Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και η ερωτική πλευρά των ανδρών

zodia sex
Η Ερωτική Πλευρά του άνδρα Κριού
Είστε έτοιμη για μια αέναη πρόκληση στη ζωή σας; Αν ναι, θυμηθείτε ότι ο Αρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς. Ένας άνδρας Κριός μπορεί να είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς χαρακτήρες που συναντήσατε ποτέ – είναι όμως σίγουρο ότι θα έχετε πολλές συγκρούσεις.
Ο Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός, ο ορμητικός εραστής που θα έχει την πρωτοβουλία. Ο καλύτερος τρόπος για να τον σαγηνεύσετε είναι να διατηρείτε γύρω σας έναν αέρα μυστηρίου. Αυτός ο άνδρας δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι σας έχει τελείως δικιά του, γιατί τότε το ενδιαφέρον του μπορεί να εξατμισθεί γρήγορα. Ίσως σας γεμίσει με λουλούδια, τηλεφωνήματα και ρομαντικά δείπνα εσείς όμως δεν πρέπει ποτέ να πάρετε πρωτοβουλίες. Για να σαγηνεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα πρέπει να προετοιμαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής: βεβαιωθείτε ότι όταν τηλεφωνεί λείπετε (ακόμα κι αν δεν λείπετε) και μην απαντάτε πάντα στα τηλεφωνήματα που έχει αφήσει στον αυτόματο τηλεφωνητή σας.
Ο Κριός θέλει το άπιαστο• διεγείρει τα συναισθήματα του και το πύρινο πάθος του, κάνοντας τον να θέλει να σας δει ακόμα περισσότερο. Η πρώτη ημέρα του Κριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της άνοιξης και οι Κριοί έχουν ένα θαυμάσιο ενθουσιασμό και μια ενέργεια που φαίνεται να δένει με το πώς αισθανόμαστε τότε – όταν ξαφνικά ο βαρετός και φρικτός καιρός αρχίζει να αλλάζει, λουλούδια αρχίζουν ν ανθίζουν και υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση στον αέρα.
Αν έχετε συνεπαρθεί από την προσωπικότητα αυτού του άνδρα, που ακτινοβολεί εσωτερική δύναμη και που σας φέρεται σαν να ήσασταν η πρώτη γυναίκα στον κόσμο, προσέξτε! Μπορεί να πιαστείτε στα δίχτυα του γρηγορότερα απ ότι νομίζετε, και έχετε να μάθετε πολλά.
Κάθε αστρολογικό ζώδιο κυβερνά ένα ιδιαίτερο μέρος του σώματος και δεν είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι. Σκεφθείτε πόσο μαγνητικά είναι τα πρόσωπα τους. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνήθως το ζώδιο κάποιου, είναι δεδομένο όταν συναντάτε έναν Κριό.
Μπορείτε να μαντέψετε αυτό το ζώδιο από την άμεση του προσέγγιση, τον τρόπο που τα μάτια του επικοινωνούν και δεν σταματά εκεί. Ύστερα από λίγο περνάει ανάμεσα από το πλήθος του δωματίου για να συστηθεί και να προσπαθήσει να σας πείσει να φύγετε από το πάρτυ, όπου μόλις γνωριστήκατε, και να πάτε να πιείτε ένα ποτό σ ένα όμορφο μικρό μπαρ κάτω στον δρόμο. Τα μάτια του λάμπουν από ενθουσιασμό και ζεστασιά, θα υπάρχει ένα θαυμάσιο χαμόγελο που θα φωτίζει όλο του το πρόσωπο, και θα σας σπρώξει απαλά οδηγώντας σας προς την πόρτα. Αισθάνεστε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που σώζεται από τον ιππότη με το άσπρο άλογο όταν ακριβώς η ζωή σας φαινόταν βαρετή και άδεια – και φεύγετε. Φυσικά όλοι οι Κριοί δεν συστήνονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά από αυτό το μικρό παράδειγμα θα σας είναι εύκολο να τον αναγνωρίζετε. Ακόμα κι αν η πρόκληση δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, και αποφασίσετε να μην δεχθείτε τις προτάσεις του, αυτό θα σας κάνει αμέσως πιο ενδιαφέρουσα.
Ο άνδρας Κριός δεν θα δεχθεί όχι για απάντηση. Η προσωπικότητα του παίρνει ξαφνικά την έκφραση ενός μικρού αγοριού όταν η μητέρα του αρνείται να του πάρει ένα καινούργιο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι βλέπει τις γυναίκες σαν παιχνίδια, καθόλου. Ο Κριός είναι απλά ένα παιδί στην καρδιά, έρχεται στον κόσμο λέγοντας “Εγώ πρώτος” και οτιδήποτε θέλει να πάρει προσπαθεί περισσότερο από τα πιο πολλά ζώδια. Μαντέψατε λοιπόν το ζώδιο αυτού του άνδρα χωρίς πολύ κόπο, δεν είναι όμως πάντα εύκολο.
Οι πιο εξελιγμένοι Κριοί έχουν μάθει, να κρύβουν ορισμένα χαρακτηριστικά, και ότι οι γυναίκες δε προτιμούν πάντα αυτή την άμεση προκλητική προσέγγιση. Το ειδικό ωροσκόπιο επίσης του εραστή των ονείρων σας ίσως να περιέχει όλων των ειδών άλλες αστρολογικές αιτίες που να εξηγούν γιατί φαίνεται περισσότερο σαν Καρκίνος ή Παρθένος. Το κεφάλι του είναι συνήθως τρόπος αναγνώρισης. Δεν στερείται ενθουσιασμού και ζήλου και είναι δύσκολο να κρύψει ότι θέλει κάτι χθες αντί για σήμερα.
Αν γνωρίσατε κάποιον και έχετε το συναίσθημα ότι είναι γεννημένος στο ζώδιο του, Κριού – αλλά δεν θέλετε να τον ρωτήσετε ευθέως για να μην νομίσει ότι ενδιαφέρεστε – ρωτήστε τον ευγενικά για τη δουλειά του. Σίγουρα δεν θα είναι συνηθισμένη ασχολία. Ίσως σας πει ότι έχει στο νου του ένα καινούργιο σχέδιο και ότι είναι βέβαιος ότι θα έχει κάθε επιτυχία. Ρωτήστε τον πόσο καιρό δουλεύει επάνω στο σχέδιο του και θα σας πει ότι το σκέφθηκε μόλις πριν ένα μήνα και ότι από τότε τρέχει σαν τρελός. Αν τολμήσετε και τον ρωτήσετε, τι θα γίνει αν δεν πετύχει το σχέδιο; θα σας ρίξει ένα οργισμένο βλέμμα και θα πει: “θα βρω κάτι άλλο”. Αυτό είναι ένα άλλο δείγμα αναγνώρισης.
Οι Κριοί δεν ζουν στο παρελθόν, υπάρχει πάντα μια καινούργια πρόκληση για να αναλάβουν, νέα πράγματα για να ανακαλύψουν. Αν δεν έχει τη δική του εργασία θα χρησιμοποιήσει την Κριίσια του προσωπικότητα για να πουλήσει κάτι σε κάποιον, και πιθανώς θα τα καταφέρει πολύ καλά. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο του, τότε κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Οι άνδρες Κριοί δεν είναι πάντα ντυμένοι στη μόδα, αλλά κατά κάποιον τρόπο τείνουν να ντύνονται σωστά, ακόμη και στην εξοχή. Όμως οι Κριοί των πόλεων τείνουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, γιατί λατρεύουν να δημιουργούν εντύπωση από τη στιγμή που μπαίνουν σ ένα δωμάτιο. Τα μαλλιά των Κριών είναι συνήθως καλοκουρεμένα και καλοχτενισμένα. Υπάρχει επίσης ένα είδος ζωικής ενέργειας στον τρόπο που βαδίζουν. Σύντομα θα καταλάβετε ότι γνωρίσατε κάποιον που είναι τόσο γεμάτος από ενέργεια, τόσο ανήσυχος και έχει τόσο ελκυστική προσωπικότητα, που οι συγκεντρωτικές του δυνατότητες είναι πολύ χαμηλές. Και έχετε δίκιο.
Ο Κριός ψάχνει για διέγερση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να περάσει μια βραδιά μαζί σας και να μην θέλει να σας ξαναδεί. Κατά βάθος αυτός ο γοητευτικός άνδρας ζει περισσότερο σ ένα κόσμο φαντασίας πιο πολύ κι από ένα ιδεαλιστή Καρκίνο ή Ιχθύ. Δεν είναι ο άνδρας που θέλει να αλλάζει συντρόφους, το πρόβλημα είναι ότι δεν του αρέσει η ρουτίνα κι αν η ζωή του γίνει ρουτίνα αισθάνεται την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Αυτή η αίσθηση είναι τόσο λεπτή που ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει. Αλλά αν είστε αποφασισμένη να κρατήσετε έναν Κριό εραστή ευτυχισμένο πρέπει να ζείτε στο ύψος των ιδανικών του συνέχεια – και να θυμάστε επίσης ότι το καλό σεξ είναι απαραίτητο. Από τη στιγμή που ο σπινθήρας στη σχέση αρχίζει να σβήνει δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Είναι όπως στα παιδικά χρόνια που θέλεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Έχοντας λοιπόν μάθει αρκετά μέχρι τώρα το καλύτερο θα ήταν να πάρετε μια γρήγορη απόφαση αν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσετε την πιθανότητα να σχετιστείτε αμέσως – ή αν θα ήταν ασφαλέστερο να διαλέξετε έναν εραστή με διαφορετικό ζώδιο!
Αν αποφασίσατε ότι είστε άφοβη, πού πρόκειται να συναντήσετε αυτόν τον απίθανο άνδρα; θα ήταν τρέλα να νομίζετε ότι ένα δωδέκατο του πληθυσμού θα ήταν μαζεμένο στο ίδιο μέρος. Εκτός απ αυτό, μην ξεχνάτε ότι ο Κριός αρέσκεται να είναι διαφορετικός. Αν έχετε μόλις αρχίσει μια καινούργια δουλειά και σας έλκει ένας τύπος που δείχνει πάντα να αυτοδιαφημίζεται, αν σας χαιρετά μ ένα μεγάλο χαμόγελο όταν σας συστήνουν και μετά τις φιλοφρονήσεις σας λέει να βασιστείτε σ αυτόν και ότι πρέπει να πάτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά… αυτό είναι. Όμως οι λύκοι Κριοί είναι πολλοί και πολύ πιθανόν να είναι παντρεμένος με δυο ή τρία παιδιά… Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος για τον άνδρα Κριό. Πιθανώς να απολαμβάνει τα σπορ έτσι μπορείτε να τον βρείτε στην τοπική ομάδα του τένις ή στο γήπεδο του σκουός. Και με την αδιοργάνωτη ζωή που κάνει ίσως τον βρείτε σε μια μοντέρνα λέσχη, υγιεινής διατροφής. Αν ανοίξει στη γειτονιά σας μια καινούργια λέσχη ή μια κοινότητα να είστε σίγουρη ότι στα εγκαίνια θα υπάρχουν δυο ή τρεις Κριοί, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν τίποτα!
Αν γνωρίσετε έναν Κριό κατά τη διάρκεια των διακοπών θα είναι μια ειδυλλιακή εποχή. Αυτός ο άνδρας φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο ενθουσιώδης όταν ταξιδεύει, αλλά αυτό κρύβει κινδύνους! Ίσως να ψάχνει μόνο για περιπέτεια ή πάθος κάτω από τ αστέρια, καθώς όμως είναι πολύ σέξυ και πολύ δραστήριος στην κρεβατοκάμαρα, δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ιδιωτική του ζωή σε κάποιον που μόλις συνάντησε. Δεν είναι επειδή θέλει να πει ψέματα, γιατί βασικά είναι ειλικρινής, αλλά με τον Κριό δεν βρίσκεις άκρη του αρέσετε, σας θέλει, είναι αποφασισμένος να σας έχει. Το ένστικτο σας θα πρέπει να σας βοηθήσει εδώ, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι μια απερίσκεπτη παροδική σχέση. Ευτυχώς γνωρίζετε ήδη ότι όσο πιο άπιαστη είστε τόσο πιο πολύ θα σας κυνηγήσει αυτός ο άνδρας, έτσι κρατείστε τον όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά, Μ αυτόν τον άνδρα θα πετύχει, κι αν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι να πάει στην Κουάλα και να γυρίσει μπορείτε να είστε περήφανη για σας. Αλλά βεβαίως ίσως να αναρωτιέστε τι ήταν αυτό που σας γοήτεψε κατά πρώτον λόγο… ποτέ δεν ξέρετε. Ας υποθέσουμε όμως ότι έχετε ήδη ερωτευθεί έναν Κριό εραστή.
Είστε προετοιμασμένη να τον πείσετε ότι οι μέρες της ανεξαρτησίας του τελείωσαν, ότι βρήκε τη γυναίκα των ονείρων του (κι ας μη το γνωρίζει ακόμα) και ότι θα είστε ευτυχισμένη να κυνηγήσετε το ουράνιο τόξο μαζί του για πάντα -εφ όσον θα είναι πιστός. Πιστός… ξαφνικά βλέπετε το πρόβλημα. Μερικές γυναίκες που είχαν ένα εραστή ή σύζυγο Κριό δεν μπορούσαν ποτέ να επιβεβαιώσουν αν οι άνδρες τους είχαν ερωμένες.
Οι άνδρες Κριοί φαίνεται να έλκουν τη δημοσιότητα με τις παρεκτροπές τους πραγματικές ή φανταστικές. Το μικρό παιδί μέσα στον Κριό δείχνει να ανατριχιάζει από συγκίνηση όταν τον νομίζουν άτακτο, αυτό ανεβάζει το αρσενικό εγώ τους. Καταλάβετε το από την αρχή. Ο Κριός προτιμά να αισθάνεται ελεύθερος, όχι ίσως τόσο όσο ένας Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, αλλά σίγουρα ποτέ περιορισμένος. Στον Κριό αρέσει να είσαστε εκεί όταν αυτός θέλει, αλλά μην περιμένετε να είναι στο πλευρό σας όταν έχει να κάνει εκατομμύρια άλλα πράγματα. Ακούγεται πολύ εγωιστικό, αλλά θα πληγωνόταν αμέσως αν του το λέγατε. Δεν βλέπει τα πράγματα μ αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο γενναιόδωρος, τρυφερός, αγαπητός άνδρας γύρω μας. Έχει όμως τους περιορισμούς του, την ανάγκη να υπερισχύουν οι προτεραιότητες του, κι επομένως οδηγεί όλους τους άλλους στην τρέλα, όταν αυτοί έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και προτεραιότητες.
Δεν του αρέσουν όμως “οι γυναίκες που λένε ναι”. Προτιμά οι γυναίκες του να είναι διανοητικά ανεξάρτητες και πολλές φορές ανεξάρτητες επαγγελματικά – αν βέβαια δεν είναι πιο επιτυχημένες από αυτόν. Παρ όλο που θέλει να είναι περήφανος για σας, το εγώ του τον κάνει να θέλει να είναι ο κυρίαρχος. Είναι πάλι το αρσενικό εγώ. Τα μικροπράγματα σημαίνουν πολλά για έναν Κριό – είναι απαραίτητα.
Το γεγονός ότι θυμηθήκατε μια ειδική επέτειο, ότι ήσασταν ευγενική στη μητέρα του όταν αυτή αισθανόταν άσχημα, ότι ψάξατε στα μαγαζιά για να αγοράσετε το κόκκινο πουλόβερ για να το φορά με το μπλου-τζην του, θα κάνει θαύματα. Του αρέσει να τηλεφωνεί (αλλά δεν θέλει εσείς να του τηλεφωνείτε. Μέχρι να είναι σίγουρος για σας, ίσως να σας τηλεφωνεί δώδεκα φορές την ημέρα, για να ξέρει με τι ασχολείσθε, ποιον συναντήσατε, πού πήγατε. Αυτό δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό ζήλειας, ενδιαφέρεται αληθινά για τη ζωή σας. Αν όμως εσείς αρχίσετε να κάνετε το ίδιο κι ακολουθήσετε το παράδειγμα του ο Κριός δεν θα το εκτιμήσει. θέλει να τον φροντίζετε αλλά να μην τον καταπιέζετε, σας θέλει να είστε μια ζεστή, τρυφερή και σέξυ γυναίκα… αλλά καλύτερα θα ήταν να μην υιοθετήσετε τα ερωτικά του τεχνάσματα.
Σας θέλει εκεί όταν αυτός είναι εκεί και ακόμη όταν δεν είναι. Γνωρίζει επίσης ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, γιατί εκτός κι αν είναι πολύ νέος, η ορμητική του συμπεριφορά τον έχει οδηγήσει απρόσεχτα σε βιαστικές σχέσεις και ίσως ακόμη σ έναν πρόωρα ανικανοποίητο γάμο – επειδή και μόνο κάτι τον είχε πείσει ότι αυτό ήταν που ήθελε εκείνη την εποχή, δεν είχε όμως την υπομονή να τον διατηρήσει. Φθάνοντας στην ηλικία των τριάντα θα ξέρει πολύ περισσότερα για τη ζωή του, και με λίγη τύχη τα λάθη του δεν θα επαναληφθούν ξανά στον ίδιο βαθμό. Η ανυπομονησία του μπορεί μερικές φορές να αυξάνει όσο και το πάθος του, γι αυτό δεν πρέπει να του υπενθυμίζετε τα λάθη του παρελθόντος.
Οι Κριοί έχουν μια καταπληκτική ικανότητα να αποδοκιμάζουν τέτοια πράγματα και να προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, και αν χρησιμοποιείτε τη φράση “εγώ στο είπα” στον Κριό εραστή σας, ίσως να χρειαστεί σύντομα να ψάξετε για έναν καινούργιο εραστή. Έτσι προσπαθείτε να τον δεχθείτε όπως είναι, αφού έχετε μάθει πώς να προβάλλετε τη δική σας εικόνα. Μπορείτε να περνάτε καλά με τον Κριό σας. θα του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει ένα καινούργιο εστιατόριο και να μεταφέρει τις απόψεις του στους φίλους του. Δεν θα του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στο ίδιο μέρος περισσότερο από μια φορά, και θα έχει θαυμάσιες ιδέες για το πού να πάτε. Όλα πρέπει να είναι καινούργια, διαφορετικά και να εξάπτουν οι λέξεις “ρουτίνα” και “σταθερότητα” δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο του Κριού. Σκεφθείτε τι διασκέδαση θα είναι να του αγοράζετε δώρα. Πίσω στην παιδική ηλικία, γιατί ο τυπικός Κριός είναι κατά βάθος παιδί.
Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι θαυμάσιες εποχές για να βρείτε εκατοντάδες δώρα, το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου, επί πλέον έναν αυτόματο τηλεφωνητή, ένα ρολόι ή μια μινιόν Τ.ν. Ίσως το σπουδαιότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάτω από τον λαμπερό, ορμητικό, ενθουσιώδη, φλογερό και διασκεδαστικό άνδρα βρίσκεται κάποιος που μπορεί να είναι τόσο τρωτός όσο και σεις και σίγουρα το ίδιο ρομαντικός – που δεν είναι όμως τόσο καλός όσον αφορά τα ουσιώδη πράγματα, το βαρετό μέρος της ζωής. θέλει η ζωή να είναι διασκεδαστική, να έχει ένταση, θετικότητα, θέλει κάποια που θα τον κάνει να γελά, που να είναι τρυφερή, αγαπητή και που θα έχουν το ίδιο πάθος στο κρεβάτι – θέλει κάποια που να είναι προετοιμασμένη να τον κάνει να μαντεύει έτσι που να νοιώθει πεισμένος ότι συνάντησε την ιδανική γυναίκα που έψαχνε σ όλη του τη ζωή.
Η ζωή μ έναν Κριό εραστή ίσως να μην είναι πάντα εύκολη, γνωρίζοντας όμως ότι ζωντανεύει με τις προκλήσεις, γιατί δεν δοκιμάζετε μια; Είτε κρατήσει ένα μήνα, ένα χρόνο ή μια ολόκληρη ζωή, ένα πράγμα είναι σίγουρο – ποτέ δεν θα ξεχάσετε τον χρόνο που περάσατε με τον Κριό εραστή σας.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Ταύρου
Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με κάποιον που είναι απίστευτα ισχυρογνώμων χωρίς καμμιά φανερή αιτία; Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε περισσότερο απ το συνηθισμένο για να πείσετε έναν άνδρα ότι κάτι του έλειπε στη ζωή μέχρι που σας γνώρισε;
Έχετε αρκετή υπομονή και πιστεύετε απεριόριστα ότι αυτό που αξίζει να έχει κανείς αξίζει και να το περιμένει; Γιατί η Αφροδίτη, η θεά του Έρωτα, κυβερνά τον Ταύρο, το πρώτο από τα ζώδια της Γης, και ενώ είναι αρκετά φανερό ότι αυτός ο άνδρας έχει σταθερά και πραγματικά τα πόδια του στη γη, η Αφροδίτη τον βοηθά να είναι ένας ρομαντικός εραστής.
Ο Ταύρος μισεί να κάνει σφάλματα, θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Χρειάζεται ασφάλεια σ όλους τους τομείς κι αν σας ερωτευθεί στην πρώτη σας γνωριμία, πιθανώς να μην το μαντέψετε ποτέ. Αυτός ο άνδρας δεν είναι συνήθως για προσωρινές περιπέτειες (μολονότι, βεβαίως, υπάρχουν μερικοί Ταύροι που δεν θα λέγανε όχι), γιατί από οποιοδήποτε μέρος κι αν είναι, οποιοδήποτε τρόπο ζωής κι αν κάνει, κατά βάθος πιστεύει στην ιερότητα του γάμου και σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή μ έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του. Εάν σκεφθήκατε ποτέ ότι η ζωή μ έναν Ταύρο θα είναι πολύ βαρετή και πληκτική, θα εκπλαγείτε όταν τον γνωρίσετε καλύτερα. Δεν είναι μόνο ρομαντικός, είναι επίσης πολύ οέξυ, μη σας εξαπατά λοιπόν η εξωτερική εμφάνιση, θα μπορούσαν να υπάρχουν πάμπολες κρυφές σκέψεις, κάτω από αυτό το σταθερό και αυστηρό εξωτερικό παρουσιαστικό και δεν θα είχαν όλες σχέση με τα πρακτικά θέματα! Ενώ ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, ο Ταύρος κυβερνά τον λαιμό και τον λάρυγγα… κι αν σκεφθείτε κάποιους Ταύρους που γνωρίζετε, πιθανώς να συμφωνήσετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν ένα αρκετά χοντρό λαιμό που μερικές φορές τους δίνει μια τετράγωνη εμφάνιση. Όσο για τον λάρυγγα, πολλοί από αυτούς έχουν καλή φωνή: πολλοί διάσημοι τραγουδιστές έχουν γεννηθεί στον αστεριμό του Ταύρου, όπως η Ελλα Φιτζέραλντ, Μπιγκ Κρόσμπι και Μπάρμπαρα Στρέισαντ.
Έτσι αν παίξετε σωστά, ίσως να πετάξετε το γουώκμαν ή το πικάπ – και να έχετε τον δικό σας τραγουδιστή ακριβώς δίπλα σας. Όμως πώς θα αναγνωρίσετε το ζώδιο αυτού του άνδρα; Η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη αν συναντήσετε κάποιον αρκετά τετράγωνο, με κοντό λαιμό, αλλά αυτό είναι σαν να περιμένατε το ένα δωδέκατο του πληθυσμού να είναι ακριβώς το ίδιο! Όμως, θα πρέπει να είστε ικανή να δείτε την κρυφή του δύναμη, παρ όλο που ίσως στην αρχή να μη σας δείξει το ενδιαφέρον του. Μη στεναχωριέστε αυτό είναι μέρος της Ταυρίσιας αντίδρασης. Σίγουρα έχει πληγωθεί πολύ άσχημα από τουλάχιστον μια γυναίκα στο παρελθόν – θυμηθείτε, είναι άνδρας της Γης και δεν θα του άρεσε να ξανακάνει το ίδιο λάθος.
Πιθανώς να φαίνεται κάπως ψυχρός, ήρεμος και απόμακρος αλλά αν είστε γρήγορη ίσως να αντιληφθείτε ότι σας παρατηρεί όταν δεν κοιτάζετε, θα μπορούσε να είναι το βλέμμα του αισθησιακό; Μαντέψατε σωστά αλλά αυτός δεν θα το παραδεχθεί ποτέ – τουλάχιστον μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα. Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε γι αυτόν τον άνδρα ακόμα κι αν ενδιαφέρεται για σας, ίοως να μην σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού αμέσως. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν αργά για τον Ταύρο. Μπορεί να σας ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας αν συναντηθήκατε σε πάρτυ – αλλά αν αρχίσετε να περνάτε τα βράδια σας σπίτι περιμένοντας το τηλεφώνημα του, ίσως να απογοητευθείτε.
Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει στη δουλειά σας, γιατί η δουλειά για τον Ταύρο είναι ιερή. Είναι μέρος της φύσης του, η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής, και ο μόνος τρόπος που αισθάνεται αληθινά ασφαλής είναι όταν κερδίζει αρκετά χρήματα για τα κτίσει την ασφάλεια του σε μια σταθερή βάση. Όλοι οι Ταύροι όμως δεν έχουν την ίδια προσωπικότητα (μολονότι κατά βάθος να βρείτε πολλούς μ αυτά τα χαρακτηριστικά). Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του μπορεί να έχει πολλούς πλανήτες στους Διδύμους – που θα τον κάνει περισσότερο ομιλητικό – ή μπορεί να έχει ωροσκόπο Κριό, που ίσως να τροποποιεί την αργή του προσέγγιση!
Ίσως ένας σίγουρος τρόπος για να ανακαλύψετε αν η υποψία οας, ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, είναι σωστή, είναι να τον πειράξετε για κάτι, όμως αυτό δεν είναι πολύ έξυπνο αν θέλετε να τον ξαναδείτε! Ναι, όποιος επινόησε πρώτος τη φράση μην κουνάτε κόκκινο πανί μπροστά στον Ταύρο είχε τους λόγους του – και δεν χρειάζεται να κουνάτε κάτι κόκκινο για να δείτε τις αντιδράσεις του. Μπορείτε να πείτε με ένα τόσο σκεπτικισμού στη φωνή σας ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο τους όταν κάτι τους ενοχλεί, αλλά προσέξτε στο μέλλον.
Κανένας δεν θυμώνει όπως ο Ταύρος! Όμως εάν δεν θέλετε να ριψοκινδυνεύσετε και να καταστρέψετε την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνάντησης, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος να μαντέψετε το ζώδιο του. Εάν τον συναντήσετε σ ένα πάρτυ και αρχίσετε κάνοντας μια ευγενική συζήτηση, είναι εύκολο να ρωτήσετε τι δουλειά κάνει (ίσως να σας ρωτήσει πρώτος για να δει αν είναι μια δουλειά που η συμβατική του προσωπικότητα επιδοκιμάζει). Αν είναι λογιστής, κτηματομεσίτης χρηματιστής, οικονομολόγος, δουλεύει στην τράπεζα ή διαπραγματεύεται έργα τέχνης, μπορεί να βρίσκεστε μπροστά σ έναν Ταύρο. Εάν φαίνεται καλλιτεχνικός τύπος, μπορεί να είναι τραγουδιστής, ζωγράφος ή μουσικός αλλά ο Ταύρος συνήθως δεν ανακατεύεται με τίποτα που κατά βάθος δεν του εξασφαλίζει χρήματα. Αν είναι κάποιο από τα παραπάνω τρία μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι αρκετά επιτυχημένος, και δεν θα χρειαστεί να ζείτε σε κρύες και στενάχωρες σοφίτες.
Οι Ταύροι δεν είναι οι τύποι που θα έχουν τη δική τους δουλειά, εκτός κι αν είναι τελείως σίγουροι ποιο θα είναι το τρέχον ετήσιο εισόδημα – καθώς και των επομένων δυο χρόνων. Ίσως έχετε διαβάσει ότι στους Ταύρους αρέσει η αγροτική ζωή, αν λοιπόν αυτός ο άνδρας πει ότι είναι κηπουρός, θα έχετε κάνει διάνα όταν ρωτήσετε αν είναι γεννημένος μεταξύ 21 Απριλίου και 20 Μαΐου. Μήπως ακόμα δυσκολεύεστε να βρείτε το ζώδιο του; Κοιτάξτε τα ρούχα του. Δεν είναι πάντα πολύ μοντέρνος, γιατί τα ρούχα του είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν χρόνια, και δεν εντυπωσιάζεται από φίρμες (εκτός κι αν είναι ένα όνομα που σέβεται). θέλει τα ρούχα να αξίζουν τα χρήματα που δίνει, και να είναι κλασικά. Όμως παραδόξως είναι πολύ εμπειρογνώμων στα υφάσματα. Η αίσθηση του υφάσματος είναι πολύ σπουδαία, δεν θα δεχτεί τίποτα που να το νοιώθει σκληρό ή να δείχνει ότι θα γίνει κομμάτια μετά το πρώτο πλύσιμο. Τα μαλλιά του θα είναι καλοκουρεμένα κι όχι πολύ μακρυά, εκτός κι αν είναι ένας απ τους πολύ καλλιτεχνικούς Ταύρους. Η κολόνια ξυρίσματος θα είναι ακριβή, κι αν καταφέρετε να τον γνωρίσετε καλύτερα θα ανακαλύψετε ότι είναι ένας πολύ αισθησιακός άνδρας που δεν τον νοιάζει να ξοδεύει τα χρήματα που κερδίζει για να φαίνεται ωραίος. Αν ανακαλύψατε ήδη ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, αν έχετε υπομονή, θα πρέπει να αρχίσετε να περιμένετε.
Μην κάνετε το λάθος να δώσετε εσείς το επόμενο ραντεβού, γιατί αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί ότι θέλετε να σας καλέσει σε δείπνο, επειδή γνωρίζετε ότι αγαπά το καλό φαγητό. Βεβαίως, αν είστε μια καλή μαγείρισσα μπορείτε να αφήσετε να σας ξεφύγει ότι έχετε καλέσει μερικούς φίλους για δείπνο την επόμενη Παρασκευή (μη τον καλείτε αμέσως) και θα θέλατε να είναι κι αυτός εκεί. Μην εκπλαγείτε αν αρνηθεί. Πρέπει να είναι βέβαιος ότι θέλει να σας ξαναδεί και τότε θα σας προσκαλέσει εκείνος κι όχι εσείς. Ίσως να νομίζετε ότι διαλέξατε τον ακατάλληλο εραστή. Ότι αυτός ο άνδρας είναι πολύ ξεροκέφαλος πολύ προσανατολισμένος στις δουλειές του, ιδιαίτερα αν είσθε ο ρομαντικός τύπος. Όμως μην με παρεξηγείτε, αυτός ο άνδρας είναι ένας ρομαντικός, με την πιο αληθινή σημασία της λέξης. Ίσως να έχετε ξεχάσει ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται χρόνο, δεν θέλει να διακινδυνεύει να κάνει λάθη, τώρα ή στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο ρομαντικός αλλά είναι και πολύ φλογερός. Ίσως να είναι αργός σε μερικά πράγματα – αλλά ίσως όχι στο σεξ. Η αισθησιακή του αίσθηση επεκτείνεται πέρα από την κολόνια του ξυρίσματος και το σωστό κρασί με το φαγητό του.
Τι συμβαίνει στο κρεβάτι είναι πολύ σπουδαίο γι αυτόν, αλλά δεν θέλει μια γρήγορη περιπέτεια και μετά αντίο, ψάχνει αληθινά για την αγαπημένη των ονείρων του, και είναι έτοιμος να ξοδέψει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να την βρει – έτσι θα πρέπει να είστε αντάξια των προσδοκιών του. Να θυμάστε πάντα ότι ακόμα κι αν τα πόδια του Ταύρου πατάνε γερά στη γη, η καρδιά του πληγώνεται ευκολότερα από ότι νομίζετε, και με την ισχυρογνωμοσύνη που τον κατέχει δεν θα σας συγχωρέσει εύκολα αν τον πληγώσετε. ακόμα και ακούσια. Ανακαλύπτοντας λοιπόν ότι αυτή η πληκτική εικόνα που είχατε στο παρελθόν για τον Ταύρο σας είχε παραπλανήσει και ότι αυτός είναι ο εραστής που έλειπε απ* τη ζωή σας, ας αρχίσουμε να δούμε που μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ευκαιρία να τον συναντήσετε. Βεβαίως ίσως να έχετε κάποια από τις αναφερόμενες προηγουμένως εργασίες και ίσως να εργάζεστε στο ίδιο μέρος. Ίσως να είναι διευθυντής στο εστιατόριο που πηγαίνετε να φάτε με τις φίλες σας μια φορά την εβδομάδα, ή μπορεί να τον συναντήσετε στο τοπικό υγιεινό κλαμπ (η καλή τροφή σημαίνει ότι χρειάζεται να προσέχει το βάρος του), αλλά σαν Ταύρος που είναι, το πιθανότερο είναι να τον βρείτε να του κάνουν μασσάζ στη σάουνα παρά στο γυμναστήριο.
Εάν τον συναντήσετε στις διακοπές, ας ελπίσουμε ότι δεν μένει πολύ μακριά από σας, γιατί δεν θα αρχίσει τίποτα αν δεν βρεθείτε αρκετά κοντά. Ίσως να φοβάται μια παροδική σχέση, ακόμα κι αν τα πόδια του δεν είναι τόσο σταθερά στη γη, όταν βρίσκεται μακριά απo το σπίτι του. Όμως να θυμάστε πάντα, ότι δεν εγκρίνει το φλερτ, την αδιάκριτη συμπεριφορά, ή τις γυναίκες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο. (Μην φλερτάρετε με κάποιον σέξυ σερβιτόρο αν μόλις συναντήσατε ένα άνδρα Ταύρο…). Δεν ψάχνει για το γλυκό, χαμογελαστό, κοριτσίστικο τύπο – θέλει μια πραγματική γυναίκα, κάποιον που να είναι ίση μ αυτόν σε όλα και κάποιον που να εμπιστεύεται. Δεν συνάντησα ακόμη έναν άνδρα Ταύρο που δεν υπέφερε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, συχνά όχι από λάθος του – υπάρχει λόγος που περιμένει αρκετά για να δημιουργήσει μια σχέση. Γνωρίζει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να είναι γι αυτόν η καταστροφή του. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι αυτός ο άνδρας Ζηλεύει με κεφαλαίο Ζ.
Το αντίθετο του ζώδιο είναι ο Σκορπιός, πιθανώς το πιο ζηλιάρικο ζώδιο απ όλα, να θυμάστε επίσης ότι κάθε ζώδιο έχει κάτι απ την προσωπικότητα του αντίθετου του ζωδίου. Όπως λοιπόν μάθατε πως να προβάλλετε τη δική σας εικόνα, έτσι μπορείτε να μάθετε πως να τον καταλαβαίνετε. Σκεφθείτε πόσο ωραίο θα είναι να αισθάνεστε ασφαλής και να σας αγαπά κάποιος που ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει.
Σκεφθείτε πόσο ευτυχισμένη θα είστε να βλέπετε την ευχαρίστηση του όταν του κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο που πάντα ήθελε αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα – ένα καλό κρασί ένα όμορφο δερμάτινο ημερολόγιο για το γραφείο, ένα στερεοφωνικό, δυο εισιτήρια για την όπερα, ένα βιβλίο κηπουρικής ή ένα καλάθι με διάφορες λιχουδιές.
Αυτός ο άνδρας μπορεί να είναι μερικές φορές ισχυρογνώμων, πεισματάρης, σταθερός στη δική του ρουτίνα, σταθερός στις απόψεις του, να κάνει διακοπές στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο, όμως είναι πολύ υπομονετικός όταν πανικοβάλεστε, είναι ευγενικός, διασκεδαστικός και συχνά πολύ δημιουργικός και, βεβαίως, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος εραστής. Έτσι μην αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες εάν ο εραστής των ονείρων σας συμβεί να είναι Ταύρος.
Να θυμάστε ότι μπορεί να είναι ο άνδρας που θα σας κάνει να πιστέψετε αληθινά ότι τα όνειρα δεν είναι παροδικά. Μπορούν μερικές φορές να κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή – υποβοηθούμενα απ τον κατάλληλο σύντροφο, βεβαίως!

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Διδύμου
Είστε ενημερωμένη για το τι συμβαίνει στον κόσμο; Έχετε διαβάσει το τελευταίο μπεστ σέλλερ, έχετε δει το καινούργιο έργο στο σινεμά; Είστε καλή ακροάτρια, κάποια που δεν την ενοχλεί να τη διακόπτουν συνέχεια; Είστε έξυπνη, πνευματώδης και ελκυστική και δεν ενδιαφέρεστε μόνο για ρούχα και για διασκέδαση;
Αν αρχίζετε να χάνετε το ενδιαφέρον, δεν είστε η κατάλληλη γυναίκα για έναν άνδρα Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται διαρκή διέγερση στη ζωή του κι όχι μόνο σεξουαλική. Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, και αυτό που πάνω απ όλα χρειάζεται ο Δίδυμος με τη σύντροφο του είναι η διανοητική επικοινωνία. Ο τρόπος να αιχμαλωτίσετε αυτόν τον άνδρα είναι να ικανοποιήσετε το νου του καθώς και τις άλλες ανάγκες του. Δεν πρέπει ποτέ να αισθανθεί ανία.
Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του Αέρα και φαίνεται πραγματικά ότι τα πόδια αυτού του άνδρα δεν πατάνε ποτέ στη γη. Είναι η κοινωνική πεταλούδα του Ζωδιακού, που πετάει από το ένα μέρος στο άλλο; είναι το συνεχές φλερτ, ο αιώνιος “φλερτάκιας”, αλλά είναι και διασκέδαση να είναι κανείς μαζί του, ακόμη κι αν μερικές φορές είναι δύσκολο να τον κρατήσετε δίπλα σας. Το σύμβολο του ζωδίου είναι οι Δίδυμοι που σίγουρα ευθύνεται για τη διπλή προσωπικότητα που έρχεται στην επιφάνεια κάπου κάπου.
Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τη συμπεριφορά του Διδύμου τον περιγράφουν σαν διπρόσωπο, ή αν θέλουν να γίνουν πραγματικά κακοί, σαν σχιζοφρενικό. Υπάρχει σίγουρα μια υποψία Τζέκυλ και Χάιντ στους περισσότερους ανθρώπους που είναι γεννημένοι σ αυτό το ζώδιο – κι όχι μόνο στους αρσενικούς!
Ο πλανήτης των Διδύμων, ο Ερμής, κυβερνά το νου. Οι Δίδυμοι είναι καλοί ομιλητές, συχνά διάσημες προσωπικότητες. Όμως όλη αυτή η νευρική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία. Δεν είναι απαραίτητο να είσθε εμπειρογνώμονες για να αναγνωρίσετε αυτό το ζώδιο.
Παρατηρήστε τον εκφραστικό τρόπο που χρησιμοποιούν τα χέρια τους ενώ συζητάνε, τον ενθουσιώδη τρόπο που μιλάνε σε κάποιον που μόλις συναντήσανε. Δεν υπάρχουν στοιχεία ντροπαλότητας εδώ ή αν υπάρχουν είναι καλά κρυμμένα. Μιλάνε αδιάκοπα πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο με μεγάλη ευκολία. Αυτός ο άνδρας μπορεί να σας αιχμαλωτίσει γρήγορα. Είναι κάτι που δεν το κάνει συνειδητά. Το φλερτ είναι τόσο φυσιολογικό γι αυτόν που σας κάνει σχεδόν να τον φαντάζεστε να κλείνει το μάτι στη νοσοκόμα που τον έφερε στον κόσμο!
Έχει μια νεανική ενέργεια που φαίνεται σα να μην σβήνει ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο τύπος των σπορ. Ο δικός του τρόπος δράσης είναι προφορικός – είναι νοητική η ενέργεια που έχει αυτός ο άνδρας – αλλά δεν του λείπουν τα απαραίτητα εφόδια όταν είναι η σειρά της αποπλάνησης.
Εάν τα λόγια, δεν σας κερδίσουν, θα βρει σύντομα έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνδρας έχει έναν μαγνητισμό που είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ακόμα κι αν πιστεύετε τα μισά πράγματα από αυτά που σας λέει, έχει την Ιρλανδέζικη πολυλογία, την ευχάριστη προσωπικότητα ενός λατρευτού μικρού αγοριού, πριν ακόμα το καταλάβετε θα τον ερωτευτείτε και θα τρέξετε βιαστικά να αγοράσετε το πρώτο βιβλίο αστρολογίας για να δείτε πώς θα τα καταφέρετε με τον Πήτερ Παν του Ζωδιακού. Αν ακόμα δεν έχετε μαντέψει το ζώδιο του ρωτήστε τον τι δουλειά κάνει.
Εάν εργάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφος, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή στις εκδόσεις, ή είναι έμπορος, δάσκαλος ή προσπαθεί να μπει στην πολιτική ζωή κι αν σας εξαντλήσει μιλώντας σας για όλα τα διαφορετικά σχέδια που έχει μονομιάς, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι Δίδυμος. Βεβαίως όλοι οι Δίδυμοι σ όλον τον κόσμο δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες δουλειές. Καθενός το ωροσκόπιο είναι προσωπικό, η επίδραση του Ωροσκόπου, οι άλλοι πλανήτες, όλες οι διαφορετικές όψεις, κάνουν τη διαφορά, και εδώ μπορούμε μόνο να γενικεύσουμε.
Οτιδήποτε όμως κάνει αυτός ο άνδρας, θα χρησιμοποιεί το νου του και τη φωνή του. πολύ! Κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ είναι σίγουρο ότι θα του τηλεφωνήσουν, ή θα ζητήσει συγνώμη και θα πάει ο ίδιος να τηλεφωνήσει. Είναι πραγματικά εύκολο να τον διακρίνετε στα πάρτυ από οπουδήποτε αλλού, γιατί είναι σίγουρο ότι θα είναι παντού, συστήνοντας τον εαυτό του σε κάθε νεόφερτο που θα μπαίνει στο δωμάτιο και μετά θα τον συστήνει στους άλλους. Είναι ο ιδανικός επισκέπτης στα πάρτυ γιατί βγάζει τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα από πολύ κόπο!
Είτε εργάζεται είτε διασκεδάζει, αυτός ο άνδρας ντύνεται πολύ μοντέρνα. Τα ρούχα του δεν θα κοστίζουν μια περιουσία ούτε θα είναι της τελευταίας μόδας, είναι ο τρόπος που τα φορά. Φαίνεται να γνωρίζει ότι είναι ωραίος ακόμα κι αν φοράει πουκάμισο με τετράγωνα με ριγέ κουστούμι. Στους Διδύμους αρέσουν τα σχήματα, τα τετράγωνα, οι ρίγες, που συχνά είναι σε χρώμα γκρι ή μπλε ποτέ πολύ φωτεινά. Τα μαλλιά του κοντά ή μακριά θα είναι κομμένα με μοντέρνο τρόπο. Δεν φοράει κοσμήματα, κι αν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί και παντρεμένος να είναι, δεν θα φοράει βέρα.
Έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο του, και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτόν, και πως να δαμάσετε τις ανησυχίες του για να μην πετάξει σε κάποια άλλη. Ίσως εάν ξανασκεφθείτε τον πλανήτη Ερμή, και την ανάγκη του Διδύμου για επικοινωνία, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα την προσωπικότητα του. Κατά βάθος αυτός ο άνδρας όπως κάθε άνδρας – ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του – και ο ιδανικός ψυχικός σύντροφος είναι μια γυναίκα που πρέπει να του ικανοποιεί το νου και το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι πρέπει να είναι και αυτή Δίδυμος. Αν ήταν έτσι, θα τρέλαινε ο ένας τον άλλον, για το ποιος θα έχει την τελευταία λέξη.
Ο Δίδυμος θέλει την κάθε μέρα έντονη, καθώς απεχθάνεται τη ρουτίνα. Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής γι αυτόν, έτσι θα πρέπει να είστε μια έμπειρη ερωμένη, έξυπνη συνομιλήτρια, λαμπερή οικοδέσποινα, παιδί στην καρδιά όταν έχει διάθεση για παιχνίδι και βεβαίως μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Μην στενοχωριέστε όμως, γιατί ακόμα κι ένας, Δίδυμος εραστής μπορεί να δαμαστεί – τουλάχιστον λίγο! Βεβαίως, είναι διαφορετικά αν έχετε μάθει πώς να προβάλλετε την εικόνα σας αρκετά για να είστε το κατάλληλο άτομο γι αυτόν.
Να είστε λοιπόν ειλικρινής με τον εαυτόν σας, κι αν περάσατε το τεστ είναι καιρός να ανακαλύψετε που μπορείτε να συναντήσετε αυτόν τον κομήτη της νοητικής ενέργειας. Ίσως να φαίνεται εύκολο – γιατί μπορείτε να βρείτε ένα Δίδυμο οπουδήποτε μαζεύονται άλλοι άνθρωποι.
Δεν είναι καθόλου μοναχικός, είναι ο τύπος που πηγαίνει στα πρακτορεία συνοικεσίων, και το θεωρεί διασκεδαστικό που δέχεται κάθε πρόσκληση σε πάρτυ• που πηγαίνει σ όλες τις εξωτερικές δουλειές• που ανήκει σε κάθε λέσχη και επιτροπή ακόμα κι αν δεν είναι δραστήριο μέλος αλλά του αρέσει να συναντά καινούργια μέλη.
Εάν τον συναντήσετε σε διακοπές θάναι αυτός που έχει δει πέντε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε τέσσερες μέρες. Μην περιμένετε να τον συναντήσετε στην παραλία, εκτός κι αν είναι η πρώτη μέρα του ταξιδιού του. Βαριέται πολύ γρήγορα την άμμο και τη θάλασσα και δεν είναι λάτρης του ήλιου. Αφού ερευνήσει το περιβάλλον θα πάει στο κοντινότερο μπαρ – όχι γιατί χρειάζεται να πιεί αλλά γιατί απολαμβάνει να μιλά με τους ανθρώπους.
Ακόμα κι αν δεν ξέρει ούτε μια ξένη λέξη έχει μια έμφυτη ικανότητα να τα καταφέρνει να συνεννοείται. Ειδύλλιο λοιπόν με αυτόν τον άνδρα στη διάρκεια των διακοπών είναι μόνο ειδύλλιο κι αν αρχίσετε να τον πιέζετε για το πότε θα συναντηθήτε όταν επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα, ο νέος σας εραστής θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι επειδή είναι ο άνδρας της μιας νύχτας αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει ότι χρειάζεται να αισθάνεται ελεύθερος (όπως και το αντίθετο του ζώδιο ο Τοξότης).
Έτσι, εάν ο ωροσκόπος του είναι Τοξότης ή έχει τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε διπλά προβλήματα και θα χρειαστείτε έναν αστρολόγο για να σας συμβουλεύσει! Έτσι αν βρήκατε έναν άνδρα Δίδυμο, δεν έχει σημασία που, και έχετε αποφασίσει ότι είστε η γυναίκα που θα δαμάσετε τη μανία του για τα ταξίδια, πώς μπορείτε να το κάνετε;
Εάν είστε κάποια που έλκεται από προκλήσεις (όπως ο Κριός) η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη απ ότι φαντάζεστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι και πολύ διασκεδαστική. Πάρτε μαθήματα γρήγορης ανάγνωσης παίξτε το παιχνίδι του και νικήστε τον μαθαίνοντας τι συμβαίνει γύρω σας. Αφήστε τον να δει ότι είστε τόσο απασχολημένη όσο αυτός (ή υποκριθείτε ότι είστε) ότι η μέρα σας είναι γεμάτη από χιλιάδες πράγματα, αλλά ότι θα προσπαθήσετε να τον συναντήσετε την επόμενη Τετάρτη.
Είναι συνηθισμένος να συμπεριφέρεται στις γυναίκες μ αυτόν τον τρόπον αλλά δεν θα του αρέσει πολύ όταν θα του συμπεριφερθούν το ίδιο. Σας θέλει ανεξάρτητη, να έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, και πολλούς φίλους (δεν έχει σημασία αν του αρέσουν ή όχι) το σπουδαίο είναι να μην αισθάνεται ότι είστε πολύ προσκολλημένη πάνω του, μπορεί όμως να ζηλεύει! Δεν είναι αυτός που θα θυμάται γενέθλια ή επετείους, αλλά μην ξαφνιαστείτε αν συμπεριφερθεί σαν κακομαθημένο παιδί αν εσείς ξεχάσετε να μη νομίζετε ότι είναι τόσο αυτάρκης ώστε να μη χρειάζεται τη συμβουλή σας ή την υποστήριξη σας όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι αυτόν. Σας χρειάζεται. Απλά δυσκολεύεται να ζητήσει – αυτό σημαίνει ότι χάνει το γόητρό του – γι αυτό φερθείτε του πάντα με λεπτό και διακριτικό τρόπο όταν έχει κατάθλιψη ή όταν έχει περάσει μια σκληρή μέρα στη δουλειά. θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να του αγοράζετε δώρα.
Του αρέσουν τα μηχανήματα, οι συνδρομές σ ένα νέο περιοδικό, ένα καινούργιο φαξ, το καινούργιο παζλ ή το μεγαλύτερο σταυρόλεξο που μπορείτε να βρείτε, οτιδήποτε διεγείρει το νου του είναι τέλειο για τον Δίδυμο! Το πιο καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου, ένας αυτόματος τηλεφωνητής, ή μια τηλεόραση τσέπης θα τον ευχαριστήσει πολύ.
Ίσως μερικές από σας να νομίσετε ότι συναντήσατε έναν άστατο, εγωιστή άνδρα που σας θέλει όταν αυτός θέλει – και ξεχνά οτιδήποτε άλλο. Αλλά όλοι έχουν μια αυτοάμυνα όσο κι αν το αρνούνται, γιατί λοιπόν ο Δίδυμος σας να είναι διαφορετικός; Κατά βάθος πιθανώς να φοβάται μια σοβαρή δέσμευση• ίσως να έχει δει πολλούς γάμους να αποτυγχάνουν και να καταλήγουν στα δικαστήρια, ή μπορεί να προέρχεται από ένα σπίτι όπου υπήρχαν διαρκείς φιλονικίες μεταξύ των γονιών του και αυτό τον έκανε να ορκιστεί ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα κατέληγε στο ίδιο σημείο.
Μέχρι να γνωρίσετε πραγματικά τον Δίδυμό σας (ίσως κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά τις πολλές διαφορετικές πλευρές αυτού του ζωδίου), δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τον κρίνετε εκ των προτέρων. Όλες οι σχέσεις πρέπει να ζυμωθούν, και αν ο εραστής των ονείρων σας έτυχε να είναι Δίδυμος θα ξέρετε τουλάχιστον ότι δεν θα έχετε μια ανιαρή ζωή, κι αυτό αξίζει πολλά. θέλει μια τρυφερή σύντροφο, τόσο όσο και οι άλλοι άνδρες, κι αν αρχίσατε να αισθάνεστε ότι ο νους σας πρέπει να τον διεγείρει περισσότερο από ότι το σώμα σας, μην ανησυχείτε.
Οι σεξουαλικές του ικανότητες δεν θα σας απογοητεύσουν, ακόμα κι αν θα πρέπει να συνηθίσετε να έχετε τις πιο απίθανες συζητήσεις τις πιο απίθανες στιγμές. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν βλέπει τίποτα άσχημο στο να κάνει έρωτα στη γυναίκα της ζωής του και να καταφέρνει να σκέπτεται την ίδια στιγμή άλλα πράγματα. Είναι σίγουρο ότι δεν σας υποτιμά. Ζώντας μ έναν Δίδυμο θα μοιράζεστε τις διακυμάνσεις του.
Ίσως να εκνευρίζεστε μερικές φορές από την αποτυχία του να ανταποκρίνεται σε μερικά από τα ιδανικά σας, αλλά αν φθάσατε μέχρι αυτό το σημείο, γνωρίζετε ότι δεν θα είστε ευτυχισμένη με μια ζωή καθημερινής ρουτίνας κάτι που μερικές φορές δεν σας άρεσε να αντιμετωπίζετε το πρωί. Έτσι έχετε έναν άνδρα που ίσως δεν θα δαμάσετε ποτέ τελείως, αλλά που συνεχώς θα σας εκπλήσσει με κάποιον τρόπο. Κι αν ξεχνάει τα γεννέθλιά σας είναι αλήθεια, πολύ σπουδαίο; Σ αντάλλαγμα θα έχετε έναν εραστή που θα σας κάνει να γελάτε με τις έξυπνες ιστορίες του που, θα σας τηλεφωνεί την Παρασκευή τ απόγευμα για να σας πει ότι θα πετάξετε στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο, και που θα δείξει αμέσως την εκτίμησή του για το καινούργιο σας χτένισμα.
Δεν αξίζει τον κόπο να ανεχθείτε την κατά καιρούς παιδιάστικη συμπεριφορά του, τις εκλάμψεις θυμού του όταν νομίζει ότι δεν τον ακούτε; Ίσως να μην είναι ένας άγιος, αλλά θα κάνει τη ζωή σας μια συνεχή περιπέτεια, και θα είναι ένας τρυφερός σύντροφος όταν θα έχει βρει το ψυχικό ταίρι που χρειάζεται.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Καρκίνου
Είστε έτοιμη για έναν άνδρα που μπορεί να είναι τρυφερός τη μια στιγμή και την άλλη κακοδιάθετος χωρίς λόγο; Μπορείτε να αντεπεξέλθετε μ έναν άνδρα που θέλει μια γυναίκα να είναι μητέρα, σύζυγος ή ερωμένη ανάλογα με το πώς αυτός αισθάνεται; θα σας εκνεύριζε εάν ο εραστής των ονείρων σας θα ήταν καλύτερος μάγειρας από σας και πιο σπιτικός;
Κυβερνάται από τη Σελήνη, και οι διαθέσεις του Καρκίνου κυμαίνονται όπως οι παλίρροιες. Ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι που πολλοί αστρολόγοι τους ονομάζουν “τα παιδιά της Σελήνης”, έτσι μπορείτε να φανταστείτε ότι εάν ταράξετε τα συναισθήματά τους σύντομα θα αρχίσουν να τρυπώνουν στα καβούκια τους χωρίς δεύτερη λέξη!
Ίσως το σπουδαιότερο που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι η μητέρα του πρέπει να σας επιδοκιμάζει, ή τουλάχιστον ότι καλυτερεύετε κάτω από τη θαυμάσια επίβλεψη του γιου της. Πολλοί έχουν την τάση να πιστεύουν ότι μόνο οι Ιταλοί και οι Λατίνοι άνδρες έχουν το μητρικό σύμπλεγμα μην κοροϊδευόσαστε όμως.
Οι άνδρες Καρκίνοι οτιδήποτε κι αν είναι, από οπουδήποτε κι αν κατάγονται, έχουν μια απίστευτη αρμονική σχέση με τη Μαμά. Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, όμως αν ερωτευτείτε έναν Καρκίνο, θα πρέπει να είστε αυτή που η μητέρα του προσδοκούσε άσχετα αν η μητέρα του είναι τριγύρω ή έχει πεθάνει.
Αν θέλετε να γοητεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα, και δεν είστε τόσο σπιτική, θάταν καλύτερα να πάρετε μαθήματα υγιεινής και θρεπτικής μαγειρικής. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε απελπισία, νομίζοντας ότι θα αλυσοδεθείτε στην κουζίνα, ενώ οι φίλες σας θα διασκεδάζουν έξω, μη στεναχωριέστε.
Αυτός ο άνδρας δεν θέλει μια σκλάβα. Είναι ένας ρομαντικός εραστής και είναι τόσο ενστικτώδης που θα ξέρει πως να σας ευχαριστήσει περισσότερο. Έχει βαθειά συναισθήματα. Όταν δίνει αληθινά την καρδιά του, τη δίνει για πάντα. Μπορεί να είναι πολύ σέξυ στο κρεβάτι είναι όμως ο τύπος του άνδρα που του αρέσουν τα φιλιά και οι αγκαλιές και να ονειρεύεται καθισμένος δίπλα σας μπροστά στο τζάκι τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.
Αν ποτέ αισθανθήκατε ότι ένας άνδρας Καρκίνος θα μπορούσε να σας δώσει το είδος της χαρούμενης σπιτίσιας ζωής που πάντα ονειρευόσασταν, κάνατε διάνα. Όμως πώς θα τον αναγνωρίσετε; Το γνωμικό ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει μέσω του στομαχιού του (το μέρος του σώματος που κυβερνά ο Καρκίνος) ταιριάζει καλύτερα στον Καρκίνο. Ναι, γνωρίζω ότι οι Ταύροι αγαπούν το καλό φαγητό, αλλά είναι οι Καρκίνοι που έχουν ψωμάκια γύρω απ τη μέση κι αυτό βοηθά να τους αναγνωρίσετε. Βέβαια, αυτή είναι γενικότητα, γιατί αν ο Ερρίκος ο 8ος ταιριάζει μ αυτήν την περιγραφή, ο Ρίνγκο Σταρ δεν ταιριάζει καθόλου.
Το πρόσωπο ενός άνδρα Καρκίνου είναι ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης. Ίσως να είναι ελαφρώς φεγγαρίσιο, με απαλά, ευαίσθητα μάτια που φαίνεται να γνωρίζουν τι σκέφτεστε πριν καν το πείτε. Όμως δεν είναι μαλακός. Μέσα σε κάθε Καρκίνο υπάρχει μια σκληράδα και μια πρακτικότητα που μπορείτε να τη συνδέσετε με το αντίθετο ζώδιό του τον Αιγόκερω (κατά κανόνα υπάρχει κάτι σε όλους μας από το αντίθετο ζώδιό μας).
Βεβαίως, αν συναντήσετε αυτόν τον ιδιαίτερο εραστή όταν περνά κάποια δυσκολία και φαίνεται να διοχετεύει την κακή του διάθεση σ όλους τριγύρω του, ελέγξτε το ημερολόγιο σας. Εάν είναι Πανσέληνος, είναι η περίοδος που πρόκειται να τον επηρεάσει, γιατί η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό του. “Η Σεληνιακή τρέλα” τείνει να δημιουργεί περισσότερους τραυματισμούς κατά την Πανσέληνο παρά σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Λέγεται επίσης ότι μερικοί γιατροί προτιμούν να μην κάνουν εγχειρήσεις κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Όμως μην υπερβάλλετε. Κανένας δεν υπαινίσσεται ότι ο εραστής των ονείρων σας θα μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο.
Όπως η Σελήνη επηρεάζει τις παλίρροιες, έτσι επηρεάζει και τους Καρκίνους όσον αφορά τα συναισθήματά τους και τις διαθέσεις τους. Έτσι, αν αισθάνεστε ότι αυτός ο άνδρας αγνοεί την παρουσία σας, ή είναι λίγο απότομος, μην το παίρνετε κατάκαρδα. θα είναι πολύ διαφορετικός αύριο ή τη μεθεπομένη.
Δεν είναι πολύ δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του άνδρα έτσι δεν είναι; αν ακόμα ψάχνετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε με άλλον τρόπο. Ρωτήστε τον για τη δουλειά του. Κι αυτός όπως το αντίθετο του ζώδιο ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πραγματικά ένας εργασιόπληκτος.
Στα επαγγέλματα που μπορείτε να τον βρείτε είναι• διευθυντής ξενοδοχείων, δάσκαλος, κοινωνικός λειτουργός, αντικιέρης, κτηματομεσίτης ή κτηνίατρος. Οι Καρκίνοι είναι επίσης καλοί σαν τραπεζίτες. Είναι συνήθως καλοί σε ότι έχουν βάλει στο μυαλό τους να κάνουν, εφ όσον το θεωρούν σωστό. Όμως ο εραστής Καρκίνος μπορεί να είναι πολύ κλειστός όσον αφορά τον εαυτό του μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα, έτσι λοιπόν πρέπει να αλλάξετε τακτική. Κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ακατάστατος αλλά δεν είναι ούτε του κουτιού. Αυτό που θέλει είναι να νοιώθει άνετος είτε είναι στο σπίτι του και ξεκουράζεται μπροστά στο τζάκι, είτε πηγαίνει στο γραφείο.
Γενικά του αρέσουν τα ακατάστατα καθημερινά ρούχα – που θα κρύβουν επίοης πολλά αμαρτήματα γύρω από τη μέση του! Τα μαλλιά του ίσως να είναι άτονα αλλά οι Καρκίνοι συχνά χάνουν τα μαλλιά τους νωρίτερα από τα άλλα ζώδια. Έτσι το πρόσωπό τους φαίνεται ακόμα πιο φεγγαρίσιο.
Τι έχουμε λοιπόν; Έναν άνδρα που αγαπά τη μητέρα του, το καλό φαγητό, την οικογενειακή θαλπωρή, κάποιον που είναι πρακτικός και πολύ συναισθηματικός. Είναι επίσης ένας από τους πιο πιστούς και ανεκτικούς συντρόφους που θα μπορούσατε να βρείτε.
Αυτός ο άνδρας καταλαβαίνει τι σημαίνει μοναξιά ή απόρριψη, γιατί η ευαισθησία του του δημιούργησε απίστευτη ντροπαλότητα στα παιδικά του χρόνια ίσως τον κοροιδεύανε στο σχολείο επειδή δεν ήταν γρήγορος στα σπορ ή επειδή έπρεπε πάντα να επιστρέφει στο σπίτι όταν τα άλλα παιδιά παίζανε στην παιδική χαρά.
Αν περνάτε λοιπόν μια δύσκολη περίοδο, αυτός θα σας ανακουφίζει πάντα και θα σας προστατεύει, και παίρνοντας σας στην αγκαλιά του θα σας λέει ότι θα είστε πάντα ασφαλής μαζί του.
Είναι πραγματικά ρομαντικός, δεν αξίζει λοιπόν να ανεχθείτε μερικές από τις δυστροπίες του; (Εξ άλλου όταν τις συνηθίσετε δεν θα φαίνονται τόσο κακές). Αν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να έχετε έναν άνδρα Καρκίνο που θα ταξιδεύετε μαζί μέσα στο ηλιοβασίλεμα και θα ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι για πάντα, πού θα τον συναντήσετε;
Συνήθως αγαπά το νερό, μπορεί να κάνει ιστιοπλοΐα, να ψαρεύει στον κοντινότερο ποταμό ή να βγάζει βόλτα το σκύλο στην παραλία. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνδρας δεν είναι συνήθως αρκετά κοινωνικός. Ίσως τον συναντήσετε επειδή είναι ο υιός της καλύτερης φίλης της μητέρα σας, η οποία λαχταρά να συναντήσει ο υιός της το κατάλληλο άτομο. Εάν είναι χωρισμένος και έχει την επιμέλεια των παιδιών, μπορείτε να προτείνετε να τα πάρετε για βόλτα κάποια μέρα – εφ όσον τον έχετε γνωρίσει καλά – αυτό εννοείται γιατί αν αρέσετε στα παιδιά του είναι σίγουρα προς όφελος σας.
Εάν συναντήσετε έναν Καρκίνο στις διακοπές είναι ιδανική περίπτωση για πραγματικό ειδύλλιο: μακρινές βόλτες χέρι-χέρι κάτω από το φως του φεγγαριού, ψιθυρίζοντας γλυκόλογα ο ένας στον άλλον ακούγοντας τα τριζόνια ενώ μια ρομαντική μπαλάντα θα φθάνει από κάπου μακριά. Κατά κάποιον τρόπο ο άνδρας Καρκίνος φαίνεται να χαλαρώνει και να αφήνεται όταν βρίσκεται σε διακοπές, θα ανακαλύψετε ότι έχει πολύ καλή αίσθηση χιούμορ που θα σας διασκεδάζει.
Όμως να είστε προσεκτική – ίσως να μην υποψιαστείτε πόσο κακοδιάθετος μπορεί να είναι μερικές φορές ακριβώς επειδή είναι εντελώς χαλαρωμένος. Κι αν δεν είναι Πανσέληνος μπορεί να είναι ένα κομμάτι μάλαμα κάθε μέρα! Όμως, δεν θα περάσει πολύς καιρός για να καταλάβετε ότι του αρέσει να έχει μια γυναίκα που να έχει σχέση με τα μικροπράγματα της ζωής• να του λέει τι χρώμα πουκάμισο να φορέσει και ακόμα να διαλέγει το χρώμα για τις κάλτσες του. Στους άνδρες Καρκίνους αρέσει η μητρική φροντίδα, αν και μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχθούν!
Τι συμβαίνει λοιπόν όταν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τις καλύτερες τεχνικές γοητείας για να κάνετε αυτόν τον άνδρα να πέσει στα πόδια σας; Συμφωνήσατε ακόμη να συναντήσετε τη μαμά του και γνωρίζετε τι σας περιμένει. Ανεχθήκατε μερικές από τις μαύρες του διαθέσεις, και αντιμετωπίσατε τα καλά και κακά του σημεία. Εάν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει να συνεχίσει το επάγγελμά της, προσέξτε.
Αυτός ο άνδρας θα θελήσει να γίνει γρήγορα πατέρας. Το ρομαντικό του όνειρο μιας τέλειας οικογενειακής ευτυχίας είναι να έχει ένα σπίτι γεμάτο παιδιά όταν γυρίζει από τη δουλειά του. Δεν Θάνοι βέβαια πολύ ευτυχής αν τον ξυπνούν τη νύχτα με τα κλάματα τους, ή σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι σας όταν προσπαθεί να ξεκουραστεί, θα περιμένει από σας να τους μάθετε να συμπεριφέρονται σωστά, ενώ ο ίδιος θα τα κακό μαθαίνει! Όμως τα καλά στοιχεία θα υπερισχύσουν. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε έναν πιο τρυφερό πατέρα από αυτόν τον άνδρα.
Έχει απίστευτα βαθύ το πατρικό ένστικτο και η ζεστασιά του και ευαισθησία του κάνουν τα παιδιά κάθε ηλικίας να τον λατρεύουν, γιατί καταλαβαίνει επίσης τι είναι να είσαι ντροπαλός και νευρικός (ιδιαίτερα όταν έρχεται η πρώτη μέρα του σχολείου).
Παρ όλα αυτά, πριν φθάσετε στα παιδιά, θα ήταν καλύτερο να θυμάστε ότι ενώ ο Καρκίνος σας έχει μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ – όταν θέλει να έχει – έχει επίσης ένα δυνατό χαρακτηριστικό, τη ζήλεια. Ίσως η λέξη ζήλεια να είναι λίγο υπερβολική, αλλά σίγουρα είναι κτητικός με κεφαλαίο Κ, κι αν ποτέ του δώσετε την ευκαιρία να νομίσει ότι παίζετε και ερωτοτροπείτε με κάποιον άλλον, προσέξτε.
Ο άνδρας Καρκίνος κτίζει μια φωλιά για πάντα. Δεν του αρέσει να σκέπτεται πράγματα όπως διαζύγιο ιδιαίτερα αν υπάρχουν παιδιά. Αν λοιπόν κάνατε το λάθος να ερωτευτείτε έναν παντρεμένο Καρκίνο και αν κι εκείνος σας έχει ερωτευτεί, προσπαθείστε να καταλάβετε τι θα γίνει στη συνείδηση του εάν είναι να διαλύσει το γάμο του.
Εάν ο έρωτάς σας αναπτυχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, ίσως να καταλήξει να νοιώθει τύψεις σ όλη του τη ζωή. Επειδή ο Καρκίνος είναι ένα τόσο συναισθηματικό ζώδιο, τα μικρά δείγματα τρυφερότητας όχι μόνο σημαίνουν πολλά γ αυτόν, αλλά είναι βασικά!
Έτσι να θυμάστε πάντα να γράφετε ειδικές λέξεις στις κάρτες σας, να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε γι αυτόν το τέλειο δώρο – μια μπάρμπεκιου για τον κήπο, μια φιάλη κρασιού αντίκα, μια καφετιέρα ή τσαγιέρα. ένα απαλό πουλόβερ, μια ζεστή μάλλινη ρόμπα για τις τρυφερές χειμωνιάτικες νυχτιές κοντά στο τζάκι, μια λάμπα θυέλλης ή ένα ψαροντούφεκο για τον Καρκίνο ψαρά.
Και πάντα πάντα να θυμάστε τα γενέθλια της μητέρας του! Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάνω απ όλα για τον Καρκίνο εραστή είναι αυτός o ζεστός γενναιόδωρος άνδρας πιστεύει πραγματικά στην ευτυχία και σε μια ζωή που να μπορεί να είναι ευτυχισμένος για πάντα.
Δεν είναι ο τύπος του play-boy (βέβαια, θα πρέπει να κοίταζα το ωροσκόπιό του για να είμαστε σίγουροι γι αυτό!) και η οικογενειακή ευτυχία είναι κάτι που θα πήγαινε ακόμα και στην άκρη του κόσμου για να τη βρει.
Γιατί δεν τον κάνετε να δει ότι δεν χρειάζεται να πάει τόσο μακριά – εάν είστε ακόμα σίγουρη ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα ιδανικά του. Αφού μάθατε λοιπόν να τον ανέχεστε τις μέρες που είναι κακοδιάθετος, θα καταλάβατε ότι ενώ η ζωή μ έναν Καρκίνο θα έχει τις διακυμάνσεις της, θα έχετε επίσης την παρηγοριά και την ασφάλεια ότι έχετε στο σπίτι έναν ιδιαίτερο άνδρα.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Λέοντα
Είστε προετοιμασμένη να λατρεύετε έναν άνδρα σαν να ήταν βασιλιάς; Μπορείτε να είστε πιστή τρυφερή και να υποταχθείτε στις βασιλικές ιδιοτροπίες αυτού του κυβερνήτη; Το βρίσκετε εύκολο να κάθεστε και να αφήνετε κάποιον άλλον να δίνει τις διαταγές;
Σας είναι εύκολο να τον επαινείτε (ακόμα κι αν έχετε δικαιολογημένες αμφιβολίες).
Ο Λέων το Λιοντάρι είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Φωτιάς και χωρίς αμφιβολία είναι ο Βασιλιάς του Ζωδιακού.
Αυτός ο άνδρας που κυβερνάται από τον ήλιο ακτινοβολεί φως και απέραντη δύναμη. Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που θα παίξει κανείς μαζί του εκτός κι αν συμβεί να είναι ένας άλλος Λέων και που να μπορεί να βρυχάται και να οργίζεται τόσο δυνατά όσο αυτός!
Είναι περισσότερο κυνηγός από τον Κριό αλλά το ίδιο ρομαντικός. Ακόμα κι ο Καρκίνος κι ο Ιχθύς θα έχουν πρόβλημα να ταιριάξουν με τον ρομαντικό ιδεαλισμό του όταν έχει βρει τη σύντροφο που θέλει να παγιδεύσει. Με το νόμο της ζούγκλας, από τη στιγμή που έχει βρει τη σύντροφό του, αλίμονο σ αυτόν που θα προσπαθήσει να επέμβει, η περιοχή του λιονταριού είναι δική του για πάντα.
Τα γενέθλια του Λέοντα συμπίπτουν με τη θερινή εποχή, όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο Ζενίθ του. Τότε είναι που ο Λέων είναι ο εαυτός του, και χρειάζεται τον ήλιο ίσως περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Οι γκρίζες βροχερές ημέρες σκιάζουν την προσωπικότητα του γιατί χρειάζεται τη λαμπρότητα της καθαρής καλοκαιριάτικης ημέρας για να νοιώθει τελείως ζωντανός.
Και, βεβαίως, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος. Είναι ίσως ένα απ τα δυνατότερα ζώδια, αλλά στην αγάπη είναι σαν μικρό παιδί. Το λιοντάρι γίνεται μια γατούλα που γουργουρίζει ευτυχισμένη, ο βρυχηθμός του έχει ξεχαστεί.
Ο Λέων αστρολογικά έχει σχέση με την καρδιά και όταν τη χαρίζει (μεταφορικά βέβαια) τη δίνει για πάντα – εάν μπορείτε να φανείτε αντάξια των προσδοκιών του! Ο Λέων είναι επίσης ένα από τα ζώδια που έχουν σχέση με τον κόσμο του θεάματος.
Έχετε ερωτευθεί λοιπόν έναν άνδρα που η προσωπικότητά του ακτινοβολεί γοητεία, που σας κοιτάει στα μάτια σαν να ήσασταν η μοναδική γυναίκα στον κόσμο; Κοιτάξτε τα μαλλιά του (εκτός κι αν έχει φθάσει σε μια ηλικία και έχει χάσει τα περισσότερα) – δεν μοιάζουν με λιονταρίσια χαίτη; Έχει γενειάδα;
Ο Λέων έρχεται στον κόσμο πεισμένος ότι είναι Βασιλιάς, και όλοι γύρω του είναι υπήκοοί του. Οι πρώτες του κραυγές για φαγητό ίσως ν αντήχησαν σαν βρυχηθμοί γιατί ακόμα και τα μωρά αυτού του ζωδίου απεχθάνονται να περιμένουν για οτιδήποτε, πολύ δε περισσότερο να τους αρνούνται κάτι. Και αν η μητέρα του αναρωτήθηκε γιατί αυτό το λαμπερό μικρό προσωπάκι συνοφρυώθηκε ξαφνικά όταν ξένοι κοίταξαν μέσα στην κούνια του, ήταν επειδή αισθάνθηκε ότι δεν τον επαίνεσαν αρκετά!
Έτσι λοιπόν αν αυτός ο όμορφος γενειοφόρος με το χαμόγελο που φωτίζει όλο του το πρόσωπο διασχίσει το δωμάτιο για να ρωτήσει το όνομα σας, και την ίδια στιγμή λέει ότι έχει βαρεθεί τους υπόλοιπους και θάθελε να πάτε μαζί κάπου αλλού -το μαντέψατε- είναι Λέων!
Βέβαια όλοι οι Λέοντες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο και δεν μοιάζουν. Ίσως γνωρίζετε αρκετά γύρω απ την Αστρολογία για να ξέρετε ότι η προσωπικότητα κάποιου εξαρτάται και από την ώρα και το μέρος γέννησης, από τη Σελήνη, Ωροσκόπο και τις σχέσεις των πλανητών στο ωροσκόπιο. Όμως θα προκαλούσα οποιονδήποτε να μου δείξει έναν Λέοντα που δεν θέλει να είναι αφεντικό!
Αλλά αν πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον που δεν ταιριάζει ακριβώς με τις περιγραφές μου, έχετε όμως την υποψία ότι είναι Λέων, προσπαθήστε να μαντέψετε το ζώδιο του χωρίς να ρωτήσετε.
Μάθετε αν του αρέσει να πηγαίνει στο θέατρο ή αν έχει δει κάποιες καλές ταινίες πρόσφατα. Γιατί ενώ δεν μπορεί ο κάθε Λέων ν ασχολείται με το θέαμα, οι περισσότεροι αγαπούν τη λάμψη του θεάματος και ενδιαφέροντα για ότι συμβαίνει γύρω απ αυτό. Την επόμενη μισή ώρα πιθανώς να σας μιλά για τα κουτσομπολιά στο χώρο του θεάματος.
Τώρα έχετε γόνιμο έδαφος να τον ρωτήσετε δήθεν αδιάφορα αν τα γενέθλιά του είναι στο τέλος του Ιούλη ή τον Αύγουστο. Μπορείτε να μάθετε για τη δουλειά του.
Αν δεν διευθύνει κάποια εταιρία ή δεν προσπαθεί να αναλάβει μια, είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια διευθυντική θέση κάπου. Εάν μιλά για τη δουλειά του μ ενθουσιασμό, αλλά δεν φαίνεται ο τύπος του άνδρα που θα μείνει αργά στο γραφείο όταν υπάρχει κάτι για διασκέδαση το βράδυ, θα νοιώσετε πιο ασφαλής και προετοιμασμένη να βγάλετε συμπέρασμα.
Τα επαγγέλματα του Λέοντα έχουν σχέση με το θέατρο, σκηνοθεσία, μόδα, δημόσιες σχέσεις, διεύθυνση εταιριών και θεάτρων, Αν ακόμα δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο είναι το ζώδιό του κοιτάξτε τα ρούχα του. Όσα κι αν κερδίζει ένας Λέοντας πρέπει να φαίνεται εκατομμυριούχος. Είναι το σύμβολο του συλλέκτη (όπως και το θηλυκό του αντίστοιχο) και θα προτιμά να έχει ένα κομμάτι του Gucci, Hermes ή του Giorgio of Beverly Hills, παρά μια δωδεκάδα από μια βιομηχανία που το όνομά της δεν του λέει τίποτα.
Δεν είναι πολύ σνομπ, αισθάνεται όμως καλύτερα αν φορά κάτι που προέρχεται από ένα γνωστό σχεδιαστή, έτσι ποτέ δεν τσιγκουνεύεται να ξοδέψει (πολλές φορές περισσότερα απ ότι αντέχει το πορτοφόλι του).
Ο Λέων είναι ένα από τα πιο υπερβολικά ζώδια. Δεν είναι μόνο τα ρούχα που φορά που μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή σας.
Αυτός ο άνδρας γνωρίζει ότι είναι ωραίος, και όπως το λιοντάρι στη ζούγκλα έχει μεγάλο μαγνητισμό και δύναμη, έτσι κι αυτός. Σχεδόν νοιώθετε ότι εκτιμά τη λεία του, έτοιμος να αρπάξει αυτό που συνήθως είναι ένα εκούσιο θύμα! Αυτό το θαυμάσιο χαμόγελο που φωτίζει όλο του το πρόσωπο, ο τρόπος που κυριαρχεί στην παρέα, είναι ακαταμάχητος. Είναι ο βασιλιάς που ψάχνει για τη βασίλισσά του, έτσι βρήκατε έναν “αληθινό” εραστή! Δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι αυτός ο άνδρας θέλει να τον μεταχειρίζονται σαν βασιλιά από την αρχή. Είναι ο μόνος ρόλος που αισθάνεται ότι είναι δικαιωματικά δικός του.
Αν αποφασίσετε ότι ένας Λέων σας ταιριάζει, αφήστε τον να γίνει το αφεντικό για λίγο, μη ξεχνώντας ότι κατά βάθος είναι ένα μικρό χαριτωμένο ζωάκι που θέλει μόνο να αποδείξει ότι σας δάμασε με τον τρόπο που ήθελε. Οι έπαινοι και τα κομπλιμέντα σημαίνουν πολλά – όταν νοιώθει ότι τα εννοείτε! Αποφασίσατε ότι αυτός ο άνδρας είναι για σας;
Είστε προετοιμασμένη για κάθε του νεύμα και κάλεσμα (μέσα στα όρια βέβαια); Νοιώθετε ότι είναι ο πιο καλόκαρδος, φιλικός και γενναιόδωρος άνδρας που είχατε να συναντήσετε πολύ καιρό, και ότι είναι θαυμάσιο να είστε με κάποιον που αισθάνεται περήφανος να είναι μαζί σας; Εάν μέχρι τώρα υπήρξε μόνο στα όνειρά σας, πού θα ψάξετε να τον βρείτε; Κατ αρχάς εκεί που λάμπει ο ήλιος! ή τουλάχιστον κάπου που να έχει την ευκαιρία να λάμπει αυτός! Του αρέσουν τα πάρτυ, είναι θαυμάσιος οικοδεσπότης και μπορεί να είναι ο διευθυντής του τοπικού σας θεατρικού ομίλου. Αν του αρέσουν τα σπορ θα επιδεικνύει το στυλ του στο γήπεδο του τένις.
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος για να βρείτε αυτόν τον άνδρα, βρίσκεται πάντα εκεί που υπάρχει δράση – εκτός κι αν βρίσκεται σε μια από τις τεμπέλικες του μέρες. Παρ όλο που είναι ένα από τα ζώδια της Φωτιάς, του αρέσει να ξεκουράζεται, ίσως περισσότερο απ ότι φαντάζεστε. Εάν ελπίζετε να συναντήσετε έναν λέοντα στις διακοπές, καλύτερα να προετοιμαστείτε και να μαζέψετε χρήματα για διακοπές άνετες ακριβές και πολυτελείς!
Στους Λέοντες δεν αρέσει να μένουν σε μικρές πανσιόν εκτός κι αν γνωρίζουν ότι είναι μοναδικές. Περιμένουν όσο ποτέ να τους συμπεριφέρονται βασιλικά και είτε είναι στη θάλασσα, στις λίμνες ή στα βουνά ο ήλιος θα πρέπει να λάμπει. Εάν τον γνωρίσετε στις διακοπές, θα διασκεδάσετε πολύ, και θα είναι μια από τις πιο ρομαντικές εποχές στη ζωή σας. Η τέχνη της γοητείας είναι σπουδαία για τον Λέοντα και μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αν πηγαίνει διακοπές μόνος του, ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του.
Στις διακοπές μπορεί να αφεθεί και να μη σκέπτεται τη δουλειά του. Εάν σας ερωτευτεί, θα έχετε έναν από τους πιο θαυμάσιους εραστές που γνωρίσατε ποτέ. Όμως αλοίμονό σας αν σας πιάσει να φλερτάρετε με κάποιον άλλο. Αυτός ο άνδρας πρέπει να είναι το αφεντικό και στο κρεβάτι και έξω απ αυτό! Στον ίδιο όμως αρέσει να φλερτάρει με άλλες -αλλά βεβαίως, ίσως μαντέψατε, δεν θα του αρέσει αν εσείς τσν κατσαδιάσετε!
Αυτό που ισχύει για σας δεν ισχύει για τον Λέοντα! Μη στενοχωριέστε όμως, ένας Λέοντας που βρίσκει τη σωστή γυναίκα δεν θα μείνει μακριά. Μην ξεχνάτε ότι θέλει να παίρνει τόση αγάπη όση δίνει. Εάν είναι πραγματικά σίγουρος για τα αισθήματά σας γι αυτόν και νοιώθει το ίδιο για σας, ο βασιλιάς της ζούγκλας συνήθως δεν ψάχνει για άλλη σύντροφο. Παρ όλο που του αρέσει να είναι αυταρχικός, δεν θέλει κάποια που συνέχεια θα νοιώθει δέος μπροστά του – του αρέσουν οι δυνατές γυναίκες – εφ όσον δεν είναι δυνατότερες απ αυτόν, θαυμάζει την ανεξαρτησία στους άλλους, εφ όσον όμως αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να έρχονται όταν τους καλεί!
Μπορεί να φαίνεται εγωιστής μερικές φορές (στην πραγματικότητα δεν είναι, γιατί είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους άνδρες γύρω μας), αλλά η περηφάνια του δεν τον αφήνει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να είναι ο κυρίαρχος σε όλα και μόνο αν είστε Λέων γυναίκα μπορείτε να ελπίζετε ότι θα τον δαμάσετε.
Έτσι μην προσπαθείτε να τον νικήσετε παίζοντας το παιχνίδι του και πάντα να τον κάνετε να αισθάνεται ότι είστε περήφανη που είστε μαζί του, εκτός βέβαια αν κάνει κάτι τόσο φοβερό που έχετε κάθε λόγο να βρυχάστε και σεις. Αυτός ο άνδρας έχει χρυσή καρδιά, θα σας δώσει ότι μπορεί – και του αρέσει να κάνετε και σεις το ίδιο γι αυτόν.
Του αρέσει να παίρνει μικρά δώρα, δε χρειάζεται να είναι πολύ ακριβά – γιατί είναι η σκέψη που έχει σημασία γι αυτόν – αλλά μπορείτε να του αγοράσετε μια κολόνια Giorgio ή ένα καλάθι με την αγαπημένη του σαμπάνια! Να ξέρει ότι τον αγαπάτε αρκετά για να θυμάστε την επέτειο της πρώτης μέρας της γνωριμίας σας να κάνετε ένα πάρτυ έκπληξη με όλους τους καλούς του φίλους όταν παίρνει μια σπουδαία προαγωγή να αγοράζετε εισιτήρια για κάποιο μιούζικαλ που λαχταρούσε να δει… όλα αυτά σημαίνουν πολλά για έναν Λέοντα. Βεβαίως, αν αντέχει το πορτοφόλι σας, είναι αλήθεια ότι του αρέσει να φορά χρυσά, γιατί είναι το χρώμα του και το αγαπημένο του μέταλλο. (Τι λέτε λοιπόν για μια επίχρυση οδοντόβουρτσα;).
Μερικές φορές όμως μπορεί να συναντήσετε έναν άνδρα Λέοντα που παραδόξως να φαίνεται υποταγμένος, κι αν αναρωτιέστε γιατί, είναι εξ αιτίας της αγάπης, επειδή ο Λέων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την απόρριψη. Εάν είχε κάποια καταστροφική ερωτική σχέση με κάποιαν που ένοιωθε ότι θα κατακτούσε τον κόσμο γι αυτήν, η καρδιά του θα έχει πληγωθεί άσχημα και θα του πάρει πολύ χρόνο να αναρρώσει. Γι αυτό θα δυσκολευτείτε να τον πείσετε ότι δεν θα τον απογοητεύσετε.
Μην ψάχνετε το παρελθόν του γιατί, εφ όσον είναι τόσο ανοιχτός, θα σας πει ό,τι θέλετε να ξέρετε, και θα πρέπει να αφήσετε τα υπόλοιπα. Από τη στιγμή που οας εμπιστευτεί και δεν τον απογοητεύσετε, μπορεί να είναι δικός σας για πάντα. θα αναρωτιέστε ίσως αν, όταν ο Λέων εραστής δημιουργήσει μια σταθερή σχέση θα γίνει ακόμα πιο αυταρχικός, προσδοκώντας να γίνεται το δικό του σε όλα (είναι σίγουρα αλήθεια ότι αυτός ο άνδρας ποτέ δεν θα δεχτεί να τον διατάζει μια γυναίκα, αλλά αν έχετε φθάσει στο σημείο να ζείτε μαζί του είναι αμφίβολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είχατε πάρει δρόμο προ καιρού)!
Δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί αν είναι πραγματικά ευτυχισμένος ο βρυχηθμός του δεν θα ακούγεται πολύ συχνά. θα είναι πάντα ο ίδιος θαυμάσιος ρομαντικός εραστής που ερωτευτήκατε στην αρχή, και δεν θα βαρεθείτε ποτέ τα παιχνίδια του στην κρεβατοκάμαρα. Όμως πρέπει να παίξετε το δικό σας ρόλο επίσης. Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι πάντα θέλει να είναι περήφανος για σας – τη γυναίκα που αιχμαλώτισε την καρδιά του. Γιατί όπως του αρέσει οι άλλοι άνθρωποι να τον θαυμάζουν – θέλει να θαυμάζουν και σας.
Έτσι ή αλλιώς αισθάνεται ότι αυτός σας διάλεξε, έτσι αν γνωρίζετε κατά βάθος ότι ήταν η δική σας τέχνη της γοητείας που τον παγίδεψε, αυτό είναι ένα μικρό μυστικό που θα πρέπει να το κρατήσετε για πάντα δικό σας.
Η ζωή με τον Λέοντα εραστή μπορεί μερικές φορές να είναι εξοργιστική, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια από τις υπερβολικές αυταρχικές διαθέσεις του ή όταν ο διευθυντής της τράπεζας τηλεφωνεί για να σας πει ότι ο κοινός σας λογαριασμός παρουσιάζει παθητικό και γνωρίζετε καλά ότι δεν είναι εξ αιτίας σας ή όταν σας τηλεφωνεί στις 5 το απόγευμα για να σας πει ότι έχει προσκαλέσει ένα σπουδαίο συνάδελφο και τη σύζυγό του για δείπνο το ίδιο βράδυ.
Όμως με τον Λέοντα η ζωή σας δεν Θάνοι ποτέ βαρετή, θα είναι γεμάτη με πολύ λάμψη και πάρα πολύ αγάπη. Τι θα ήταν σπουδαιότερο από αυτό;

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Παρθένου
Μπορείτε να ανεχθείτε την κριτική; είστε προετοιμασμένη να σχετιστείτε μ έναν άνδρα που δείχνει να ανησυχεί για κάθε μικρό πράγμα, που έχει παράξενα γούστα για το φαγητό, και που νομίζει ότι πρόκειται να πεθάνει από Ασιατική γρίπη όταν κρυολογήσει; Βέβαια γενικεύω, αλλά μιλώ από προσωπική εμπειρία όταν λέω ότι οι άνδρες Παρθένοι δεν είναι οι ευκολότεροι στον κόσμο.
Ο Παρθένος είναι “το ζώδιο της υπηρεσίας”, και το ξέρουν πολύ καλά! Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του νου, είναι το δεύτερο ζώδιο της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια φανταστική ικανότητα να αναλύουν και να διακρίνουν, γι αυτό γίνονται τόσο αυστηροί κριτικοί. Βλέπουν τα λάθη, όπως επίσης είναι ικανοί να προσέξουν τα καλά σημεία!
Εάν φανείτε αντάξια των προσδοκιών του άντρα Παρθένου, μπορείτε να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση. Δεν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί με άλλα κορίτσια. Είναι κατά κανόνα μονογαμικός, και πιστεύει στην ιερότητα του γάμου και στην οικογένεια. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, καταλήξει σε διαζύγιο, έχει την τάση να αισθάνεται ένοχος, ακόμα κι αν δεν είναι λάθος του.
Αν γνωρίσατε κάποιον που δε φαίνεται ντροπαλός, αλλά αφήνει πολλά ανείπωτα μην ξεχνάτε ποτέ ότι ενώ ο Παρθένος ίσως κριτικάρει τους άλλους, το ίδιο κάνει και στον εαυτό του.
Πολύ συχνά υποτιμά τον εαυτό του, κι αν είστε το άτομο που έχει μια λαμπερή και δροσερή προσωπικότητα, ακόμα κι αν τον έλξετε πολύ, ίσως περάσει αρκετός χρόνος για να πάρει κουράγιο και να σας ζητήσει ραντεβού. Επιμένει πολύ στις λεπτομέρειες, και τείνει να ανησυχεί αδιάκοπα αν νοιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Υπάρχει μεγάλη σεξουαλικότητα κρυμμένη κάτω απ τη φανερή ψυχρότητα του Παρθένου. Όταν συναντήσετε έναν Παρθένο θα εντυπωσιαστείτε από την ακρίβεια των χαρακτηριστικών του, κάθε λεπτομέρεια ίσως μείνει στη θύμηση σας. Μπορεί να μην είναι όμορφοι, αλλά θα είναι εντυπωσιακοί.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να θυμάστε εάν ελπίζετε να παγιδεύσετε τον Παρθένο εραστή είναι ότι συνήθως απεχθάνεται να τον κυνηγάνε. Νομίζει ότι υπάρχει πάντα ένα απώτερο κρυφό κίνητρο. Μπορεί να είναι αργός αλλά είναι τελείως σίγουρος στο τι θέλει και είναι φρόνιμο να περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση γιατί αλλιώς θα τον φοβήσετε και ίσως να καταστρέψετε την πιθανότητα μιας θαυμάσιας σχέσης.
Έτσι αν γνωρίσατε έναν ενδιαφέροντα άνδρα, που δείχνει μάλλον ψυχρός και απόμακρος επιφανειακά, αλλά κατά βάθος φαίνεται να συμβαίνουν άλλα πράγματα, μπορεί να είναι Παρθένος. Ακόμη και στις “καθημερινές” ημέρες, ένας Παρθένος ντύνεται με άψογο στυλ. Δεν ακολουθεί τη μόδα, ούτε καν ενδιαφέρεται.
Του αρέσει μόνο να δείχνει τακτικός και καθαρός από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι ο Γήινος-κυβερνώμενος Παρθένος πατάει γερά στη γη όταν χρειάζεται να είναι πρακτικός. Όπως τα άλλα δύο ζώδια της Γης, Ταύρος και Αιγόκερως, δεν σπαταλάει τα δυσκολοκερδισμένα χρήματα του – ακόμη κι αν χρησιμοποιεί την τέχνη της γοητείας! Αν έχετε συναντήσει κάποιον με τις παραπάνω ιδιότητες, αλλά όχι όλες, μην ξεχνάτε ότι το δικό του ατομικό ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει ότι επηρεάζεται από κάποια άλλα πιο εύθυμα ζώδια γιατί βεβαίως εδώ μπορώ μόνο να γενικεύω.
Έτσι εάν ακόμη αναρωτιέστε – και φοβάστε ότι θα σας ειρωνευτεί, αν αρχίσετε να μιλάτε για ζώδια εφ όσον φαίνεται να είναι πολύ κυνικός και σκεπτικός στο να πιστεύει στην τέχνη της αστρολογίας – προσπαθείτε να μάθετε για τη δουλειά του.
Συχνά οι Παρθένοι είναι λογιστές, θεατρικοί κριτικοί, ή στις εκδόσεις, θεραπευτική ή ιατρική, και έχουν την τάση να παραμένουν στην ίδια δουλειά για χρόνια (αντάξιοι της περιγραφής του “ζωδίου της υπηρεσίας”). Συχνά αναλαμβάνουν δουλειές που θα ήταν βαρετές για άλλους ανθρώπους, αλλά φαίνεται να τους αρέσει η ρουτίνα.
Δεν είναι πάντα πολύ φιλόδοξοι, και είναι δύσκολο να δουλεύεις μαζί τους γιατί οι συνάδελφοι τους αισθάνονται ότι πρέπει να φαίνονται αντάξιοι της συνεργασίας τους. Εάν αρχίζει να παραπονιέται για τον καπνό του τσιγάρου, ή το ρεύμα από το ανοιχτό παράθυρο που του δημιουργεί πόνο στο λαιμό, σίγουρα μπορεί να σκεφθείτε ότι είναι Παρθένος. Βεβαίως μπορεί να καπνίζει και ο ίδιος και να τον φυσά στα μάτια σας, όμως δεν τον νοιάζει. Ίσως νάνε άδικο, αλλά μπορώ να σκεφτώ ένα ή δυο άνδρες Παρθένους που είναι ακριβώς έτσι. Κι ο θεός βοηθός όταν οδηγεί, και ανοίγετε το παράθυρο σας για να μπει λίγο αέρας! Σύντομα θα αποφασίσετε ότι έχετε γνωρίσει κάποιον μπλεγμένο χαρακτήρα.
Όμως, το ωραίο με τους Παρθένους είναι ότι ενώ είναι αυθεντίες στο να κριτικάρουν τους άλλους, αναγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη, και μάλιστα με μεγάλη αυτοκριτική. Εάν ανακαλύψατε ότι ο εραστής των ονείρων σας είναι Παρθένος και αναρωτιέστε με φόβο και τρόμο αν σας επιδοκιμάζει – σύντομα θα το ξέρετε.
Αυτός ο άνδρας πιστεύει ότι δεν πρέπει να χάνει χρόνο! Αν νοιώθετε ότι είστε με κάποιον που αποτυγχάνει μερικές φορές να απολαύσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής με το να στεναχωριέται πολύ, μπορείτε να τον βοηθήσετε να χαλαρώσει.
Πού θα ψάξετε γι αυτόν τον άνδρα, εάν δε δουλεύει σαν σκλάβος στο διπλανό σας γραφείο; Τα σπορ δεν είναι το χόμπι του τυπικού Παρθένου, εκτός κι αν κριτικάρει τη συμπεριφορά κάποιου στην τηλεόραση. Μπορεί να είναι διανοούμενος και να τον βρείτε να συζητά σε διάφορες λέσχες ή να αναλύει την τελευταία έκθεση ζωγραφικής στην τοπική γκαλερί τέχνης. Δεν ξοδεύει το χρόνο του πίνοντας με τους φίλους του.
Οι Παρθένοι δεν είναι μεγάλοι ποτές, είναι ενάντια σ ό,τι θα ήταν κακό για την υγεία τους. Αν τον συναντήσετε τις διακοπές, θα είναι ίσως ο άνδρας που θα παραπονιέται για κάτι στη ρεσεψιόν. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι αυτός που πιθανώς να κοιτάζει το μενού με προσοχή.
Πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτά ίσως συμβαίνουν επειδή η ζωή του ήταν προφυλαγμένη, ή μεγάλωσε με γονείς που ενθάρρυναν αυτούς τους ιδιότροπους τρόπους. Γιατί ακόμα και οι μικροί Παρθένοι από πολύ νωρίς έχουν ιδιοτροπίες γύρω απ το φαγητό. Και αν ποτέ τους άφηναν με βρώμικη πάνα οι στριγκλιές τους θα έκαναν κάποιον να σκεφθεί ότι τους μεταχειρίζονται άσχημα!
Εάν κάποιος χρειάζεται να χαλαρώσει στις διακοπές είναι ο Παρθένος, έτσι αν συναντήσετε έναν άνδρα γεννημένο σ αυτό το ζώδιο, μπορείτε να τον βοηθήσετε να ανακαλύψει μια νέα πλευρά της προσωπικότητας του. Δεν ψάχνει μόνο για ένα ειδύλλιο – μάλλον κοιτάζει περίεργα τα ζευγάρια που απολαμβάνουν μόνο αυτό. θα περάσουν ημέρες μέχρι να σας ζητήσει ραντεβού, έτσι ας ελπίσουμε ότι έχετε αρκετή υπομονή.
Ο Παρθένος ίσως να είναι λίγο αργός στην αρχή, όσον αφορά το πάθος, αλλά είναι πολύ καλός εραστής από τη στιγμή που έχει αποφασίσει ότι είστε η γυναίκα της ζωής του. Υπάρχουν δυο πλευρές σ όλα τα πράγματα και ρομαντικά μπορεί να είναι ένας αληθινός νικητής. Όμως, μην εκπλαγείτε εάν μερικές φορές κριτικάρει τις δικές σας τεχνικές (αν έχετε προειδοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά σαρκαστικά σχόλια).
Ένα πράγμα θα πρέπει να θυμάστε μ αυτόν τον άνδρα, ότι αν είχε κάποια ερωτική απογοήτευση στο παρελθόν, δεν θα θέλει να ξανακάνει το ίδιο λάθος. Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που σας εξετάζει τόσο πολύ – θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα πληγωθεί ξανά. Παρ όλο που λέμε ότι οι Σκορπιοί είναι αυτοί που δεν ξεχνούν ποτέ, μπορείτε να πείτε το ίδιο και για τους Παρθένους, και μια απογοήτευση τον κάνει να κριτικάρει τον εαυτό του ακόμα πιο πικρά, γι αυτό γίνεται ακόμα πιο ανασφαλής.
Ίσως να είναι ακόμα ένας λόγος που περιμένει αρκετά για να κάνει την πρώτη κίνηση, σε σημείο που σας κάνει να νοιώθετε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε λοιπόν που έχετε παραιτηθεί και αποφασίσει ότι ο Παρθένος εραστής δεν είναι για σας – 6α σας κάνει την έκπληξη και θα σας ζητήσει ραντεβού. Μη με παρεξηγείτε, η ζωή με τον Παρθένο δεν είναι ανιαρή, το γεγονός είναι ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φθάσει στις καλύτερες στιγμές.
Όταν έχετε πια αιχμαλωτίσει την καρδιά του, και ξέρει όταν δεν είστε μόνο ένα περαστικό φλερτ, τα πράγματα Θάνε πολύ διασκεδαστικά. Είναι ο άνδρας που θυμάται τα πάντα – είναι αποθηκευμένα στο μυαλό του και πιθανώς να μη χρειάζεται φαξ. Δεν θα γκρινιάξετε ποτέ γιατί αυτός ο άνδρας δεν θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλια σας ή την επέτειο του πρώτου σας ραντεβού. Αυτό σημαίνει, βεβαίως, ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε και σεις το ίδιο (το περιμένει και από σας), αν είστε λοιπόν ο τύπος της ανοργάνωτης γυναίκας καλύτερα να φτιάξετε τους τρόπους σας γρήγορα!
Περιμένει από σας να θυμάστε τα πράγματα που σημαίνουν πολλά γι αυτόν και παρ όλο που δε φαίνεται να είναι πολύ ρομαντικός, αν ξεχάσετε να του στείλετε μια ειδική κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχετε πρόβλημα! Έχετε βρει κάποιον να σας προστατεύει. Ενώ μερικές φορές αναρωτιέστε πώς θα τα βγάλετε πέρα όταν βρίσκεται σε μια από τις υποχονδριακές του φάσεις, είναι θαυμάσια να ξέρετε ότι εάν δεν είστε καλά και χρειάζεται να περάσετε μερικές μέρες στο κρεβάτι, ο άνδρας Παρθένος θα σας φροντίσει, θα είναι εκεί για όλες σας τις ανάγκες, χωρίς κανένα παράπονο. Αυτός ο άνδρας πραγματικά απολαμβάνει να φροντίζει τους ανθρώπους.
Μην πιέζετε τον άνδρα Παρθένο να κάνει κάτι που δεν θα του αρέσει, γιατί θα πεισμώσει πολύ. Και δεν θα του αρέσει αν αρχίσετε να τον κριτικάρετε, μέχρι τουλάχιστον να ισχυροποιηθεί η σχέση σας. Εάν σχεδιάζετε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, σιγουρευτείτε για το εστιατόριο που θα πάτε για να είστε βέβαιη ότι θα απολαύσει την κουζίνα του – θυμηθείτε είναι ο τύπος του άνδρα που φαντάζεται ότι αν φάει οτιδήποτε παράξενο θα καταλήξει με στομαχόπονο.
Όταν του αγοράζετε δώρα – κάτι να φοράει είναι πάντα μια καλή ιδέα – ίσως θα σας πάρει πολύ χρόνο για να βρείτε κάτι που πραγματικά θα του αρέσει. Σίγουρα δεν θα θέλει να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να διαλέξετε κάτι ασήμαντο. Απεχθάνεται την υπερβολική σπατάλη καθώς δουλεύει σκληρά για να κάνει χρήματα, και δεν του αρέσει να εξαφανίζονται στο λεπτό.
Μερικά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι ένας οργανωτής γραφείου, ένα πιεσόμετρο, ένα υγραντικό χώρου, και ένα καινούργιο πρόγραμμα για τον κομπιούτερ του. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ενώ ο Παρθένος φαίνεται να είναι τόσο κριτικός και αναλυτικός, είναι το ίδιο ικανός να διασκεδάζει όσο και οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον ενθαρρύνετε. Μπορεί να είναι απίστευτα φλογερός – δεν θα παραπονιέστε για τη σεξουαλική σας ζωή – θα πρέπει να τον αφήσετε να πιστεύει ότι σας έμαθε όλα όσα ξέρετε.
Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της Παρθένου, αλλά αυτός ο άνδρας δεν είναι ένα μικρό ντροπαλό αγόρι στην τέχνη του έρωτα. Δεν θα είναι εύκολο να πείσετε τον Παρθένο εραστή ότι είστε η τέλεια σύντροφος γι αυτόν, και κατά καιρούς όταν σας κριτικάρει θα σας κάνει να νοιώθετε ότι βρίσκεστε πίσω στο σχολείο.
Όμως τα προσόντα του εξαφανίζουν μειονεκτήματα σαν κι αυτό, και θα εκτιμήσετε τις τρυφερές του χειρονομίες χίλιες φορές περισσότερο – και θα κατανοήσετε ότι το αληθινό είναι καλύτερο από το όνειρο!

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Ζυγού
Η προσωποποίηση της γοητείας – αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γι αυτόν τον άνδρα. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, και συμβολίζεται από τη Ζυγαριά, και πολλοί Ζυγοί ξοδεύουν άμετρο χρόνο ζυγιάζοντας τα πράγματα πριν αποφασίσουν, γι αυτό τόσοι άνθρωποι τους αποκαλούν αναποφάσιστους! Αν δώσατε την καρδιά σας σ έναν Ζυγό εραστή, και εκείνος τη δική του σε σας, μην ανησυχείτε για την αναποφασιστικότητα του, θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.
Είναι μεν ζώδιο του αέρα αλλά μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι τόσο φλογερός όσο και τα ζώδια της Φωτιάς. Βεβαίως, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι δεν θα αποφασίσει ποτέ να σας ζητήσει ραντεβού, αλλά πρέπει πρώτα να σας εκτιμήσει και να σιγουρευτεί ότι η προσωπικότητα σας θα ταιριάξει με τη δική του.
Είναι ένας αληθινός εμπειρογνώμων και μόνο το καλύτερο είναι αρκετό γι αυτόν. Δεν είναι επειδή είναι σνομπ, ή έχει καθορισμένες ιδέες στο τι θέλει, είναι επειδή η ρομαντική του αίσθηση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, και ΥΠΟ συνειδητά έχει τις λιγότερες απαιτήσεις – γιατί κατά βάθος ψάχνει για την ονειρεμένη αγαπημένη.
Οι Ζυγοί πιο πολύ ίσως από τα άλλα ζώδια, έχουν μια βασική επιθυμία να βρουν τον τέλειο σύντροφο και βεβαίως δεν τους αρέσει να είναι μόνοι για πολύ καιρό. Ο άνδρας Ζυγός έχει σίγουρα στυλ, και πολύ συχνά είναι πολύ εμφανίσιμος. Σκεφθείτε άνδρες όπως ο Ρότζερ Μουρ και θα ξέρετε τι εννοώ. Και κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ζυγοί έχουν μεγάλο δημιουργικό ταλέντο: Σκεφθείτε τον Τζων Λέννον, τον Στινγκ, τον Αντονυ Νιούλι και τον Χάρολντ Πίντερ.
Αλλά πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτόν τον ευγενικό, χαριτωμένο, δημιουργικό άνδρα; Ίσως να είναι ο σχεδόν τεμπέλικος τρόπος που σας φλερτάρει παρ όλο που δεν το κάνει μόνο με τα μάτια ή με τον τρόπο που μιλά… Ίσως να μην εκπέμπει τόσο σεξ απήλ όσο ένας Σκορπιός, αλλά μπορείτε να πείτε ότι είναι πραγματικός άνδρας και ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μυαλό σας.
Δείχνει να σας κοιτάζει μ ένα τρυφερό χαϊδευτικό τρόπο και σεις νοιώθετε την ευαισθησία του με τον τρόπο που σας ενθαρρύνει. Σπάνια είναι ο τύπος του αυθάδη και αλαζονικού, εκτός κι αν έχει κάποια τέτοια χαρακτηριστικά στο ατομικό του ωροσκόπιο (πρέπει να το ελέγξετε μ έναν αστρολόγο). Όμως, θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι γυναικάς με τον τρόπο που παρατηρεί κάθε ωραίο κορίτσι που περνάει -όχι με πολύ φανερό τρόπο, βέβαια στην πραγματικότητα είναι τόσο κρυφός που μπορεί να μην το πάρετε είδηση!
Εάν δεν γνωρίζετε πολλά για τον άνδρα Ζυγό και νομίζετε ότι έχετε συναντήσει έναν σ ένα πάρτυ αλλά δεν θέλετε να ρωτήσετε το ζώδιο του, ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης μπορεί να είναι ο τεμπέλικος τρόπος που ξαπλώνει στον καναπέ, ενώ εσείς και όλοι οι άλλοι στέκεστε όρθιοι.
Οι Ζυγοί αντιπαθούν να τους κατηγορούν ότι είναι τεμπέληδες, και σίγουρα μερικοί από αυτούς είναι πολύ ενεργητικοί, αλλά είναι μάλλον οι εξαιρέσεις παρά ο κανόνας! Εάν κάποιος προτείνει να πάνε κάπου αλλού, κι αυτός ο άνδρας αργεί περισσότερο από τους άλλους να αποφασίσει, τότε πιθανόν να είναι γεννημένος στο ζώδιο της Ζυγαριάς. Ένα σημείο προσοχής, οι άνδρες Ζυγοί αγαπούν την ήρεμη ζωή, κι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει την τάση να τσακώνεται διαρκώς, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος, καλύτερα να βρείτε ένα εραστή γεννημένο σε διαφορετική εποχή του έτους.
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και αρμονίας, και αυτός ο άνδρας βρίσκει τις φιλονικίες αντιαισθητικές. Σύντομα θα φύγει από το να βρεθεί μπλεγμένος με κάποια που προσπαθεί να δημιουργήσει καυγά μόνο και μόνο επειδή αυτός δε συμφωνεί μαζί της. Έτσι ακόμα κι αν ξέρετε ότι είστε σωστή για κάτι, δείξτε το με προσοχή.
Όμως, αν έχετε συναντήσει κάποιον πολύ ελκυστικό, και δεν έχετε ακόμα βρει το ζώδιο του, γιατί δεν προσπαθείτε να τον κάνετε να μιλήσει για τη δουλειά του; Σίγουρα δεν θα είναι κάτι πολύ δραστήριο.
Οι Ζυγοί συχνά κλίνουν περισσότερο προς την καλλιτεχνία. Βεβαίως κάθε Ζυγός δεν πρόκειται να είναι καλλιτέχνης, ποιητής ή μουσικός, αλλά γίνονται καλοί διπλωμάτες και δικηγόροι, και το δημιουργικό τους ταλέντο μπορεί να τους οδηγήσει στην κομμωτική. Βεβαίως το δικό τους ιδιαίτερο ωροσκόπιο μπορεί να είναι γεμάτο από πλανητικές σχέσεις που τους οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα, και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.
Αν κοιτάξετε τον τρόπο ντυσίματος του σίγουρα θα βγάλετε μια άκρη. Όπως και να είναι ντυμένος είτε με ρούχα δουλειάς είτε σπορ, θα δείχνει κομψός. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να έχει ταλέντο στο ντύσιμο. Δεν είναι ιδιαίτερα νάρκισσος, αλλά αν υπάρχει κάπου καθρέφτης πιθανώς να τον πιάσετε να ρίχνει ματιές για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας στο δωμάτιο.
Κάτι άλλο σε αυτόν τον άνδρα, που τον κάνει περήφανο, είναι ότι πάντα καταφέρνει να δείχνει νεότερος από την ηλικία του. Από την στιγμή που σχετιστείτε με έναν Ζυγό θα ανακαλύψετε ότι η ζωή μπορεί να είναι μια αληθινή ευχαρίστηση.
Είναι ο τέλειος εραστής, κι αν νομίζατε ότι οι Σκορπιοί ήταν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, μην εκπλαγείτε αν αυτός ο άνδρας σας δείξει περισσότερα από μερικά τεχνάσματα δικιάς του επινόησης!
Δεν είναι καθόλου ο τύπος του άνδρα που μετά τον έρωτα πέφτει αμέσως για ύπνο και αρχίζει το ροχαλητό. Του αρέσει να σας αγκαλιάζει και να είναι σίγουρος ότι σας έχει ευχαριστήσει πριν πέσει για ύπνο. Είναι το ίδιο τρυφερός όταν ξυπνήσει από τον δυνατό ήχο του ρολογιού το πρωί αν βέβαια δεν είναι πολύ νωρίς, γιατί δεν είναι πολύ ικανός να σηκώνεται από τα χαράματα.
Οι Ζυγοί πρέπει να κάνουν κούρα ομορφιάς αν είναι να διατηρήσουν τα αγορίστικα χαρακτηριστικά! Χωρίς να θέλει να είναι Καζανόβας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε χάνει ευκαιρία να κοιτάξει ένα όμορφο πρόσωπο, κι αν ποτέ τον παραμελήσετε ακόμα κι αν έχετε αιχμαλωτίσει την καρδιά του, ένα απλό φλερτ με κάποια καινούργια μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Όμως δεν του αρέσει η ζηλιάρα γυναίκα που κρέμεται αγχωτικά από πάνω του. θα πρέπει να είστε γοητευτική αλλά και ήρεμη, όχι τόσο εύκολο αν συμβαίνει να είστε ένα από τα πιο φλογερά και πύρινα ζώδια. Και σίγουρα δεν θα τον πειράζει να φλερτάρετε και σεις λίγο.
Ίσως να είναι οπαδός της ισότητας στα περισσότερα πράγματα, αλλά όχι όταν η γυναίκα του ερωτοτροπεί με κάποιον άλλον. Αν δεν έχετε σχετιστεί ποτέ μέχρι σήμερα μ έναν άνδρα Ζυγό, αλλά σας αρέσει η ιδέα να γνωρίσετε έναν, θα βρεθείτε σε δίλημμα για το πού θα πρέπει να ψάξετε.
Γιατί εφ όσον δεν είναι ο ενεργητικός τύπος, ξεχάστε το γήπεδο του τένις ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (εκτός κι αν είναι φανατικός οπαδός), μολονότι, βεβαίως, με την αίσθηση της δικαιοσύνης που τον διακρίνει, θα γινόταν ένας τέλειος διαιτητής. Το κρίκετ ή το γκολφ θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του, αν βέβαια ο καιρός είναι αρκετά ζεστός. Μπορεί να τον συναντήσετε σ ένα γιούνισεξ σάουνα, ή με παρέα φίλων στην τοπική ντισκοτέκ, όμορφο και ντυμένο με τα καινούργια του ρούχα.
Επειδή οι Ζυγοί αγαπούν πολύ τη συντροφιά, δε θα συναντήσετε κανένα να περιπλανιέται μόνος στην παραλία, θα κάθεται και θα κουβεντιάζει στην τοπική παμπ με τους φίλους του, ή θα είναι ξαπλωμένος στην παραλία μαζεύοντας ήλιο. Κι αυτό φέρνει το θέμα των διακοπών – και εδώ είναι που ο Ζυγός εραστής γίνεται περισσότερο ρομαντικός. Μπορεί να του πάρει καιρό γιο να αποφασίσει που θα πάει, αλλά ο ήλιος είναι απαραίτητος όπως το καλό φαγητό και ένα πραγματικά άνετο κρεβάτι.
Είναι ο τύπος του άνδρα που του αρέσει να τρώει σε μικρά εστιατόρια, ακούγοντας ένα τσιγγάνο βιολιστή να παίζει τα πιο ρομαντικά κομμάτια του ρεπερτορίου του.
Οι Ζυγοί άνδρες φαίνεται να γίνονται περισσότερο σέξυ όταν βρίσκονται μακρυά απ τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής. Έτσι αν συναντήσετε έναν Ζυγό εραστή σ ένα νησί, θα περάσετε υπέροχα παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα μαζί. Ξεχάστε τις ανατολές του ήλιου – θα παραμένει μάλλον στο κρεβάτι ακόμα κι αν δεν κοιμηθήκατε αργά! θα σας αρέσει πολύ ο τρυφερός τρόπος που θα σας ξυπνά μ ένα φιλί, κι ένα ευτυχισμένο( χαμόγελο.
Ο Ζυγός εραστής ίσως ήταν το είδος του μωρού που συνέχεια κελαηδούσε ευτυχισμένα στην κούνια του ενώ τα άλλά μωρά γκαρίζανε. Έμαθε από μικρός, ότι το να είναι γλυκός κα αγαπητός φέρνει ανταμοιβή και βεβαίως μετέφερε αυτά τα μαθήματα στην ενηλικίωση του! Νομίζετε λοιπόν ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τύπο του άνδρα που θα τον φλερτάρουν άλλες γυναίκες; θα ανατριχιάζετε υποσυνείδητα κάθε φορά που θα τον βλέπετε να κοιτά ζει ένα όμορφο ημίγυμνο κορίτσι στην παραλία;
Είστε προετοιμασμένη να είστε τόσο γοητευτική στους φίλους του όσο αυτοί είναι στις δικές σας φίλες; Είστε καλύτερη στην ισορροπία του προϋπολογισμού από αυτόν; Γιατί αυτός ο άνδρας δεν είναι απαραίτητα πρακτικός. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι υπερβολικά σπάταλος όταν θέλει, και είναι επίσης ο τύπος το άνδρα που έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα όταν χρειάζεστε μερικά έξτρα χρήματα. Παρόλο που έχει την αίσθηση της ομορφιάς, δε σημαίνει ότι θα σας γεμίζει πάντα με κομπλιμέντα, ή ότι θα παρατηρήσει τον τρόπο που έχετε τοποθετήσει τα λουλούδι στο βάζο, ή ότι θα μυρίσει και εκτιμήσει το νέο άρωμα που φοράτε.
Είναι επίσης ο τύπος του άνδρα που είναι θαυμάσιος με τα παιδιά, αν και μερικές φορές σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ καλόβολος όταν χρειάζεται πειθαρχία.
Ο Ζυγός θέλει μια ισορροπημένη σχέση, έτσι δεν θα παραπονιέται εάν εργάζεστε – αν γνωρίζει ότι δεν θα έλθει σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά σας. Κι αν είστε έξυπνη δεν θα τον αφήσετε ποτέ να σκεφθεί διαφορετικά. Του αρέσει να τον κακομαθαίνετε στα γενέθλια του σε επετείους και τα Χριστούγεννα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, είναι η ευχαρίστηση ν ανοίγει τα δώρα, που του δίνει χαρά.
Και δεν είναι δύσκολο να βρείτε δώρα για τον Ζυγό άνδρα – ένα πουλόβερ που να ταιριάζει με τα μάτια του, την αγαπημένη του κολόνια ξυρίσματος, ένα μεταξωτό φουλάρι, μερικές γραβάτες, ένα ηλεκτρικό μίξερ για ποτά – και τουλάχιστον μία κάρτα που θα του λέτε ότι τον λατρεύετε τόσο όσο όταν πρωτοσυναντηθήκατε. Αυτό που δεν του αρέσει είναι να του γκρινιάζετε, θα τα καταφέρει όλα στον δικό του ρυθμό, κι αν δεν σας ταιριάζει, ίσως θα ήταν καλύτερα να διαλέγατε έναν εραστή γεννημένο σε διαφορετικό ζώδιο.
Να μη γίνεστε ποτέ πιεστική ή αυταρχική ή να περιμένετε να τον κατακτήσετε σε μια νύχτα! Αυτός ο εραστής δε νοιάζεται για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να βρει την αδελφή ψυχή. Γνωρίζει, ότι δε γεννήθηκε για να ζει μόνος, και με την Αφροδίτη τη θεά της αγάπης, που τον βοηθά στα ερωτικά θέματα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα την βρει γρήγορα.
Εξαρτάται από σας να προβάλλετε την εικόνα σας με τον καλύτερο τρόπο για να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα δίπλα σας. Γιατί απ τη στιγμή που είναι σίγουρος ότι είστε η κατάλληλη γυναίκα γι αυτόν, θα κάνει τα πάντα για να είστε ευτυχισμένη, και δεν θα μετανιώσετε που θα τον έχετε δίπλα σας.
Να διατηρείτε τη σχέση ζωντανή, γιατί αν η ζωή γίνει πολύ πεζή τα μάτια του θ αρχίζουν να περιπλανώνται, και ο εραστής σας ίσως αποδειχθεί όχι και τόσο τέλειος!
Αλλά αν θέλετε έναν άνδρα που μπορεί να γοητεύει τα πουλιά των δέντρων, που είναι ρομαντικός και τρυφερός και που μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος με τόσους πολλούς τρόπους θα κάνετε άσχημα αν δεν βρείτε έναν Ζυγό.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Σκορπιού
Εγώ Ταρζάν, εσύ Τζέην! Βέβαια δεν έρχεται ο κάθε άνδρας Σκορπιός στη ζωή σας αιωρούμενος από τα κλαδιά των δέντρων, επιδεικνύοντας τους μυς του μπροστά σας κάνοντας τα γόνατα σας να λυγίσουν.
Όμως αυτός ο άνδρας ίσως ξέρει ότι συχνά περιγράφεται σαν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, και αισθάνεται ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος της αρσενικής του εικόνας. Κυβερνάται από δύο πλανήτες – τον Αρη, θεό του πολέμου, και τον Πλούτωνα (στην Ελληνική μυθολογία ο Αδης, ο κύριος του κάτω κόσμου) – ο κακόμοιρος Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δυσφημισμένα ζώδια του ζωδιακού, συχνά άδικα.
Όλοι μιλούν για “το κεντρί στην ουρά του Σκορπιού”, όμως μπορώ να σκεφθώ μερικούς άνδρες Σκορπιούς που παρέμειναν απίστευτα πιστοί φίλοι σε δύσκολες εποχές.
Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού, και θα συγχωρεθείτε αν έχετε σκεφθεί ότι οι σεξουαλικές του τεχνικές σας θυμίζουν περισσότερο φωτιά! Είναι πιο ευαίσθητος απ ότι νομίζετε, κι αν πληγωθούν τα αισθήματα του είναι δύσκολο γι αυτόν να ξεχάσει.
Λέγεται ότι δεν συγχωρεί εύκολα, όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχάσει. Έχει μια απίστευτη εσωτερική δύναμη, γι αυτό τόσα πολλά αστρολογικά βιβλία τον περιγράφουν ακατανίκητο – και επιφανειακά είναι. Δεν έχει βέβαια δυο προσωπικότητες, αλλά είναι επιδέξιος στο να κρύβει πολλά από αυτά που σκέπτεται ή αισθάνεται. Είναι ένα από τα πιο ενστικτώδη και διαισθητικά ζώδια του ζωδιακού, τόσο που σχεδόν φαίνεται ότι διαβάζει τη σκέψη σας, έχει επίσης μια ζήλεια και μια κτητικότητα που μερικές φορές είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει κανείς, ιδιαίτερα εφ όσον το τελευταίο πράγμα που αυτός θέλει από σας είναι να συμπεριφέρεστε όπως αυτός!
Του αρέσει να εισχωρεί βαθειά μέσα στη ζωή – τον γοητεύουν τα μυστήρια της αλλά μερικές φορές γίνεται τόσο σκεφτικός, που οι πιο πρακτικοί άνθρωποι απομακρύνονται. Εάν έχετε συναντήσει κάποιον που ο ζωώδης μαγνητισμός του σας φοβίζει και συγχρόνως σας μαγεύει, αν τα συλλογισμένα του μάτια σας μαγεύουν, όπως δεν έχετε ποτέ μαγευτεί, και αν είστε προετοιμασμένη για μια φλογερή σχέση με κάποιον που είναι σίγουρα πραγματικός άνδρας, τότε αυτός είναι ο τέλειος εραστής των ονείρων σας!
Μερικοί γοητευτικοί άνδρες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ο Πικάσο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Πρίγκιπας Κάρολος – και ο δικός σας Σκορπιός μπορεί να είναι γοητευτικός αρκεί να μάθετε να τον ξεπεράσετε στο παιγνίδι του. Αναρωτηθήκατε πως θα αναγνωρίσετε αυτόν τον εκθαμβωτικό άνδρα;
Δεν νομίζω να έχετε μεγάλο πρόβλημα. Ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης είναι τα μάτια του πραγματικά φαίνεται σαν να εμβαθύνει μέσα στην ψυχή σας όταν ασκεί την απαράμιλλη πλανευτική του τέχνη. Εάν τον έλξετε, πιθανώς να μην έχει πρόβλημα ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, απ την αρχή. Το ειδύλλιο καλό είναι, αλλά το σπουδαιότερο γι αυτόν τον άνδρα είναι τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα.
Αν είστε λοιπόν μια ντροπαλή και ευαίσθητη Ιχθύς που προτιμά τις βόλτες κάτω από το φως του φεγγαριού και γλυκά ψιθυρίσματα στ αυτί της, καλύτερα να προετοιμαστείτε για μία διαφορετική τεχνική. Όχι ότι είναι ενάντια στον ρομαντισμό – δεν είναι, και μερικές φορές είναι περισσότερο ρομαντικός απ ότι θα περίμενε κανείς! Αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την αρσενική του εικόνα, και μερικές φορές ούτε θέλει! Παρ όλο που καθώς μεγαλώνει αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα στη ζωή από τις σεξουαλικές παρεκτροπές, δυστυχώς μερικές φορές δυσκολεύεται πολύ να αλλάξει τους τρόπους του. Έχει συνηθίσει να έχει τόσες πολλές κατακτήσεις που θα δυσκολευτεί να κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του.
Βεβαίως, δεν πρόκειται ο κάθε Σκορπιός να είναι ένας play boy όλη του τη ζωή, και εδώ είναι που εμφανίζεστε εσείς. Από τη στιγμή, που αντιληφθείτε ότι ο πιο γοητευτικός άνδρας που γνωρίσατε ποτέ, που σας ξετρέλανε σε πέντε λεπτά, γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού θα ήταν καλύτερα να πάτε ξανά στα κεφάλαια του βιβλίου “Τι ψάχνετε;” και “Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας;” για να δείτε εάν είστε ικανή να αντιμετωπίσετε την κατάσταση! Αλλά ας υποθέσουμε ότι γνωρίσατε έναν Σκορπιό που ο δικός του γενέθλιος χάρτης περιέχει μερικά στοιχεία που έχουν επιδράσει στην προσωπικότητα του και δεν μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, αν δεν είναι ιδιαίτερα σέξυ, ή τα μάτια του δεν είναι ιδιαίτερα έντονα – πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο να τον ελέγξετε! Μιλήστε του για τη δουλειά του.
Υποτίθεται ότι οι Σκορπιοί γίνονται θαυμάσιοι χειρούργοι, νεκροθάφτες, χασάπηδες, επιστήμονες, ψυχίατροι, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και πνευματικοί θεραπευτές, (θα είναι διασκεδαστικό να ανακαλύψετε εάν είναι κάτι απ αυτά!). Ίσως σας βοηθήσει να ξέρετε ότι γενικά στους Σκορπιούς, και ιδιαίτερα στους άνδρες, δεν αρέσει να αποκαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους, τους αρέσει όμως να ανακαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα για οποιονδήποτε άλλον και εισχωρούν με έναν πολύ προσωπικό τρόπο!
Έτσι αν απαντήσει στην ερώτηση σας με ένα “Όχι, αλλά γιατί δεν μου λέτε τα πάντα για σας”, και σας ρωτά αν είστε παντρεμένη ή συζείτε, προσέξτε! Ο άνδρας Σκορπιός συχνά και η θηλυκή του έκδοση γοητεύονται από τον κίνδυνο (μην αφήνετε ποτέ σπίρτα γύρω από ένα παιδί Σκορπιό, παίζοντας με τη φωτιά δεν είναι μόνο μια απλή έκφραση αυτού του ζωδίου). Εάν ένας άνδρας Σκορπιός νομίζει ότι μπορεί να πλανέψει μια γυναίκα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μάτια για κανέναν άλλο, αρχίζει να προχωρεί στην πράξη γρήγορα! Όμως να θυμάστε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μια εφήμερη σχέση πολύ εύκολα, ενώ εσείς ίσως να μην μπορείτε. Αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάστε μ αυτόν τον άνδρα.
Ίσως να έχει γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, αλλά σίγουρα δεν θα το φωνάξει, και δεν υπάρχει λόγος να ψάξετε για τη βέρα στο δάχτυλο του. Εάν είναι ένας περιπλανώμενος Ρωμαίος τα δάχτυλα του θα είναι γυμνά! Εάν γνωρίσατε κάποιον και έχετε την υποψία ότι έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού αλλά δεν είστε ακόμη σίγουρη, κοιτάξτε πώς ντύνεται.
Παρ όλο που ο κάθε Σκορπιός δεν φοράει στενά τζηνς που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία, θα φορά αναπόφευκτα κάτι που θα σας κάνει να τον ξανακοιτάξετε. Ίσως να μην είναι απαραίτητα επιδεικτικός, αλλά θα είναι σίγουρα επιδέξιος στο να επιδεικνύει τη σεξουαλικότητα του, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα. Βέβαια αν έχει μαύρα, ανυπότακτα μαλλιά και λαμπερά μαύρα μάτια, με το πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τη μέση επιδεικνύοντας το αρσενικό του στήθος, θα ξέρετε σίγουρα ότι συναντήσατε έναν Σκορπιό (Παρ όλο που είναι απίθανο το ένα δωδέκατο του αρσενικού πληθυσμού να ντύνεται έτσι)!
Η πλειονότητα των αρσενικών Σκορπιών έχουν έναν πολύ ζωώδη μαγνητισμό. Αν διαβάσατε αρκετά και βγάλατε το συμπέρασμα ότι χρειάζεστε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, θα θέλετε να μάθετε πού θα τον συναντήσετε! Όταν οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται για κάτι μπορεί να τους γίνει σχεδόν πάθος – και συχνά έχουν αρκετά ενδιαφέροντα.
Μπορείτε να τον συναντήσετε σε μια σχολή Καράτε (για να αναπτύξει τους σέξυ μυς του), ή σε ένα εβδομαδιαίο γκρουπ συναντήσεων όπου συζητάνε οτιδήποτε από θρησκεία μέχρι αποκρυφισμό, είναι όμως κι ένας άνδρας που θα εμφανισθεί την τελευταία στιγμή σ ένα πάρτυ αν νομίζει ότι θα υπάρξει η ευκαιρία να συναντήσει κάποια που του αρέσει!
Για το Σκορπιό δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέρος για κυνήγι. Δεν του αρέσει να σχεδιάζει τη ζωή του προκαταβολικά γιατί είναι το στοιχείο του άγνωστου που τον γοητεύει. Αν τον συναντήσετε στις διακοπές ίσως να κάνει καταδύσεις, πάντα ψάχνοντας για κάτι καινούργιο, και είναι το στοιχείο του κινδύνου που κάνει τη ζωή γι αυτόν τον άνδρα τόσο πολύ ενδιαφέρουσα. Μην περιμένετε ήρεμες ρομαντικές βόλτες στην παραλία. Ακόμα κι αν γίνουν, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι είναι ο πιο σεξουαλικός άνδρας του Ζωδιακού και φυσικά θα περιμένει από σας να ανταποκρίνεστε!
Όμως δεν ψάχνει μόνο για κάποια που θέλει μόνο μια σύντομη σχέση• κατά βάθος ψάχνει για την ιδανική αγαπημένη τόσο όσο οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως να έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο και ενέργεια σε φλογερές σχέσεις με γυναίκες που δεν ήταν κατάλληλες γι αυτόν. Ίσως να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία μαζί του αν τον κάνετε να περιμένει για λίγο πριν ενδώσετε, και ίσως να ενδιαφερθεί περισσότερο για σας αν του δώσετε τη χυλόπιτα.
Μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνο, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο στο τέλος. Αν πετύχει αυτή η μέθοδος και η σχέση με το Σκορπιό σας εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο, θα καταλάβετε ότι είναι ένας από τους πιο ζηλιάρηδες άνδρες γύρω μας. Προσέξτε! θα πρέπει να τον παρακολουθείτε, γιατί ακόμα κι αν σας θέλει για σύζυγο του ή σαν ερωμένη του, ίσως να είναι λίγο δύσκολο γι αυτόν να είναι τελείως πιστός, και αν τεμπελιάσετε και αφήσετε το πάθος να σβήσει από τη σχέση σας, αυτά τα Σκορπίσια μάτια πολύ σύντομα θα αρχίσουν να περιπλανώνται.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια γυναίκα που έχει ανεξάρτητο νου, αλλά είναι διασκεδαστική, σέξυ και ρομαντική. Μπορεί να είναι ακατανίκητος με χιλιάδες τρόπους, αλλά παραδόξως είναι συχνά πολύ τρωτός και κατά βάθος ανασφαλής. Χρειάζεται κάποια που θα καταλαβαίνει όχι μόνο τις σωματικές ανάγκες του αλλά και τις εσωτερικές και πνευματικές. Είναι πολύ διαισθητικός και μπορεί να διαβάζει το νου σας σαν βιβλίο! Ακόμα κι αν σας τρελαίνει με τις ερωτοτροπίες του, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους άνδρες, έτσι μη στεναχωριέστε αν επιμένει να τηλεφωνήσει σε έναν παλιό έρωτα για να ευχηθεί χρόνια πολλά.
Δεν μπορεί να ξεχάσει πράγματα του παρελθόντος ακόμα κι αν δεν σημαίνουν τίποτα από τότε που σας γνώρισε. Του αρέσει να δειπνεί σε εστιατόρια κάτω από το φως των κεριών, όπου μπορείτε να απολαύσετε μαζί λίγο απαλό χορό μετά το δείπνο, και του αρέσουν οι εκπλήξεις μικρών δώρων, όπως ένα ζευγάρι σέξυ εσώρουχα, ή ένα μαγιό, ένα ηλεκτρονικό μπριτζ ή σκάκι, βιβλία αστυνομικά ή μυστηρίου (ή αν έχετε χρήματα, ένα γρήγορο αυτοκίνητο!), θα δείξει τέτοιο ενθουσιασμό όπως ένα μικρό παιδί αν νοιώσει ότι ξοδέψατε ώρες ψάχνοντας για κάτι που ξέρετε ότι θα του αρέσει πραγματικά.
Να θυμάστε επίσης ότι ενώ δεν του αρέσει η γυναίκα που επιδεικνύεται δημοσίως δεν θα εκτιμήσει αν ντραπείτε επειδή μόνο και μόνο δείχνει φανερά ότι σας βρίσκει ελκυστική.
Του αρέσει να φοράτε ρούχα που να κολακεύουν το κορμί σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι διατηρείτε το κορμί σας σε καλή φόρμα, και ποτέ, μη δικαιολογείστε ότι έχετε πονοκέφαλο όταν πάτε στο κρεβάτι. Αυτό θα τον πλήγωνε περισσότερο απ ότι νομίζετε. Αν κάποιος γνωρίζει την τέχνη της αποπλάνησης είναι αυτός ο άνδρας και σίγουρα ποτέ δεν χάνει χρόνο να πάρει αυτό που θέλει! Γι αυτό πρέπει να διατηρήσετε τη φωτιά ζωντανή στη σχέση σας μαζί του, και ποτέ μην την αφήσετε να σβήσει.
Η ζωή με έναν Σκορπιό εραστή δεν πρόκειται να είναι πάντα εύκολη, θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώθετε ότι προσγειωθήκατε στον πιο ματαιόδοξο και ερωτύλο άνδρα, και τότε εξαρτάται από σας να αποδείξετε ότι είστε η αγαπημένη των ονείρων του που έψαχνε σ όλη του τη ζωή. Αν το καταφέρετε θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένη από ότι ονειρευτήκατε.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Τοξότη
Οι Τοξότες κυβερνώνται από τον Δία, τον πλανήτη της καλής τύχης, και σίγουρα έχουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο καλής τύχης. Αν ελπίζετε να παγιδέψετε έναν Τοξότη, να θυμάστε πάντα ένα ζωτικό σημείο, ότι αυτός ο άνδρας πρέπει να νοιώθει ελεύθερος! Μπορεί να είναι ο πιο άνετος, και πιο ανέμελος άνδρας που γνωρίσατε ποτέ, αλλά εάν νοιώθει ότι υπάρχει κάποιο αόρατο σχοινί γύρω απ το λαιμό του θα φύγει πριν βρείτε το χρόνο για να αναρωτηθείτε τι πήγε στραβά. Ο Τοξότης είναι ο αιώνιος αισιόδοξος, ένα από τα πιο θετικά ζώδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του.
Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, και το γνωρίζει! Πράγματι αυτός ο εραστής νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα, και δεν του αρέσει να του λένε ότι ίσως κάνει λάθος. Ενώ δεν είναι τόσο ισχυρογνώμων όπως ο Κριός, ή τόσο αυταρχικός όσο ο Λέων γενικά μπορείτε να πείτε ότι είναι ζώδιο της Φωτιάς, γιατί αυτός ο άνδρας φαίνεται να διατηρεί τη λαμπερή του προσωπικότητα βρέξει χιονίσει. Αν σας έχει έλξει ένας άνδρας που έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, και μια αγορίοτικη γοητεία στο χαμογελαστό του πρόσωπο, ένας άνδρας που φαίνεται να σας δέχεται σαν φίλη αμέσως μετά τη συνάντηση σας, ένας άνδρας που μιλά με ενθουσιασμό για τα χόμπι του και τα σπορ και ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει στους φίλους του, ίσως να έχετε συναντήσει τον Κο Τοξότη (ιδιαίτερα αν δεν έχετε ποτέ συναντήσει κάποιον που να σας κάνει να γελάτε όπως αυτός). Δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του άνδρα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να στέκεται εκεί λέγοντας ανέκδοτα, ή να ακτινοβολεί χιούμορ και γοητεία, θα είναι όμως γεμάτος ενέργεια, έστω κι αν επέστρεψε πριν από λίγο από το αγαπημένο του άθλημα. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε από ένστικτο ότι μ αυτόν τον άνδρα μπορείτε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε και ότι ποτέ δεν θα νοιώσετε παγιδευμένη από έναν κτητικό και ζηλιάρη εραστή, που αν συμβαίνει να είστε και σεις ζωδιακά λάτρης της ελευθερίας, είναι σίγουρα μια ευλογία. Νοιώθετε τόσο άνετα, σαν να τον ξέρατε όλη σας τη ζωή.
Σας αρέσει η αγορίστική του γοητεία, ο καθαρός και ειλικρινής τρόπος ομιλίας του, μέχρι να σας πει ότι δεν του αρέσει το φόρεμα σας, ή ότι το βάψιμο σας είναι υπερβολικό. Ναι, ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό αναγνώρισης είναι ότι πάντα λέει τη γνώμη του.
Οι λέξεις που θα μπορούσαν να τον περιγράψουν καλύτερα είναι έλλειψη λεπτότητας, αλλά αν ποτέ καταλάβαινε ότι μιλώντας τόσο ειλικρινά θα μπορούσε να σας πληγώσει (βαθειά), θα τρόμο κρατιόταν. Συνήθως δεν έχει μέσα του ούτε ίχνος κακίας, εκτός όταν χρειάζεται (ακόμη και τότε δυσκολεύεται), αλλά μερικές φορές οι χιουμοριστικές και έξυπνες παρατηρήσεις του μπορούν να έχουν τόσο δηλητήριο όσο με το ζώδιο που προηγείται – το Σκορπιό!
Αν γνωρίσατε λοιπόν κάποιον που δείχνει να είναι η ζωή και η ψυχή του πάρτυ, κάποιον πολύ αισιόδοξο, περιπετειώδη και λίγο τζογαδόρο, που ίσως ηθικολογεί πιο πολύ απ ότι πρέπει, και προσπαθεί να σας πει πως να ζείτε τη ζωή σας χωρίς να σας γνωρίζει καθόλου, αξίζει να ριψοκινδυνεύσετε και να ρωτήσετε αν είναι Τοξότης!
Το σύμβολο του Τοξότη είναι ο Τοξότης, και πιθανώς να έχετε ήδη ανακαλύψει ότι ο Τοξότης είναι ειδήμων στο να τοξεύει και να κτυπά το κέντρο του στόχου. Εάν θελήσει να πει μια από τις τελευταίες περιπετειώδεις ιστορίες του πετυχαίνει να κάνει τους άλλους να στέκονται γύρω και να τον ακούν. Είναι πολύ εύκολο γι αυτόν να κρατήσει το κοινό, και να το κάνει να κρέμεται από κάθε του λέξη, γιατί κάνει κάθε τι να ακούγεται πολύ ενδιαφέρον – και για μια ακόμα φορά το ξέρει.
Όμως παρόλο που είναι θαυμάσιος ρήτορας δεν είναι τόσο καλός ακροατής αν πιστεύει ότι αυτά που λένε οι άλλοι είναι βαρετά. Ίσως να μην είναι τόσο ανήσυχος όσο ένας Δίδυμος αλλά έρχεται δεύτερος. Εάν θέλετε να σας προσέξει θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ.
Οι Τοξότες υποτίθεται ότι αγαπούν τα σπορ, και πολλοί από αυτούς διαπρέπουν σ αυτά. Αν ο Τοξότης σας είναι εξαίρεση σ αυτό, πρέπει να έχει σχέση με το δικό του ατομικό ωροσκόπιο, επειδή σπάνια έχω συναντήσει Τοξότη που να προτιμά να χουζουρεύει μ ένα βιβλίο αντί να κάνει κάτι πιο δραστήριο (εκτός κι αν υπάρχει κάποιο καλό αθλητικό πρόγραμμα στην τηλεόραση). Εάν έχετε δυσκολίες να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του γοητευτικού άνδρα που πρόσφατα συναντήσατε, και νοιώθετε ότι θα σας χλευάσει αν τον ρωτήσετε ποιο μήνα γεννήθηκε, ρωτήστε για τη δουλειά του, αυτό θα σας βοηθήσει.
Οι Τοξότες υποτίθεται ότι γίνονται θαυμάσιοι φιλόσοφοι, δικηγόροι, δάσκαλοι, αθλητικοί παράγοντες, πολιτικοί, διερμηνείς, συγγραφείς και ταξιδιωτικοί πράκτορες. Εάν δεν ταιριάζει σ όλα αυτά, κοιτάξτε πως ντύνεται. Ο άνδρας Τοξότης προτιμά να ντύνεται με άνετα ρούχα. Δεν είναι πάντα πολύ ευτυχής με πουκάμισο, γραβάτα και κουστούμι, αλλά συχνά πρέπει να το ανέχεται για τη δουλειά του. Βασικά, είναι ευτυχέστερος όταν φοράει τζηνς και πουλόβερ. Δεν είναι από τους άντρες που ενδιαφέρονται για τη μόδα, δεν τον ενδιαφέρουν τα “ονόματα σχεδιαστών” αν κάτι είναι άνετο το αγοράζει.
Δεν είναι πολύ καλός με τα χρήματα, αφήνοντας τον λογαριασμό του να έχει παθητικό επειδή είναι πεισμένος ότι κάτι καλό θα εμφανισθεί! Αν καταλήξετε μ έναν Τοξότη εραστή ίσως περάσετε μερικές νύχτες άυπνη ανησυχώντας πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς, ενώ αυτός θα κοιμάται σαν μωρό γνωρίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Και με την τύχη του Τοξότη, έτσι γίνεται!
Αυτός ο άνδρας δεν θα είναι ίσως πάντα τόσο ρομαντικός όσο θα ελπίζατε αλλά, όπως τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, ο Κριός και ο Λέων, μπορεί να ερωτευθεί κεραυνοβόλα , και σίγουρα πολύ φλογερά. Όμως να θυμάστε ότι ενώ ίσως να σας ορκίζετε τη μια στιγμή αιώνια αγάπη, το επόμενο πράγμα που κάνει είναι να κανονίσει να φύγει το Σαββατοκύριακο με τους φίλους του. Όμως, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη του, απλά δεν του αρέσει να αισθάνεται δεμένος.
Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και θέλει να μείνει έτσι. Η έξυπνη γυναίκα αναγνωρίζει αυτή την ανάγκη στον άνδρα Τοξότη της- του επιτρέπει να νοιώθει νέος και ελεύθερος, αλλά τον αφήνει να δει ότι και αυτή είναι πολύ ανεξάρτητη, και ό,τι ισχύει γι αυτήν ισχύει και για τον άλλον. Ποτέ δεν γίνεται κτητική και ζηλιάρα (ακόμα κι αν κατά βάθος νοιώθει έτσι μερικές φορές). Δεν είναι επειδή ο Τοξότης θέλει ν αλλάζει συνέχεια συντρόφους, γιατί αν ερωτευθεί κάποιαν πολύ, θέλει πραγματικά να είναι για πάντα. Εάν αρχίζετε να σκέφτεστε ότι αυτός ο άνδρας μπορεί να είναι δύσκολος, είναι αλήθεια, μερικές φορές μπορεί, αλλά θα είναι ένας πολύ γενναιόδωρος και ενθουσιώδης εραστής που θα θέλει αληθινά να σας κάνει την ευτυχέστερη γυναίκα στον κόσμο.
Τώρα, έχοντας αποφασίσει ότι σας αρέσει η ιδέα ενός χαρούμενου Τοξότη σαν μέρος της ζωής σας, πού θα τον συναντήσετε; Εφόσον είναι τύπος εξωστρεφής τα μέρη του κυνηγιού θα είναι εκεί που αθλείται, ή μπορεί να τον συναντήσετε όταν έχετε κι οι δυο βγάλει έξω τους σκύλους σας για βόλτα (Οι Τοξότες αγαπούν να έχουν γύρω τους ζώα). Μπορεί να γυμνάζει τους αθλητικούς του μυς στο τοπικό γυμναστήριο, ή να παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, ή μπορεί να σας τον συστήσουν οι φίλοι σας στο μπαρ ή στην παμπ. Του αρέσει η δραστήρια κοινωνική ζωή, και θα δεχτεί προσκλήσεις και την τελευταία στιγμή.
Ο Τοξότης είναι επίσης το ζώδιο του “μακρινού ταξιδευτή” και δεν έχω συναντήσει ποτέ Τοξότες που δεν ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ταξίδι για κάποιο νέο τόπο. Νοιώθετε σχεδόν ότι οι βαλίτσες πρέπει να είναι πάντα κλειστές, καθώς τα ταξίδια είναι ένα βασικό μέρος της ζωής τους. Αν συναντήσετε τον Τοξότη σας στις διακοπές, θα περάσετε φανταστικές εβδομάδες, γιατί κατά κάποιο τρόπο γίνεται πιο ρομαντικός κάτω από τ αστέρια. Όμως προσέξτε, μπορεί να ψάχνει για άλλη μια Τοξοτίσια περιπέτεια, γιατί ενώ είναι τελείως ειλικρινής με τα περισσότερα πράγματα, ίσως διστάσει να σας πει ότι υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του. Όπως και τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, είναι αυθόρμητος όταν βλέπει μια γυναίκα που θέλει και με την συνηθισμένη τύχη του Δία θα περιμένει να πέσετε στην αγκαλιά του χωρίς να σκεφθείτε το αύριο!
Αν ψάχνετε μόνο για ένα ειδύλλιο στις διακοπές και τον συναντήσετε κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις εντάξει, αλλά θα ήταν ασφαλέστερο αν τον συναντούσατε στο δικό του πάτριο έδαφος αντί να κάθεστε δίπλα του στο αεροπλάνο που πετάει για Ελλάδα. Αν σχετίζεστε ήδη μ ένα Τοξότη, αλλά περιμένετε ακόμη για να προσδιορίσει τη ν ημερομηνία γάμου, ίσως να περιμένετε για πολύ καιρό. Αυτός ο εραστής είναι ικανός να είναι τελείως παραδομένος σε μια γυναίκα και συγχρόνως να διατηρεί την ελευθερία του. Η σχέση του Γούντι Αλεν με την Μία Φάροου είναι ένα τέτοιο παράδειγμα• ήθελε να κρατήσει το δικό του διαμέρισμα ακόμα κι όταν αυτή έμεινε έγκυος στο παιδί του. Ίσως επειδή και αυτή είναι Υδροχόος, κι αυτοί που γεννήθηκαν σ αυτό το ζώδιο εκτιμούν επίσης την ελευθερία τους!
Ο Τοξότης μπορεί να ενδιαφέρεται πολύ για σας μέχρι να αρχίσετε να μιλάτε για μόνιμη σχέση, τότε ξαφνικά εξαφανίζεται. Πρώτα απ όλα θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ένα χαρούμενο, ανέμελο άτομο, που δεν έχει κακή διάθεση επειδή, καθώς ο ίδιος είναι τόσο θετικός, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με κάποια που έχει αρνητικές τάσεις. Πιστεύει αληθινά ότι τα σημερινά σύννεφα θα γίνουν αύριο το φως του ήλιου, και ενώ ίσως να μην του αρέσει να παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στη ζωή του, είναι πιο πιθανό να τα αγνοήσει πιστεύοντας στην ικανότητα του να ξεπερνά σχεδόν κάθε καταστροφή που μπορεί να προκύψει.
Είναι ένας θαυμάσιος άνδρας που δίνει ηθική υποστήριξη και κουράγιο όταν τα χρειάζεστε, θα ανυψώσει το ηθικό σας αμέσως. Ο Τοξότης όταν σας πρωτοσυναντήσει θα σας τηλεφωνεί αδιάκοπα, όμως μην προσπαθήσετε να κάνετε το ίδιο. Έχει σχέση πάλι με το θέμα της ανεξαρτησίας. Του αρέσει να του κάνουν δώρα, αλλά μην υπερβάλλετε – δεν θέλετε να νομίσει ότι προσπαθείτε να κερδίσετε την καρδιά του μ αυτόν τον τρόπο! Είναι συνήθως εύκολο να βρείτε δώρα που θα τον ευχαριστήσουν, ιδιαίτερα αν είναι λάτρης των σπορ – μια καινούργια ρακέτα του τένις, μπαστούνια του γκολφ, ή ένα ποδήλατο γυμναστικής.
Οτιδήποτε έχει σχέση με είδη ταξιδιού, ή έναν παγκόσμιο άτλαντα – και αγαπά πολύ τα ψυχαγωγικά δώρα. Έχετε αποφασίσει λοιπόν τι χρειάζεται για να είστε η τέλεια αδελφή ψυχή για τον Τοξότη εραστή; Σας αρέσει μια ζωή γεμάτη δράση που σίγουρα δεν θα είναι βαρετή; Είστε προετοιμασμένη να κάνετε παραχωρήσεις – μόνο και μόνο για να τον κάνετε να νοιώθει ευτυχισμένος; Δεν θέλει βέβαια μια “γυναίκα που να λέει πάντα ναι” αλλά απολαμβάνει μια φιλονικία μαζί σας, και του αρέσει να ακούει να υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε.
Εάν συμφωνείτε μαζί του συνέχεια ίσως να βαρεθεί γρήγορα. Όταν είναι πεισμένος ότι είναι σωστός είναι σχεδόν πάντα ευτυχισμένος, και βεβαίως πρέπει να είστε προετοιμασμένη να πάρετε το μέρος του αν οι άλλοι άνθρωποι διαφωνούν μαζί του. Είναι ένας από τους πιο πιστούς και ανεκτικούς εραστές, και περιμένει από σας την ίδια πίστη και υποστήριξη. Ενώ κατά καιρούς ίσως να δείχνει ότι είναι ο πιο ανεύθυνος άνδρας που γνωρίσατε ποτέ – ένα πραγματικό παιδί κατά βάθος, ένας άνδρας που θα ξόδευε τα τελευταία του χρήματα για να γιορτάσει μια επέτειο – κατά βάθος δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι ο Τοξότης εραστής θα σας κάνει να νοιώθετε νέα στην ψυχή για πάντα. Ενώ η ζωή σας ίσως να φαίνεται μερικές φορές να έχει πολλές θετικές και αρνητικές διακυμάνσεις, οι θετικές θα σβήνουν όλα τα άλλα.
Έχει μια εκπληκτική ικανότητα να φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και να σας κάνει να πιστεύετε όπως αυτός ότι η τύχη πραγματικά λάμπει επάνω στον Τοξότη. Και πραγματικά λάμπει!

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Αιγόκερου
Ψάχνετε για έναν ώμο για να ακουμπήσετε για όλη σας τη ζωή; Έχετε κουραστεί από τους ανεύθυνους άνδρες που βάζουν τη διασκέδαση πάνω απ τη δουλειά και τα προσωρινά φλερτ πάνω από τις μακρόχρονες ερωτικές σχέσεις; Νοιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να βρείτε έναν καλό σταθερό άνδρα για να τακτοποιηθείτε, που θα τα πηγαίνει καλά με τους γονείς σας, και θα σιγουρευτεί να μη σας λείψει τίποτα στο μέλλον;
Ο Αιγόκερως, το δέκατο ζώδιο του Ζωδιακού, κυβερνάται από τον Κρόνο, τον δάσκαλο του Ζωδιακού – τον πατέρα Χρόνο, όπως τον ονόμαζαν στην Ελληνική μυθολογία. Το σύμβολο αυτού του ζωδίου είναι το Βουνίσιο Κατσίκι, και οι Αιγόκεροι συχνά μου θυμίζουν αυτό το ζώο, που σκαρφαλώνει τα κατσάβραχα που ακόμη και το πιο σίγουρο πλάσμα μερικές φορές σκοντάφτει, μέχρι τελικά να φθάσει στην κορυφή.
Ο Αιγόκερως είναι σχεδόν πάντα φιλόδοξος, και θα δουλέψει απίστευτα σκληρά για να πετύχει τη θέση που διάλεξε μέσα στον κόσμο, τη δική του βουνίσια κορυφή. Εάν ελπίζετε να κάνετε δικό σας τον Αιγόκερω εραστή, θα ήταν καλύτερα να προετοιμαστείτε να έχετε έναν εργασιομανή στην οικογένεια. Βεβαίως εάν είστε και σεις Αιγόκερως, η ζωή θα είναι ευκολότερη. Εάν όχι, ίσως δυσκολευτείτε στην αρχή να το δεχτείτε!
Με τον Κρόνο κυβερνήτη του, ο Αιγόκερως φαίνεται να έχει γεννηθεί με γέρικους ώμους. Είναι σοφός πέρα από την ηλικία του• στα πέντε του χρόνια οι καλύτεροι του φίλοι πιθανώς να είναι ενήλικοι• διαλύει τα παιχνίδια για να δει πόσο καλά είναι φτιαγμένα• τα άλλα παιδιά της ηλικίας του του φαίνονται μωρά μπροστά του και δεν έχει το χρόνο να παίζει ανόητα παιχνίδια. Όμως αυτό σημαίνει ότι ο Αιγόκερως σας μερικές φορές έχει πιο δύσκολη ζωή από τα περισσότερα παιδιά. Μεγαλώνοντας όμως, ακόμα κι αν τα πρώτα στάδια της ζωής τους περιέχουν μερικές φορές πιο πολλές παγίδες και δυσκολίες από ανθρώπους των άλλων ζωδίων, από τα τριάντα και μετά η ζωή γίνεται ευκολότερη και οι Αιγόκεροι μπορούν να ζήσουν μέχρι τα βαθειά τους γηρατειά ευτυχισμένοι γνωρίζοντας ότι έχουν πετύχει αυτό που άρχισαν να κάνουν.
Σαν παιδιά, οι Αιγόκεροι τείνουν να σπάζουν τα χέρια και τα πόδια τους περισσότερο από τα άλλα ζώδια, να υποφέρουν από αδύναμες αρθρώσεις και κόκαλα, ιδιαίτερα τα γόνατα τους, και μερικές φορές έχουν δερματικά προβλήματα. Όμως, γίνονται δυνατότεροι όσο μεγαλώνουν, έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε γι αυτόν όταν βρίσκεται στη μέση ηλικία. Ίσως να είναι πιο ευκίνητος και αθλητικός από σας! Δυσκολεύεστε συνήθως να μαντέψετε το ζώδιο κάποιου; Ας πούμε ότι πάτε σ ένα πάρτυ και περνάτε καλά, παρ όλο που κανείς δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Στο τέλος του πάρτυ, έρχεται ένας προσκαλεσμένος.
Είναι ντυμένος ακόμα με τα ρούχα του γραφείου, ίσως να κουβαλά και τον χαρτοφύλακα του, φαίνεται να σκέπτεται ακόμα τη δουλειά του, χωρίς να νοιάζεται καθόλου που ήταν τόσο αργοπορημένος, και ο χαιρετισμός του προς τον οικοδεσπότη είναι κάπως απότομος και ψυχρός. Δείχνει να είναι ο τύπος του άνδρα για τον οποίον η διασκέδαση είναι σχεδόν αμαρτία και ναι, το μαντέψατε, ίσως να πέσατε επάνω σ έναν Αιγόκερω. Ακόμα κι αν σας προσέξει, από τη γωνία του δωματίου, και αποφασίσει ότι μπορεί ν αξίζετε τον κόπο να σας γνωρίσει, μην περιμένετε να κάνει πολλά πράγματα, οπωσδήποτε όχι αμέσως.
Όταν σας συστήσουν, νοιώθετε ότι ανησυχεί πάρα πολύ για τη δουλειά του, για τα χρήματα και τα προβλήματα του κόσμου. Νοιώθετε ότι είναι πιθανώς σταθερός σαν βράχος – αλλά με έναν αέρα σοβαρότητας – και είναι φανερά αμήχανος όταν μια παλιά του φιλενάδα του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, και τον γεμίζει κραγιόν. Αν σκέπτεστε να σχετιστείτε μ έναν Αιγόκερω θα μάθετε σύντομα ότι οι δημόσιες επιδείξεις τρυφερότητας, όσο αγνές κι αν είναι, σίγουρα δεν είναι γι αυτόν! Αισθάνεστε ότι είναι κάποιος που θέλει να μείνει μόνος του στη ζωή, τουλάχιστον μέχρι να φθάσει στην κορυφή του βουνού! Υπάρχει όμως κάτι λυπημένο και σκεπτικό στο πρόσωπο του.
Νοιώθετε ότι θέλει να συμμετέχει και να διασκεδάζει όπως κάθε άλλος, αλλά είναι παραδόξως ανασφαλής. Δεν είναι συνηθισμένος στις μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, εκτός κι αν έχουν σχέση με τη δουλειά του. Βεβαίως, όλοι οι Αιγόκεροι δεν είναι το ίδιο και το δικό του ατομικό ωροσκόπιο ίσως έχει ωροσκόπο Δίδυμο, ή τη Σελήνη στον Τοξότη.
Όμως δεν ήταν τυχαίο όταν γράφοντας αυτό το βιβλίο μίλησα μ έναν άνδρα Αιγόκερω που δεν είχε καιρό να έρθει σε μια ομιλία που έδινα περί Αστρολογίας. Γιατί; Επειδή εκτός από τις δύο δουλειές που είχε, είχε επίσης και μια φάρμα που χρειαζόταν τον χρόνο του και την προσοχή του! Εάν γνωρίσατε κάποιον και έχετε σχεδόν πεισθεί – αλλά δεν είστε σίγουρη εκατό τοις εκατό, αρχίστε να του μιλάτε για τη δουλειά του. Εάν είναι Αιγόκερως είναι σίγουρο ότι θα είναι το αγαπημένο του θέμα.
Τα Αιγοκερίστικα επαγγέλματα υποτίθεται ότι περιέχουν επιστήμονες, δασκάλους, γεωργούς, οικοδόμους, πολιτικούς, τραπεζίτες, δημόσιους υπάλληλους, διαχειριστές, όλων των ειδών οργανωτές – και εφοριακούς! θα σας εξηγήσει πόσο υπεύθυνος αισθάνεται για τα καθήκοντα του• πως δεν μπορεί να φύγει μέχρι να είναι απολύτως βέβαιος ότι δεν έχει αφήσει ατέλειωτο κάτι σπουδαίο: πως προσπαθεί να πάρει προαγωγή• και πώς βρίσκεται στην ίδια δουλειά για αρκετό χρονικό διάστημα επειδή νομίζει ότι οι άνθρωποι που αλλάζουν δουλειές συνεχώς, είναι συχνά ανεύθυνοι.
Εάν έχετε αποφασίσει ότι αυτός είναι ο τύπος του άνδρα για σας, αλλά δεν κρατήσατε την ίδια δουλειά για περισσότερο από έξη μήνες στη ζωή σας, κρατήστε το μυστικό, γιατί δεν θέλετε να υποθέσει ότι είστε άλλο ένα άστατο θηλυκό! Όμως, μη λέτε ψέματα, γιατί οι Αιγόκεροι είναι βασικά έντιμοι και απεχθάνονται την ανειλικρίνεια στους άλλους. Δεν είναι δυνατόν να μην μαντέψατε ήδη το ζώδιο του, αλλά αν συμβαίνει να είναι ένας Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο από όλα αυτά, κοιτάξτε τον τρόπο ντυσίματος του. Ακόμα κι αν συμβεί να είναι ένας Αιγόκερως play boy θα ντύνεται σοβαρά παρά επιδεικτικά.
Τα ρούχα του είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν, γιατί ποιος έχει καιρό για ψώνια όταν υπάρχει δουλειά να γίνει; Τσιγκουνεύεται επίσης να ξοδέψει πολλά. Όμως, θα δείχνει καλοντυμένος.
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ περήφανοι, και δεν θέλουν να τους κριτικάρουν οι άλλοι για τον τρόπο ντυσίματος τους. Ίσως να χρειαστεί καιρός για να αντιληφθείτε ότι ενώ είναι τόσο ψυχρός, ήρεμος και βέβαιος για τον εαυτό του εξωτερικά, ο Αιγόκερως εραστής έχει μια καρδιά που χτυπά τόσο γρήγορα όσο και κάθε άλλου άνδρα, και είναι το ίδιο ρομαντικός. Είναι επειδή ο Κρόνος είναι ένας δάσκαλος, και αυτός ο πλανήτης συγκρατεί τα συναισθήματα, δυσκολεύοντας τον να ηρεμήσει. Όμως, όταν αποφασίσει να εξασκήσει σε σας την αρχαία πλανευτική τέχνη, μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι θα είναι πολύ έμπειρος.
Ίσως να μην υπήρξε ποτέ ένας Καζανόβας, αλλά θα έχει σημειώσει αρκετές κατακτήσεις πριν σας γνωρίσει. Όμως, μην τον ρωτήσετε γι αυτές – αυτός ο εραστής έχει την προσωπική του ζωή, και δεν θα ανεχθεί τη ζήλεια. Τα άλλα πράγματα που δεν θα ανεχθεί είναι η κριτική για το σπίτι του την οικογένεια του ή το χώρο που ζει. Είναι σίγουρα ένας οικογενειάρχης, και κατά βάθος ένας Αιγόκερως ψάχνει για τον τύπο της αδελφής ψυχής που θα δημιουργήσει το τέλειο οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσουν τα μελλοντικά παιδιά του. Μολονότι δεν θα του άρεσε να το παραδεχθεί, είναι λίγο σνομπ, και νοιώθει ότι είναι αληθινά σπουδαίο να παντρευτεί κάποια από το ίδιο κοινωνικό επίπεδο. Πιθανώς να μην είναι λάθος του.
Ίσως να είχε έναν γονιό Αιγόκερω που του το διοχέτευσε όταν ήταν πολύ μικρός, θέλει έναν σταθερό γάμο που πρόκειται να κρατήσει, κι όχι μια ζωή πετώντας από τη μια σχέση στην άλλη. Έτσι λοιπόν αν δεν έχετε σοβαρό σκοπό για τον Αιγόκερω σας, ή νομίζετε ότι είναι πολύ πρακτικός και πολύ υλιοτής για σας, ίσως θα πρέπει να ψάξετε για έναν εραστή γεννημένο σ άλλο ζώδιο! Γνωρίζετε βεβαίως ότι γενικεύω γιατί το προσωπικό ωροσκόπιο του δικού σας Αιγόκερου μπορεί να περιέχει πολλές αιτίες για να μην ταιριάζει στο πρότυπο των χαρακτηριστικών του ζωδίου του. Μην παραιτήστε τόσο γρήγορα! Αν αποφασίσατε τελικά ότι αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που ψάχνατε σ όλη σας τη ζωή, πού θα ψάξετε να τον βρείτε; Το καλύτερο μέρος είναι στη δουλειά, καθώς είναι σίγουρο ότι θα κάνει υπερωρίες!
Αν συναντήσετε έναν Αιγόκερω στις διακοπές αυτό θα είναι θαύμα, γιατί πόσοι επιτρέπουν στον εαυτό τους να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους; Αν είστε τυχερή και βρείτε κάποιον, θα είναι στο είδος θέρετρου όπου θα είναι σίγουρος ότι θα έχει όλες τις υλικές ανέσεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είναι Γήινο ζώδιο και ένας από τους πιο πρακτικούς άνδρες.
Αν ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του, δεν θα είναι για μια προσωρινή σχέση, είναι πολύ συντηρητικός για κάτι τέτοιο και δεν αντιδρά πολύ καλά προς τις γυναίκες που αρχίζουν να τον φλερτάρουν, θα νομίσει ότι τον κοροϊδεύουν. Εάν μπορείτε ηρεμήστε τον, χορέψτε μαζί του σε μια ντισκοτέκ κάτω από τ αστέρια, βουτήξτε στη θάλασσα κάτω από το Σεληνόφως, τότε θα βρίσκεστε στο δρόμο για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά του – αλλά μπορεί να γίνει την τελευταία νύχτα, έτσι ίσως χρειαστείτε πάρα πολύ υπομονή!
Παρ όλα αυτά, αν καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι, θα σας αποδείξει ότι ίσως να είναι αργός στις αποφάσεις, αλλά ότι είναι σίγουρα ένας επιδέξιος και ανιδιοτελής εραστής. Ίσως να έχετε δυσκολίες μ αυτόν τον άνδρα αλλά θα ανακαλύψετε σύντομα τη συναισθηματική και χιουμοριστική πλευρά της προσωπικότητας του. Αν θέλετε να τον ευχαριστήσετε αγοράστε του ένα μικρό δώρο που να έχει σχέση με κάποιο προσωπικό αστείο που είχατε οι δυο σας. Τα μικρά πράγματα σημαίνουν πολλά για τον Αιγόκερω, αλλά αν πρόκειται να του αγοράσετε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλια του ή για τα Χριστούγεννα, μην υπερβάλλετε, βρείτε κάτι πρακτικό για το σπίτι ή για το γραφείο του – δερμάτινα αξεσουάρ γραφείου, έναν αυτόματο τηλεφωνητή, έναν υπολογιστή τελευταίου τύπου, ένα ρολόι με αυτόματο ξυπνητήρι.
Όταν ο εραστής των ονείρων σας έχει γίνει πια ο σύντροφος σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα τον απογοητεύσετε ποτέ αν φέρει το αφεντικό του και τη γυναίκα του στο σπίτι για φαγητό. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προσχήματα κι όταν έχει γυναίκα και ίσως και οικογένεια να φροντίσει, γίνεται ακόμα πιο φιλόδοξος δημιουργώντας για τον εαυτό του την κατάλληλη θέση. Κρατήστε το ειδύλλιο πάντα ζωντανό στη σχέση σας όταν είστε μόνοι οι δυο σας, γιατί ενώ δεν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί – έχει ξοδέψει πολύ χρόνο από τη ζωή του σκαρφαλώνοντας τη σκάλα της επιτυχίας στη δουλειά του – μερικές φορές, αργότερα στη ζωή του, αν δεν είναι ευτυχισμένος στο σπίτι του αρχίζει να είναι ανήσυχος, και εδώ είναι που μπορεί να υπάρξει κίνδυνος.
Αν σχετιστεί ποτέ με κάποιαν άλλη, όσο κι αν απεχθάνεται την ιδέα να διαλύσει το σπίτι του, άλλο τόσο θα έχει και τη δύναμη και αποφασιστικότητα να το κάνει! Κάτι που πρέπει να θυμάστε πάντα είναι ότι η ανεύρεση και η διατήρηση ενός Αιγόκερου εραστή είναι πολύ σοβαρό θέμα.
Πρέπει να φανείτε αντάξια των ιδανικών του με πρακτικό και συναισθηματικό τρόπο. Δεν θέλει να πληγωθεί, ενδιαφέρεται για την πρακτική πλευρά της ζωής. Δεν θα του άρεσε να έχετε άστατους τρόπους, και να φοράτε πολύ κοντά φορέματα ή πολύ στενά τζιν. Χρειάζεται να βεβαιωθεί ότι δεν θέλετε μόνο να διασκεδάζετε, αλλά ότι εκτιμάτε τη συντροφιά του και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε γι αυτόν περισσότερα. Ποτέ, μα ποτέ , μην τον απογοητεύσετε στο πρώτο ραντεβού. θα του κοστίσει πολύ, και δεν θα επαναλάβει την πρόσκληση!
Η ζωή με έναν Αιγόκερω εραστή ίσως να σημαίνει σκληρή δουλειά, όμως οι προσπάθειες που βάλατε για να τον κάνετε δικό σας δεν θα πάνε χαμένες.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Υδροχόου
Είστε έτοιμη για το απροσδόκητο στη ζωή σας; Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μ έναν άνδρα που τη μια στιγμή είναι ένας τέλειος αγαπημένος και την επόμενη απίστευτα δύσκολος;
Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε ενώ αυτός είναι απασχολημένος μ έναν παλιό χαμένο φίλο που μόλις συνάντησε; Αντιλαμβάνεστε ότι ένας Υδροχόος εραστής μπορεί να είναι ένας από τους πιο ασυμβίβαστους και μοναδικούς άνδρες που είχατε ποτέ την καλή τύχη να συναντήσετε; (ίσως βέβαια μερικές γυναίκες να μη συμφωνούν ότι είναι καλή τύχη, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν έμαθαν πως να τους φέρονται!).
Ο Υδροχόος, ο Φέρων το Ύδωρ, είναι ένα Αέρινο ζώδιο – όχι Υδάτινο όπως πολλοί άνθρωποι νομίζουν – και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον πλανήτη της έμπνευσης Ουρανό. Η ζωή των Υδροχόων συνήθως δεν είναι ποτέ μονότονη. Είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της διαστημικής εποχής, κι αν σκεφθείτε άνδρες όπως ο Θωμάς Εντισον, Αβραάμ Λίνκολν, Κάρολος Λίντμπεργκ, Γαλιλαίος, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Ρόναλντ Ρέηγκαν, Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Τζέιμς Ντην και Πωλ Νιούμαν, θα δείτε ότι δεν θα βρείτε συνηθισμένους άνδρες εδώ! Αυτός ο άνδρας πιθανώς να σας εξαγριώνει εκατό φορές την ημέρα, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται.
Ποτέ δεν θα συμπεριφερθεί ακριβώς όπως περιμένετε και μερικές φορές θα ευχόσαστε να είχε γεννηθεί σ άλλο ζώδιο! Αν σας σύστησαν σ ένα από τους πιο ενδιαφέροντες άνδρες που έχετε ποτέ συναντήσει, του οποίου η διανόηση και οι φιλικοί του τρόποι, εκτός από την καταπληκτική του εμφάνιση, έστειλε ένα ρίγος στη σπονδυλική σας στήλη, κι αν έχετε την υποψία ότι έλκεται κι αυτός από σας, την πατήσατε! Όταν ανέφερα προηγουμένως τον χαμένο φίλο απ τα παλιά, θα έπρεπε να αναφέρω επίσης ότι αυτός ο άνδρας έχει φίλους παντού.
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας, αλλά το πρόβλημα με πολλούς Υδροχόους είναι ότι τους είναι ευκολότερο να επικοινωνούν με τους ανθρώπους γενικά από το να αποκαλύπτουν τα βαθύτερα τους συναισθήματα στο άτομο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Αν είχατε ποτέ στο παρελθόν έναν Υδροχόο εραστή, η σχέση σας ίσως να είχε αποτύχει επειδή βαρεθήκατε να περιμένετε να σας πει πόσο σας αγαπούσε.
Πρέπει να αντιληφθείτε ότι αν αυτός ο άνδρας μερικές φορές φαίνεται αδιάφορος, και απόμακρος δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Ίσως να παραπονιέστε που ξοδεύει το χρόνο του στη σκέψη παρά στο συναίσθημα, αλλά αν τον ενθαρρύνετε να μιλήσει θα ανακαλύψετε έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο που θα σας μαγέψει.
Ο Υδροχόος εραστής, είναι πολύ γοητευτικός, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε οτιδήποτε θέλει, όμως θα σας αφήνει επίσης να μαντεύετε. Αν θέλετε έναν άνδρα που δεν πετά ποτέ στα σύννεφα ή δεν βυθίζετε σε κατάθλιψη χωρίς φανερή αιτία• κάποιον που να σας τηλεφωνεί την ώρα που υποσχέθηκε κάποιον που εργάζεται στην ίδια δουλειά για χρόνια, ίσως θα πρέπει να ξεχάσετε τον Υδροχόο σας.
Πάντα ένοιωθα ότι ο Τζέιμς Ντην συνοψίζει τον Υδροχόο άνδρα, σε πολλά πράγματα: φώτισε τη σκηνή σαν ηθοποιός, και υπήρχε κάτι αξέχαστο στο πρόσωπο του, κάτι το άπιαστο στην προσωπικότητα του• με την εκκεντρική του συμπεριφορά, την αγορίστική του γοητεία και ο τρόπος που δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους πιο στενούς του ανθρώπους, προκαλεί άραγε έκπληξη που έγινε τέτοια μορφή λατρείας, μετά τον τραγικό του θάνατο; Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά δάκρυα στην ηλεκτρισμένη του (αυτή είναι μια πραγματικά υδροχοϊκή λέξη) παράσταση στο έργο Ανατολικά της Εδέμ. Αλλά ας υποθέσουμε ότι συναντήσατε έναν άνδρα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το ζώδιο του.
Σκεφθείτε λίγο περισσότερο. Υπήρχε κάτι εκκεντρικό επάνω του, ήταν γεμάτος από πρωτότυπες ιδέες και δεν μπορούσε να περιμένει να τις διοχετεύσει σ όποιον ενδιαφέρονταν να ακούσει; Υποψιαστήκατε ότι ήταν ο τύπος του ατόμου που είχε πολλές μεταπτώσεις σε διάστημα λίγων λεπτών; Νιώσατε ότι γνώριζε ότι ήταν διαφορετικός από τους άλλους άνδρες, ότι δεν του άρεσε η γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση και ότι ήθελε να παραμείνει ελεύθερος σαν τον αέρα όσο καιρό του άρεσε; Φλέρταρε πολύ, νοιώσατε όμως, ότι το σεξ δεν ήταν το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή του;
Σκεφθήκατε ότι είναι Υδροχόος και δεν κάνετε λάθος για τα περισσότερα από τα παραπάνω πράγματα, όμως όσον αφορά το σεξ ο Υδροχόος εραστής δεν είναι λιγότερο αισθησιακός και φλογερός από κάθε άλλο αρσενικό. Αυτός ο άνδρας ενδιαφέρεται για τη Ζωή με κεφαλαίο Ζ, πιστεύει στην ανθρωπότητα, σε σκοπούς, είναι ένας αληθινός ιδεαλιστής – τα αργόσχολα κουτσομπολιά και οι φλυαρίες δεν είναι γι αυτόν. Είναι επίσης εκπληκτικά διαισθητικός και θα είναι ικανός να σας διαβάσει σαν ανοικτό βιβλίο.
Οι Υδροχόοι μπορούν να βρεθούν μέσα σ ένα πλήθος ανθρώπων και από ένστικτο να ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν και ποιον ν αφήνουν ήσυχο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αυτός ο άνδρας δεν θα δώσει την καρδιά του τόσο εύκολα, ιδιαίτερα αν έχει πληγωθεί, πριν αναπτύξει τις διαισθητικές του δυνάμεις.
Έτσι τώρα έχετε μαντέψει το ζώδιο του, και ονειρεύεστε τα ηλεκτρισμένα γαλανά μάτια (ναι, αυτό είναι το Υδροχοϊκό χρώμα!), του Πωλ Νιούμαν και αναρωτιέστε πως να κάνετε έναν Υδροχόο εραστή να καταλάβει ότι είστε η γυναίκα γι αυτόν. Η έχετε μπερδευτεί λίγο; Νομίζετε ότι ο τρόπος που υπονοεί ότι γνωρίζει τα πάντα καλύτερα απ όλους μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένας αληθινός Τοξότης, ή είναι τόσο επικριτικός για τον καινούργιο φιλμ που πειστήκατε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία Παρθένου στο ωροσκόπιο του; Ρωτήστε τον για τη δουλειά του, δεν θα είναι τίποτα συνηθισμένο και κοινό.
Οι Υδροχόοι υποτίθεται ότι είναι πολύ καλοί στο ραδιόφωνο, T.V., το σινεμά, επιστήμη, πολιτική (Ναι, ο Ρέηγκαν συνδύασε δυο από αυτά!), κοινωνική εργασία, αστρολογία, εφεύρεση, αστρονομία, αρχαιολογία, αεροπορία και οτιδήποτε έχει σχέση με το διάστημα. Προσέξατε τα ρούχα του; Ήδη γνωρίζετε ότι του αρέσει να κάνει εντύπωση.
Του αρέσει να πηγαίνει σε δείπνο φορώντας ένα παλιό τζιν και ένα φανελάκι για να σοκάρει την οικοδέσποινα αν νομίζει ότι αυτή είναι λίγο σνομπ: ή μπορεί να φορά ένα παραδοσιακό πουκάμισο. Του αρέσει να νοιώθει άνετα, όμως ακολουθεί τη μόδα με τον δικό του τρόπο, και συνήθως προπορεύεται της εποχής του. Παρατηρήσατε επίσης ότι παρ όλο που παρακολουθεί κάθε συζήτηση μ αυτό που φαίνεται να είναι απορροφημένη προσοχή, μερικές φορές βρίσκεται στον δικό του κόσμο – παρ όλα αυτά δεν θα χάσει λέξη.
Είναι επειδή η έκταση της προσοχής του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον που συνεχίζει να μιλά για το ίδιο συνεχώς θέμα, όχι όταν αυτός έχει να μεταδώσει κάτι που είναι ζωτικής σημασίας – τις ιδέες του για την πυρηνική ενέργεια, ή το τι συμβαίνει στη Νικαράγουα, ή τους τελευταίους στόχους του αριστερού κόμματος. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε” ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται διέγερση στη ζωή του, και ότι είναι τελικά ένας πολύ ιδιαίτερος άνδρας. Έτσι αν είστε τώρα μόνη και έχετε αποφασίσει να ψάξετε για έναν Υδροχόο εραστή, πού νομίζετε ότι θα τον βρείτε;
Για να σας βοηθήσω, θα δείτε ότι συχνά τους έλκουν τα σωματεία και οι κοινότητες – οπουδήποτε που θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εφευρετικές και πρωτότυπες ιδέες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Κατά κανόνα τους αρέσει να μελετούν ασυνήθιστα θέματα, και μπορεί να τον συναντήσετε σε βραδινά μαθήματα φωτογραφίας, ή αστρολογίας, ή σε μια αντιπυρηνική πορεία – τα ανθρωπιστικά του ιδανικά δεν τον εμποδίζουν να ασχολείται και με άλλα πράγματα.
Αν συναντήσετε έναν Υδροχόο στις διακοπές θα περάσετε εντυπωσιακά, αλλά δεν θα τον βρείτε σε συνηθισμένο μέρος. Όχι, πιθανώς να έχει σχεδιάσει διακοπές τελείως διαφορετικές από αυτές των φίλων του. Ίσως να ταξιδεύει μόνος του (ξέρει ότι δεν θα μείνει μόνος του για πολύ), κι αν πιάσετε φιλία μαζί του, μην περιμένετε να εξελιχθεί αμέσως σε ειδύλλιο διακοπών, ακόμα κι αν το ελπίζετε!
Ίσως να ανεχθείτε να είστε καλοί φίλοι για λίγο, εκτός κι αν το προσωπικό του ωροσκόπιο του δίνει μια πιο φλογερή προσωπικότητα! θα πρέπει να γίνετε τόσο ακαταμάχητη και μοναδική με κάθε δυνατό τρόπο για να μην σας αγνοήσει. Γιατί δεν εξασκείστε για να γίνετε τόσο αδιάφορη και απόμακρη όσο αυτός; Αν το διαβάζετε αυτό επειδή έχετε ερωτευθεί παράφορα έναν άνδρα Υδροχόο και είστε προετοιμασμένη να ανεχθείτε τους παράδοξους τρόπους του, μη γίνετε ποτέ ποτέ πολύ κτητική. Επειδή άργησε δεν σημαίνει ότι κοιμήθηκε με κάποιαν άλλη. Είναι πιστός όταν κάποια έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά του.
Του Υδροχόου δεν του αρέσει να αισθάνεται δεσμευμένος. Η ζωή γι αυτόν πρέπει να είναι σαν περιπέτεια, και του αρέσει να κάνει πράγματα της στιγμής. Γι αυτό τον λόγο δυσκολεύεται να είναι ακριβής. Χρειάζεται μια γυναίκα που να της αρέσει να έχει τη δική της ζωή, και να είναι μαζί του, όμως ακόμα κι ο πιο ελεύθερος Υδροχόος έχει το χαρακτηριστικό της ζήλιας. Επειδή κατά βάθος είναι ειλικρινής δεν θα το εκτιμήσει αν του λέτε ψέματα.
Αν είστε έξυπνη δεν θα προσπαθήσετε ποτέ, γιατί θα είναι ικανός να διαβάζει τις σκέψεις σας. Μη νομίζετε ότι επειδή συχνά είναι τόσο αδιάφορος και απόμακρος σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τίποτα. Μπορεί να είναι τόσο ψυχικός όσο κι ο Σκορπιός, και το ίδιο ακατανίκητος. Επειδή έχει το ελάττωμα να ξεχνά τα γενέθλια σας ή να σας στείλει μια κάρτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως νιώσετε ότι έχετε το δικαίωμα να του φερθείτε με τον ίδιο τρόπο, όμως κατά βάθος είναι απίστευτα συναισθηματικός.
Μολονότι δεν θα δείξει ποτέ ότι πληγώθηκε, δεν θα του αρέσει να σκέπτεται ότι ξεχάσατε κάποια από τις δικές του σπουδαίες ημερομηνίες! Δεν ωφελεί να σκέφτεστε ότι εφ όσον καταφέρατε να πείσετε τον Υδροχόο εραστή ότι είστε η τέλεια ψυχική σύντροφος θα αρχίσει να ζει μια πιο συμβατική και λιγότερο παράδοξη ζωή. Αυτό θα είναι σαν να περιμένατε μια λεοπάρδαλη ν αλλάξει το χρώμα της. Αν δεν εξασθενίσει ποτέ η μεταξύ σας διανοητική διέγερση, η σεξουαλική ζωή σας θα είναι πάντα καλή, αλλά αυτά τα δύο πρέπει να πηγαίνουν χέρι – χέρι. θα έχει τόσο πάθος για τους διάφορους σκοπούς του όσο και για σας. Δεν θα έρχεστε σε δεύτερη μοίρα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε να συζητήσετε επίσης τα ιδανικά του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η ζωή μαζί του μπορεί να είναι διασκεδαστική, και δεν θα βαρεθείτε ποτέ ίσως να εξαγριώνεστε κατά καιρούς, αλλά θα είστε και πολύ ευτυχισμένη. Του αρέσουν οι εκπλήξεις με δώρα. Του. αρέσουν όλων των ειδών τα μηχανήματα, και ένα από τα χόμπι του είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία του διαστήματος – αγοράστε του. ένα τηλεσκόπιο!
Μερικά προγράμματα για τον κομπιούτερ του, μία αυτόματη μηχανή για σλαιντς, έναν υπολογιστή ηλιακής ενέργειας, ή ένα χαρτοφύλακα από αλουμίνιο θα τον ευχαριστήσει. Παρ όλο που ίσως να του έχει πάρει πολύ χρόνο για να σας αποκαλύψει τα βαθύτερα του συναισθήματα, μιας και περάσατε τα σύνορα θα είναι ένας τέλειος εραστής, και ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ στη ζωή σας.

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Ιχθύ
Αναρωτιέστε μερικές φορές αν υπάρχει ακόμα αληθινή αγάπη σ αυτόν τον κόσμο, γιατί ακούμε συνεχώς για σεξ βία και πολιτική αναστάτωση; Ονειρεύεστε έναν άνδρα ζεστό, συμπονετικό και ευαίσθητο, και που – κοιτώντας καλόψυχα μέσα στα μάτια σας – θα σας ψιθυρίζει απαλά όλες αυτές τις λέξεις που λαχταράτε να ακούσετε; θα με κατηγορούσαν σαν μη ρεαλιστή αν δήλωνα καθαρά ότι οι Ιχθείς είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο ολοκλήρου του Ζωδιακού, και ο καθένας θα μπορούσε να πει ότι ένας Καρκίνος ή ένας Ζυγός μπορεί να είναι το ίδιο ρομαντικοί.
Όλοι είμαστε άτομα, και κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό, βασισμένο στην ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης του ατόμου, κόβω το λαιμό μου και λέω ότι αν θέλετε ένα αληθινό ειδύλλιο με την παλιά σημασία της λέξης, ψάξτε για το ζώδιο των Ψαριών! Οι Ιχθείς κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και είναι μεταξύ των πιο δημιουργικών ανθρώπων γύρω μας (όχι απαραιτήτως οι πιο πρακτικοί).
Πρέπει να θυμάστε ότι το σύμβολο των Ιχθύων, το τελευταίο από τα υδάτινα ζώδια, είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετη κατεύθυνση. Ο Ιχθύς πρέπει να διαλέξει, ενάντια στο ρεύμα προς την επιτυχία, ή ίσως το πιο εύκολο κολυμπώντας προς τα κάτω που μπορεί να οδηγήσει στο πουθενά.
Οι Αστρολόγοι γράφουν συνεχώς ότι οι Ιχθείς βλέπουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά, ότι κτίζουν πύργους στην άμμο, ότι αποφεύγουν την πραγματικότητα, αποφεύγουν το κύριο θέμα.
Αν γνωρίσατε έναν άνδρα που έχει τα πιο όμορφα μάτια που είδατε ποτέ, που δείχνουν να είναι ο καθρέφτης της ψυχής του• αν νοιώσατε ότι είναι πιθανώς ένας από τους πιο ευγενικούς και τρυφερούς εραστές που θα μπορούσατε ποτέ να συναντήσετε• αν έχει το ύφος ενός μικρού χαμένου αγοριού, μια γλυκιά τρωτή γοητεία που σας κάνει να θέλετε να τον προστατεύσετε, πιθανώς να έχετε μαγευτεί από έναν Ιχθύ!
Η μουσική, η ζωγραφική, ο χορός, η φωτογραφία, έχουν δώσει το μερίδιο τους στους Ιχθείς με το παραπάνω – σκεφθείτε τον Καρούσο, Σοπέν, Ρίμσκυ-Κόρσακοφ, Μιχαήλ Αγγελο, Ρενουάρ, τον Κόμη του Σνόουντον, Νιζίσκυ και Νουρέγιεφ.
Οι Ιχθείς εκφράζουν πάντα τα ρομαντικά τους συναισθήματα μ έναν ιδιαίτερο τρόπο, και ο άνδρας Ιχθύς σας σίγουρα είναι ένας αληθινός στρόβιλος ονείρων. Είναι επίσης ένας από τους πιο διαισθητικούς άνδρες που έχετε γνωρίσει ποτέ, και σύντομα θα διαβάζει τις σκέψεις σας, γι αυτό προσέξτε!
Αν σχετιστείτε μ έναν Ιχθύ θα υπάρχει μια τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ σας. Παρατήρησα πολλές φορές με τους φίλους μου Ιχθείς – και των δύο φύλων – ότι πάντα το νοιώθανε όταν είχα να τους πω κάτι ιδιαίτερο• ακόμα κι αν δεν είχαμε μιλήσει για καιρό, το τηλέφωνο θα χτυπούσε τη στιγμή που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τους τηλεφωνήσω. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του εραστή ακόμα κι αν τα μάτια του δεν σας το έδειξαν.
Όταν πρωτοσυναντηθείτε ίσως να είναι πολύ ντροπαλός, κι αν είναι σε κάποιο πάρτυ πιθανώς να αφήσει τους άλλους να φλυαρούν ενώ αυτός θα σας παρατηρεί σιωπηλά. Μην ξεχνάτε ότι ίσως ψάχνει κι αυτός για την αγαπημένη των ονείρων του, και το πρόβλημα του είναι ότι είναι τόσο ιδεαλιστικός και επηρεάσιμος που μερικές φορές μπορεί να αυταπατάται στην αναζήτηση του.
Το λυπηρό με τους Ιχθείς είναι ότι αν οι αυταπάτες του έχουν συντριβεί, αν έχει υποφέρει από αρκετές ερωτικές σχέσεις, αρχίζει να παθαίνει κατάθλιψη να γίνεται αρνητικός, προσπαθώντας να βρει τρόπους να πνίξει τη λύπη του. Εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα, γιατί οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που μπορεί να καταλήξει πολύ εύκολα στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Για μια ακόμα φορά γενικεύω, μη νομίσετε λοιπόν ότι κάθε Ιχθύς είναι αλκοολικός ή ναρκομανής! Είναι σίγουρο ότι είχε μερικές άτυχες σχέσεις στη ζωή του, αν και, όταν ο Ιχθύς δίνει αληθινά την καρδιά του θέλει να είναι για πάντα και τοποθετεί την αγαπημένη του σε τέτοιο υψηλό βάθρο που μερικές φορές αυτή δεν μπορεί να φανεί αντάξια των ιδανικών του.
Ίσως λοιπόν πριν προχωρήσετε πάρα πέρα θα πρέπει να εξετάσετε τα κίνητρα που σας ωθούν να γνωρίσετε αυτόν τον άνδρα. Αν θέλετε μόνο να περάσετε την ώρα σας διασκεδάζοντας, σας παρακαλώ να προσπαθήσετε να μη συντρίψετε τα ιδανικά του περί αγάπης και ειδυλλίου. Εκτός κι αν το ατομικό του ωροσκόπιο δείχνει διαφορετικά, ο Ιχθύς εραστής ψάχνει για κάτι περισσότερο. Χρειάζεται μια γυναίκα που να είναι προετοιμασμένη να απολαμβάνει να κοιτά πότε-πότε μέσα από τα ροζ γυαλιά, και να τον βοηθά να διατηρήσει τα όνειρα του. Αν μόλις σας συστήσανε κάποιον και θέλετε να ελέγξετε την υποψία σας ότι μπορεί να είναι Ψάρι, ρωτήστε τον για τη δουλειά του.
Τα Ιχθυακά επαγγελματικά είναι: συγγραφεύς, ηθοποιός, ποιητής, χορευτής, μουσικός, μάντης, νοσοκόμος, δάσκαλος, κοινωνικός λειτουργός, ναύτης, παπάς και φωτογράφος. Πολλοί Ιχθείς βέβαια έχουν διαφορετικά επαγγέλματα, το σίγουρο όμως είναι ότι οτιδήποτε κάνουν δεν το κάνουν για τα χρήματα, αλλά επειδή αγαπούν πραγματικά τη δουλειά. Πράγματι, ο Ιχθύς εραστής, δεν είναι ο τύπος του υλιστή που βγάζει χρήματα.
Αυτός ο άνδρας είναι συνήθως φοβερός με τα χρήματα – άσχετα από τα πόσα κερδίζει δυσκολεύεται να τα κρατήσει. Δεν είναι επειδή είναι πολύ σπάταλος, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος του άνδρα που στέλνει μια ντουζίνα κόκκινα τριαντάφυλλα, όταν έχει έλλειμμα στην τράπεζα. Είναι καλόβολος για οποιονδήποτε εμφανίζεται με μια κακότυχη ιστορία, και ανίκανος να ισορροπήσει τους λογαριασμούς του.
Φαίνεται πάντα ότι ξοδεύει περισσότερα απ ότι κερδίζει, κι αν δεν έχει έναν καλό λογιστή έχει συνήθως πρόβλημα όταν έρχεται ο καιρός να συμπληρώσει τις εφοριακές δηλώσεις. Αρχίζετε να παίρνετε μια ιδέα για την εικόνα των Ιχθύων, αν όμως δεν είστε ακόμα σίγουρη ότι μαντέψατε σωστά, ρίξτε μια ματιά στο ντύσιμο του. Ίσως να μην είναι τόσο καλοντυμένος, όμως είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ο συνδυασμός των χρωμάτων και των υφασμάτων που θα δείχνουν το καλλιτεχνικό του γούστο και την αίσθηση του χρώματος. Αντιπαθεί οτιδήποτε πολύ υπερβολικό και επιδεικτικό και νοιώθει άβολα με γυναίκες που είναι παραστολισμένες.
Αν δεν σας ρίξανε τα καλοσυνάτα του μάτια, τότε σίγουρα η εκλογή της κολώνιας του θα σας φέρει σε διάθεση για ειδύλλιο! Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι γνωρίσατε έναν άνδρα που είναι ικανός να πραγματοποιήσει πολλά από τα όνειρα σας. Είναι κάποιος που δεν θα θελήσει ποτέ ν αλλάξει σύντροφο αν έχει δίπλα του τον ιδανικό ψυχικό σύντροφο. Αλλά παρ όλο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί η διαίσθηση και η σοφία του, αυτός ο άνδρας είναι μυστήριο ακόμα και για τον εαυτό του.
Είναι ένας ηθοποιός σε μια απέραντη σκηνή, θέλει να βοηθά όποιον έχει προβλήματα αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Μπορεί να βυθιστεί σε απάθεια ή να πετάξει στα ύψη της ευτυχίας: η αίσθηση του χιούμορ του είναι πρωτοφανής και δεν ντρέπεται να σας αφήσει να δείτε τα δάκρυα του. Ίσως να μην έχετε συναντήσει αυτόν τον ρομαντικό ονειροπόλο ακόμη, πού λοιπόν θ αρχίσετε να ψάχνετε;
Οι Ιχθείς αγαπούν τη γιόγκα, τα μαθήματα διαλογισμού, το χορό. Αγαπούν το θέατρο (αν κάποιος είναι γεννημένος ηθοποιός αυτός είναι Ιχθύς), τις γκαλερί ζωγραφικής, τη μουσική, να βοηθούν σε φιλανθρωπικές επιτροπές, την ιστιοπλοΐα, το ψάρεμα (μην ξεχνάτε ότι είναι Υδάτινο ζώδιο!) ή να σώζουν ένα χαμένο σκύλο. Εάν είστε αρκετά τυχερή (ναι, μερικές γυναίκες το θεωρούν τύχη!) και συναντήσετε έναν Ιχθύ στις διακοπές, να είστε σίγουρη ότι θα είναι μια από τις πιο ρομαντικές σχέσεις που είχατε ποτέ.
Ασχετα με την εξωτερική του συμπεριφορά, κατά βάθος ψάχνει για την αληθινή αδελφή ψυχή. Μ αυτόν τον άνδρα θα περπατήσετε στην παραλία κάτω από το Σεληνόφως• αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο θα χορέψετε όλη νύχτα κάτω απ τα αστέρια• μ αυτόν θα κοιτάξετε το λιοχάραμα και το ηλιοβασίλεμα ψιθυρίζοντας ο ένας στον άλλον γλυκόλογα. Δεν ψάχνει για μιας βραδιάς ερωτική σχέση, ψάχνει για δεσμό απ την αρχή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι συχνά αυταπατάται. θέλει να ερωτευθεί τόσο πολύ που μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα, και θ αρχίσει να κτίζει τους πύργους στην άμμο πριν καλά καλά γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.
Αν έχετε ποτέ σχετιστεί με έναν άνδρα Ιχθύ, θα πρέπει να ομολογήσετε ότι είναι ευτυχία να σας φέρεται σαν να είστε η μοναδική γυναίκα στον κόσμο – να σας κάνει φιλοφρονήσεις που ξέρετε ότι τις εννοεί (και δεν είναι ένας τρόπος να σας πάει στο κρεβάτι).
Αν ψάχνετε για αληθινό παλαιομοδίτικο ειδύλλιο με έναν τρυφερό, περιποιητικό εραστή που η μόνη του επιθυμία είναι να σας κάνει να νοιώθετε όμορφα, αυτός είναι ο τέλειος άνδρας για να συναντήσετε στις διακοπές αλλά και οπουδήποτε αλλού. Κι αν τον ερωτευτείτε όπως σας ερωτευθεί αυτός, θα ξεχάσετε κι οι δυο σας τους γύρω σας και δεν θα έχετε μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η πραγματικότητα.
Μπορεί να δραπετεύσει απ αυτήν όταν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σας κοροϊδεύει όπως κοροϊδεύει και τον εαυτό του αν υποκρίνεται ότι δεν υπάρχει. Δεν είναι ότι θέλει να σας εξαπατήσει, αλλά καλύτερα θα ήταν αν σιγουρευόσασταν ότι δεν έχει κάποιον δεσμό – έστω και δυστυχισμένο. Μπορεί στ αλήθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια σας πάρα πολύ εύκολα, επειδή ακριβώς βρίσκεται στα σύννεφα διαρκώς ευτυχισμένος.
Μην τον κατηγορείτε ποτέ για κάτι άδικα – να θυμάστε ότι είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, γιατί θα πληγωθεί βαθειά από κάποια άσχημη, παρατήρηση ή πράξη. Είναι επίσης ένα από τους πιο συναισθηματικούς άνδρες γύρω μας – ναι, περισσότερο και από έναν Καρκίνο! θα είναι ευτυχισμένος σε περιστάσεις όπως του Αγίου Βαλεντίνου γιατί θα είναι η τέλεια ευκαιρία να σας γεμίσει με μικρά δείγματα της αγάπης του και να σας πάει στο αγαπημένο σας μπιστρό. Του αρέσει να παίρνει μικρά δώρα που εσείς διαλέξατε με μεγάλη φροντίδα• μια ντουζίνα ακριβές γαλλικές ή ιταλικές κάλτσες ή ένα μαλακό πουλόβερ με το αγαπημένο του χρώμα• την Κολωνία ξυρίσματος που αγαπά αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να την αγοράσει ένα καινούργιο μαγιό• δίσκους αγαπημένων του τραγουδιστών ή μια ασημένια κούπα σαμπάνιας.
Στην αρχή ίσως να είναι ντροπαλός, αλλά απ τη στιγμή που βρει την ιδανική γυναίκα είναι ένας ζεστός τρυφερός εραστής. Δεν του αρέσουν οι πολύ δυναμικές γυναίκες, και ίσως αργήσει λίγο μέχρι να τολμήσει να σας ζητήσει το πρώτο ραντεβού. Μη σπρώχνετε τα πράγματα με τους Ιχθείς.
Αν πρόκειται να γίνει θα γίνει. Το ξέρει πολύ καλά και πρέπει και σεις να το μάθετε! Βέβαια η ζωή σας μ έναν Ιχθύ εραστή δεν θα είναι πάντα ομαλή, όμως ποια σχέση είναι πάντα εύκολη; Και μόνο που γνωρίζετε, ότι είναι ανίκανος στο να χειρίζεται τα χρήματα και μερικές φορές απελπιστικά μη πρακτικός, θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. (Αν όμως είστε και σεις Ιχθείς, ίσως μισθώσετε έναν καλό λογιστή να σας ταξινομήσει και τους δυο. θα σας σώσει από πολλά προβλήματα μακροχρόνια.
Αν δεν έχετε. αυταπάτες και πιστεύετε ότι υπάρχει ακόμα κάπου ένας άνδρας που έχει τις ίδιες ιδέες και φιλοδοξίες με σας, και που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκπληρωθούν τα όνειρα σας, τότε θα πρέπει να ξεχάσετε τα άλλα έντεκα ζώδια του ζωδιακού.
Συγκεντρωθείτε στο να κάνετε τον Ιχθύ σας εραστή να αντιληφθεί ότι δεν χρειάζεται να ψάξει περισσότερο, γιατί εσείς είστε η μόνη γυναίκα που μπορεί να εκπληρώσει όλες του τις ανάγκες, δίνοντας του την τρυφερή φροντίδα που λαχταρά τόσο πολύ.
astrorama

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια