Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζυγίζει 254 κιλά στα 17 της χρόνια!!

Κάθε κορίτσι στην εφηβεία παθαίνει μια εμμονή με την σιλουέτα της επιδιώκοντας να είναι όσο πιο καλλίγραμμη γίνεται νιώθοντας συχνά πως δεν γίνεται αποδεκτή από τον κοινωνικό της περίγυρο… Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε λοιπόν πως αισθάνεται μια έφηβη στην Βρετανία που σε ηλικία 17 ετών ζυγίζει 254 κιλά!
Η Georgia δεν μπορεί να περπατήσει και υποφέρει από φρικτούς πόνους στη μέση, δεν έχει τα μπροστινά της δόντια και δεν βγαίνει από το δωμάτιό της παρά μόνο για να φάει!
Η ιστορία της έγινε γνωστή το 2009 στην χώρα της τότε η έφηβη ζύγιζε δέκα κιλά λιγότερα και παρόλα αυτά ήταν η πιο παχύσαρκη έφηβη στον κόσμο. Τότε, η ιστορία της είχε συγκινήσει πολύ και της προσφέρθηκε μια δωρεάν διαμονή στο weight loss camp, που είναι μια κατασκήνωση για παχύσαρκους και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά. Δυστυχώς όμως με το που επέστρεψε στο σπίτι της πήρε 100 κιλά!
Η ίδια λέει για την κατάσταση της: "Η μητέρα μου φυσικά και δεν φταίει για την κατάστασή μου. Όλα ξεκίνησαν όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία περίπου 10 ετών. Τότε ξεκίνησα να τρώω πολύ. Όταν έτρωγα δεν ένιωθα πόνο ή θλίψη και το έκανα όλο και συχνότερα"
Σήμερα, η Georgia είναι 17 ετών και ζυγίζει 254 ολόκληρα κιλά και το μόνο που ονειρεύεται είναι μια κανονική ζωή! Εμείς της το ευχόμαστε!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια