Κι όμως μπορούν να γίνουν και light!!!!
Υλικά:
πατάτες,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
ρίγανη
Οδηγίες:
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και ανακατεύουμε.
2. Τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμες πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Είναι απίστευτα νόστιμες και ΔΕΝ είναι τηγανιτές, είναι ψητές και έχουν την ίδια γεύση!Θα ξετρελαθείτε!
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια