Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι, “Σύζυγος για ενοικίαση”

Ο Ντάνι Μακάμπι (Άνταμ Σάντλερ), ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, χρησιμοποιεί ένα αθώο ψέμα για να πετύχει το στόχο του: φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος.
Όταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Πάλμερ (Μπρούκλιν Ντέκερ), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να
τον καταδυναστεύει.
Αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφασίζει να «εφεύρει» μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της Πάλμερ.
Το ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Ντάνι, Κάθριν (Τζένιφερ Άνιστον), μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι.
Έτσι καταλήγουν όλοι για ένα τρελό σαββατοκύριακο στη Χαβάη, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
http://www.kazantv.gr/wp-content/uploads/2011/03/%CE%86%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BC-%CE%A3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BD-%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%81.jpg 
Η ΤΑΙΝΙΑ : ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…
Ένας καθημερινός άνθρωπος και ένα μικρό ψεματάκι είναι αρκετά για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όταν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν ο Άνταμ Σάντλερ και η Τζένιφερ Άνιστον υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντένις Ντάγκαν.
«Στην αρχή της ταινίας ο χαρακτήρας μου, ο Ντάνι, σκοπεύει πράγματι να παντρευτεί όμως ο γάμος ακυρώνεται» εξηγεί ο Σάντλερ.
«Την ίδια βραδιά, κι ενώ ο Ντάνι έχει ξεχάσει να βγάλει τη βέρα του, γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα που του φέρεται ιδιαίτερα φιλικά γιατί τον θεωρεί παντρεμένο και άρα ακίνδυνο.
Έτσι του έρχεται η ιδέα να χρησιμοποιήσει τη βέρα για να φλερτάρει χωρίς να ξαναπληγωθεί ποτέ».
Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του στο πρόσωπο της Πάλμερ, την οποία υποδύεται η νεοεμφανιζόμενη Μπρούκλιν Ντέκερ που πέρυσι κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated.
http://www.kazantv.gr/wp-content/uploads/2011/03/%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81-%CE%86%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%86%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BC-%CE%A3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81..jpg 
Ο Ντάνι δεν βρίσκει το θάρρος να της πει την αλήθεια, κι έτσι βάζει στο κόλπο τη βοηθό του Κάθριν, που εμφανίζεται ως υποτιθέμενη σύζυγος.
«Θέλει να τον βοηθήσει να βγει από τον κυκεώνα των ψεμάτων του αν και η ίδια δεν εγκρίνει τη στάση του» εξηγεί η Τζένιφερ Άνιστον για το ρόλο της.
«Δουλεύουν μαζί για χρόνια και έχουν μια πολύ ξεχωριστή φιλία.
Δεν της λέει ποτέ ψέματα και είναι η μόνη που τον ξέρει πραγματικά», λέει η πρωταγωνίστρια.
Όμως το ένα ψέμα οδηγεί σε ένα επόμενο, ακόμα μεγαλύτερο ψέμα, σαν παιχνίδι ντόμινο.
Έτσι ο Ντάνι αναγκάζεται να «υιοθετήσει» τα πραγματικά παιδιά της Κάθριν, και πριν καλά το καταλάβει βρίσκεται με μια ψεύτικη σύζυγο, δύο ψεύτικα παιδιά και έναν πραγματικό ξάδερφο στη Χαβάη, μόνο και μόνο για να πείσει την Πάλμερ ότι δεν είναι ο τύπος της μιας βραδιάς.
Λογικό? Σα να μην έφταναν όλα αυτά, εκεί συναντούν μια παλιά «φίλη» της Κάθριν, την Ντέβλιν (Νικόλ Κίντμαν), και τότε τα ψέματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο… Αληθινά!
kazantv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια