Chef στο εστιατόριο «Bill and Coo» της αλυσίδας «Small Luxury» στη Μύκονο.
Έχει διατελέσει chef στα εστιατόρια «Πιλ-Πουλ», «Moorings» και στο ξενοδοχείο «Fresh».
Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων στο gourmet εστιατόριο «Καράβι» του
ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, αλλά και στη Γαλλία, στο «Trocaderro» του ξενοδοχείου Sofitel και στο “Espandon” του ξενοδοχείου “Ritz”.
Παράλληλα, είναι καθηγητής μαγειρικής, ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις (μετάλλια και επαίνους) σε πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς γαστρονομίας.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια