Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

50 - 50 «Τρελοκομείο» τα νέα επεισόδια

Πανέτοιμοι να καταπατήσουν και τις 10 εντολές εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές της σειράς «50-50» που επέστρεψαν δριμύτεροι με νέα επεισόδια την περασμένοι Τετάρτη. «Δεν θα αφήσουμε ου για ου», αναφέρουν με χιούμορ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «TV Ζάπινγκ», οι Πέτρος Φιλιππίδης, Σάκης Μπουλάς και Παύλος Χαϊκάλης μας προϊδεάζουν λέγοντας πως τα νέα επεισόδια είναι
«τρελοκομείο» ενώ υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου.
«Είναι μια δουλειά που όλοι μας γουστάρουμε, αν και κουραζόμαστε -γιατί τα επεισόδια είναι συνεχή και επίπονα- αλλά κανείς μας δεν έχει παραπονεθεί. Το περιμέναμε πως και πώς να αρχίσουμε και τώρα τρέμουμε στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε και πάλι να... κουνήσουμε μαντήλι», λέει ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος υποστηρίζει πως θα εμβαθύνουν στο «ου μοιχεύσεις»…
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, τόνισε πως παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας κάνει… «κρα» για τους κολλητούς του: «Νιώθω σαν να μην σταμάτησαν ποτέ! Σαν στο σπίτι μου! Έχουμε φτιάξει τόσο γερή παρέα με τον Παύλο και τον Σάκη αλλά και όλη η ομάδα των καλών ηθοποιών που είναι μαζί μας, που πηγαίνω με πολύ μεγάλη χαρά στα γυρίσματα, σαν να πηγαίνω επίσκεψη».
Ο Σάκης Μπουλάς, από την πλευρά του βλέπει το «50-50» ως την ελληνική βερσιόν της σειράς «Φιλαράκια»: «Όλα εδώ είναι στο κόκκινο, μιλάμε για πολύ τρέλα. Να φανταστείς, μόλις ήρθα από ένα δύσκολο και παλαβό γύρισμα σε σπα, κάπου στον Γέρακα», λέει ο Σάκης Μπουλάς και συμπληρώνει ότι το «50 - 50» θα μπορούσε να παίζεται όπως τα «Φιλαράκια» για πολλές συνεχόμενες σεζόν!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια