά τους λες και είναι οι μοναδικοί ερωτευμένοι σ’ αυτό τον κόσμο.
Όλοι ήξεραν από την αρχή ότι οι δεσμοί τους δεν είναι αληθινοί και ότι κάνουν τα πάντα για να τους κάνουν γνωστούς, ξεκινώντας από την κλασική συνταγή που λέγεται κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους του κουτσομπολίστικου ρεπορτάζ...
Άφηναν να εννοηθεί ότι είναι ζευγάρι και κυκλοφορούσαν ή ταξίδευαν μαζί, αλλά μόλις έβλεπαν δημοσιογράφο ή φωτογράφο χώριζαν κι έτρεχαν να κρυφτούν ή έβγαιναν από άλλες πόρτες του χώρου όπου βρίσκονταν.
Εκτόξευαν έτσι στα ύψη τη φαντασία των παπαράτσι και το παιχνίδι είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον.
Όσο για τις πολύ προσωπικές φωτογραφίσεις μέσα από τζαμαρίες, πίσω από τοίχους κλπ. και τα δήθεν κρυφά ταξίδια, ήταν όλα μέσα στο παιχνίδι, αφού οι συνεργάτες των δήθεν ζευγαριών ειδοποιούσαν πολύ προσεκτικά τους φωτορεπόρτερ για να παίξουν το παιχνίδι της κρυφής φωτογράφισης...
Στη συνέχεια, τα «πολύ ερωτευμένα» ζευγάρια άρχισαν να διατυμπανίζουν τον έρωτά τους ανοιχτά πλέον, αφού το κόλπο έπιασε και το κοινό είχε πέσει στη φάκα και είχε αρχίσει ήδη να …τρώει το τυράκι που τους πέταξαν.
Όλα καλά μέχρι εδώ…
Έλα όμως που πριν από λίγες μέρες, δύο από τους παπαράτσι που ήξεραν για τους στημένους έρωτες των δύο ζευγαριών σήκωσαν μπαϊράκι γιατί δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την οικονομική συνεργασία μαζί τους…
Οι παπαράτσι που ειδοποιήθηκαν πρόσφατα να τραβήξουν κάποιες από τις δήθεν τυχαίες φωτογραφίες των ερωτευμένων ζευγαριών, αποφάσισαν να μην παίξουν άλλο το παιχνίδι τους, κάτι που έχει ανησυχήσει τους ενδιαφερόμενους...
Ειδικά τώρα που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ότι θα παντρευτούν κιόλας και η δημοσιότητα είναι το διαβατήριο για να ανεβάσουν το κασέ των συνεργασιών τους!
Οι ψευτοερωτευμένοι λοιπόν καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλιώς θα βρεθούν προ εκπλήξεως, καθώς κάποιοι ετοιμάζουν μια μεγάλη αποκλειστικότητα που θα ανατρέψει τα δεδομένα!
Όλοι ξέρουν βέβαια ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και το αν οι σχέσεις είναι πραγματικές ή όχι, αφορά μόνο τους ίδιους και κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει στην προσωπική τους ζωή.
Παρόλα αυτά, μόνοι τους άφησαν παράθυρο ανοικτό για να μπει αέρας και να διαλύσει το σχέδιο που είχαν στήσει...
Λησμόνησαν ότι εδώ δεν είναι Χόλυγουντ...
newsbomb

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια