Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

΄Ανθη για την ...."άνοιξη - καλοκαίρι 2011"

Στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας για την άνοιξη - καλοκαίρι 2011, το φλοράλ πρωταγωνιστούσε δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στα σύνολο.
Με ένα δυναμικό χαρακτήρα και στιλ που θύμιζε τη δεκαετία του 80, ο οίκος Chanel παρουσίασε ντεγκραντέ φλοράλ φορέματα συνδυασμένα με
τζάκετ σε γραμμή Α, προσδίδοντας μια νεανική πνοή στην κολεξιόν.
Ταξιδεύοντας προς μέρη τροπικά, ο Jonh Galliano και ο οικος Dior προτίμησαν το τιρκουάζ και το πορτοκαλί για να χαρίσουν φλοράλ prints στα όλο φαντασία outfits που αφήνουν τα πόδια ακάλυπτα και φέρνουν στο μυαλό κάτι από Χαβάη.
Ούτε οι D&C όμως δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τη μανία του φλοράλ δημιουργώντας boho φορέματα αλλά και παντελόνια με μοτίβα λουλουδιών. Ακόμα και το σκηνικό χαρακτηριζόταν από παρόμοιο ύφος, αφού αληθινά τριαντάφυλλα στόλιζαν την πασαρέλα δίνοντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα.
Στο ίδιο πλαίσιο και με πασαρέλα στρωμένη με "γκαζόν", ο οίκος Versus λάνσαρε εφαρμοστά φορέματα με μικρά prints, που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες, τα οποία θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα, την αγαπημένη επιλογή των ρομαντικών κυριών.
Glam

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια