Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Eλληνίδα που γοήτευσε τον Καντάφι

Ο Μουαμάρ Καντάφι και η καλλονή Κλειώ Έβανς γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια.
Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός είχε επιλεγεί μέσω casting από το πρακτορείο Hostess web, το οποίο είχε αναλάβει να βρει και να στείλει τις εντυπωσιακότερες κοπέλες σε ταξίδια στη Λιβύη προκειμένου να γνωρίσουν την κουλτούρα της χώρας και να
μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην Ευρώπη.
Περίπου 500 καλλονές φιλοξενήθηκαν τότε με έξοδα του Καντάφι και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αυτόν τις διδαχές του Κορανίου. Μάλιστα, τρεις από τις 500 ασπάστηκαν το Ισλάμ προκαλώντας αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Από τότε η Κλειώ συνάντησε τον Μουαμάρ Καντάφι άλλες πέντε φορές, αφού το πρακτορείο της την έστελνε στις ομαδικές κατηχήσεις περί Ισλάμ που οργάνωνε ο Λίβυος πρόεδρος, με σκοπό να προσηλυτίσει εκατοντάδες... μινιφορούσες αιθέριες υπάρξεις.
Μάλιστα, σε μία από αυτές τις συναντήσεις ο Καντάφι πλησίασε την εκρηκτική μελαχρινή και της πρότεινε να ασπαστεί το Κοράνι, κάτι που εκείνη απέφυγε εξηγώντας του ότι είναι και θέλει να παραμείνει χριστιανή ορθόδοξη.
Οι συναντήσεις τους στη Ρώμη και στη Λιβύη τον Μάρτιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2010 κατέστησαν γνώριμη τη φιγούρα της στα μάτια του Συνταγματάρχη.
Μάλιστα, της μετέφερε την πρόταση γάμου εκ μέρους του αγαπημένου ανιψιού του, ο οποίος μαγεύτηκε από την ομορφιά της.
www.sigmalive.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια