Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποινή από το τουρκικό ΕΣΡ στη σειρά του Ονούρ

Ποινή στο κανάλι που προβάλλει το νέο σίριαλ "Σουλεΐμάν ο Μεγαλοπρεπής", στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός μας Ονούρ, επέβαλε το τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο για προσβολή της ιδιωτικής ζωής.
Το σίριαλ πραγματεύεται τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους σουλτάνους της τουρκικής Ιστορίας, του Σουλεΐμάν του Μεγαλοπρεπούς, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χαλίτ Εργκέντς, γνωστός στο ελληνικό κοινό ως Ονούρ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού ραδιοτηλεοπτικού ελέγχου της χώρας, Νταβούτ Ντουρσούν, από την προβολή του πρώτου κιόλας επεισοδίου διαμαρτυρήθηκαν 75.000 πολίτες, επειδή όπως ισχυρίζονται το σίριαλ προσβάλλει την προσωπικότητα του σουλτάνου, τον οποίο εμφανίζει ως πότη και γυναικά.
Μάλιστα προχτές ομάδα φανατικών ισλαμιστών πέταξε αβγά στις αφίσες που υπήρχαν στους δρόμους, ενώ απείλησαν πως αν δεν σταματήσει να προβάλλεται το σίριαλ θα ξεσηκώσουν τον κόσμο κατά του καναλιού.
Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής όπως και ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσαν πως δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ, αλλά για μια φανταστική καλογυρισμένη ιστορία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια