Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρωσικοί Υπαινιγμοί για το Μεσανατολικό

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στη Β. Αφρική μπορούν να ασκήσουν επίδραση στην κατάσταση στη Ρωσία και στην ΚΑΚ.
Η κρίση της εξουσίας στις χώρες της Μέσης Ανατολής και ης Β. Αφρικής μπορεί να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στον Β. Καύκασο της Ρωσίας και στις
κεντροασιατικές χώρες -μέλη της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.
Έτσι δήλωσε ο Ρώσος...Υπουργός Εξωτερικών. «Ακόμα και στα χρόνια της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή η Ρωσία αισθανόταν αρνητική πνοή που προερχόταν απ’ αυτή την περιοχή»,- είπε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Η επιδείνωση της κατάστασης στη Ρωσία σε σχέση με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το ποιός θα έρθει στην εξουσία στις χώρες αυτής της περιοχής. Η Ρωσία παίρνοντας υπόψη της αυτούς τους κινδύνους, είναι έτοιμη να πάρει μέρος στην πολιτική διευθέτηση της κατάστασης σ΄αυτή την περιοχή.
οπως έχουμε αναφερθεί στο σχετικό άρθρο του blog amynias:"Παράνομη" χαρακτηρίζει η Ρωσία κάθε Στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Λιβυή Και ο Νοών Νοείττω!!!. Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πολύ σοβαρή. Η Ρωσία Αντιδρά και χαρακτηρίζει "παράνομη" την όποια στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη.
Όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν ότι η Ρωσία θα προστατέψει την "νομιμότητα". η Ρωσία αντιτίθεται απόλυτα στην όποια επέμβαση στρατιωτικών.
Αυτό σημαίνει οτι η Ρωσία σε μια ενδεχόμενη απόφαση του ΝΑΤΟ να παρέμβει στρατιωτικά κατά του Καθεστώτος Καντάφι, το ΝΑΤΟ θα βρεθεί απέναντι σε έναν σύμμαχο της Λιβύης που ονομάζεται Ρωσία, η οποία όπως προειδοποιεί θα ανοίξει πολλά νέα μέτωπα τα οποία δεν συμφέρει μπουν στον χορό του παρόντος γύρου.
Amynias

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια