Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άδειες τσέπες έχει ο Καφετζόπουλος

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, παρόλο που έχει διάφορες εργασίες στο ενεργητικό του, όπως αυτή του ηχολήπτη, και του υπαλλήλου σε δισκογραφική εταιρία, κατέληξε στην ηθοποιία, που ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη.
Νιώθει περήφανος για την προσωπική του ζωή ενώ δε διστάζει να
ομολογήσει πως δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα!
Ο γνωστός ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του «Σουίτα στο Πλάζα» με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ετοιμάζεται να ανεβάσει παιδικά παραμύθια, όπως αναφέρει στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.
Το κοινό δείχνει να τον επιβραβεύει για τις επιλογές του, όποιες και εάν είναι αυτές.
«Δεν πιστεύω σε βραβεία και διακρίσεις, γιατί συνήθως αποφασίζονται από επιτροπές που τα συζητούν κάνουν συμβιβασμούς, τα πράγματα μοιράζονται.
Αυτά που μου φαίνονται συμπαθητικά είναι εκείνα για τα οποία ψηφίζει το κοινό.
Όπως της Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα Οσκαρ, ή τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας κινηματογράφου», αναφέρει.
Συνεχίζοντας, σχολιάζει τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της τηλεόρασης και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχει δεχτεί πρόταση για σήριαλ, απαντά: «Όχι, αλλά αν κάποια στιγμή στρέψεις την πλάτη σου στην τηλεόραση, την στρέφει και αυτή σιγά σιγά.
Σε ξεγράφουν – και δεν τους αδικώ.
Βέβαια, δεν γίνονται και σειρές πια. Και δεν γίνονται σειρές στις οποίες τα ιδιωτικά κανάλια θα πίστευαν πως είμαι πρόθυμος να παίξω, ή θα ήταν πρόθυμοι να με πληρώσουν με μια αμοιβή αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη ενός νεότερου συναδέλφου».
Όταν έρχεται η συζήτηση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ο Καφετζόπουλος δηλώνει απογοητευμένος από το σύνολο της κατάστασης που επικρατεί αναφέρεται στους μετανάστες λέγοντας ότι κανένας μετανάστης δεν πρόκειται πλέον να έλθει στην Ελλάδα, γιατί όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά μας προβλήματα και ξέρουν πως δεν θα βρουν δουλειά.
Σε ό, τι αφορά το υλικό κομμάτι της ζωής του είναι πολύ συγκεκριμένος: «Έχουμε το σπίτι που μένουμε και δύο αυτοκίνητα, όπως μια μικροαστική προς μεσοαστική οικογένεια, δεν έχουμε εξοχικό, ενώ έχουμε και μια βάρκα. Αυτά.
Και τίποτα στην τράπεζα. Κυριολεκτικά τίποτα!»
Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει στο ενεργητικό του ένα γάμο με παιδί, ένα παιδί χωρίς γάμο και έναν γάμο χωρίς παιδί.
Και νιώθει περήφανος για όλα.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, για τρία Σαββατοκύριακα τoυ Απριλίου πριν το Πάσχα, θα ανεβάσει παιδικά παραμύθια μαζί με τον Δημήτρη Μπασλάμ στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Επιπλέον, προετοιμάζεται για την νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ με τίτλο Εύρηκα.
www.cosmo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια