Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

"Μαύρα" τα έχει βάψει γνωστή τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της

Βαρέως έχει πάρει τελευταία το χωρισμό της με το διάσημο έλληνα η γνωστή τραγουδίστρια.
Αν και η ίδια επέλεξε το τέλος της σχέσης τους οι συνέπειες του χωρισμού τους, οι οποίες αρχίζουν και τη επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, φαίνεται πως την έχουν κάνει να μετανιώνει πικρά για αυτή της την απόφαση.
Ο πρώην της, χάρη στις γνωριμίες του οποίου βρήκε τις πόρτες όλες ορθάνοικτες, φεύγοντας φρόντισε να της τις κλείσει κατάμουτρα με αποτέλεσμα να ξαναβρεθεί από εκεί που ξεκίνησε.
Μάλιστα τις απαγόρευσε ρητά να αναφέρεται στο όνομα του θέλοντας να διακόψει κάθε είδους συσχέτισης της με τον ίδιο, που θα μπορούσε να αποτελέσει για εκείνη έστω και μια καλή διαφήμιση.
Ιδιαίτερα τώρα που έχει βρει την αντικαταστάτρια της με την οποία σκέφτεται σοβαρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας της διαμήνυσε να διαγράψει από το μυαλό της αλλά και από την καριέρα της το διάστημα που έζησαν μαζί, κάτι στο οποίο όμως αυτή εξακολουθεί να ποντάρει.
Είναι γεγονός πως η γυναίκα καίγεται για προβολή ώστε να επιστρέψει στο προσκήνιο και ακόμα και μια λέξη της για τον τέως σύντροφο της θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία.
Λόγω της απαγόρευσης όμως βρήκε άλλη λύση.
Έτσι όποτε πέσει επάνω της κάμερα υιοθετεί ένα περίλυπο ύφος με στόχο να δημιουργήσει διάφορους συνειρμούς.
Όπως έγινε και πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένη.
Όλοι πρόσεξαν πως η ευδιάθετη γυναίκα μόλις έβλεπε την κάμερα να στρέφεται προς το μέρος της άλλαζε μορφή έπαιρνε μια πονεμένη όψη και μετά επανερχόταν, προκαλώντας τα σχόλια και τα γέλια των παραβρισκόμενων.
Δυστυχώς όμως ακόμα και αυτές τις οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, καθώς για όλους πλέον είναι μια από τις πολλές που πέρασαν από τη ζωή του διάσημου άντρα και αυτό που ενδιαφέρει είναι η νέα του αγαπημένη και όχι αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια