Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνεργασία έκπληξη για Μιμή-Ευγενία

Συνεργασία έκπληξη σχεδιάζουν από κοινού τις τελευταίες ημέρες η Μιμή Ντενίση και η Ευγενία Μανωλίδου.
Η ηθοποιός η οποία ετοιμάζει δική της παραγωγή στο εξωτερικό ζήτησε από την πολυπράγμουσα Ευγενία να αναλάβει να ντύσει
μουσικά τη δουλειά της, καθώς όχι μόνο πιστεύει στο ταλέντο της, αλλά θεωρεί πως διαθέτουν και την ίδια καλλιτεχνική κουλτούρα.
Η οικοδέσποινα του «Master Chef» που θαυμάζει απεριόριστα τη Ντενίση εκτίμησε ιδιαίτερα την πρόταση της και ήδη οι δυο γυναίκες έχουν ξεκίνησε επαφές ώστε να σκιαγραφήσουν το ζητούμενο.
Οι πληροφορίες θέλουν τη Ντενίση να ποντάρει σημαντικά στη σύμπραξη της με τη Μανωλίδου καθώς στόχος της νέας επαγγελματικής της προσπάθειας είναι η ανάδειξη των Eλλήνων στο εξωτερικό και η μαέστρος, ειδικά με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο έχει αποδείξει ότι διαθέτει το κύρος αλλά και το πρεστίζ που απαιτείται.
Οι κακές γλώσσες ωστόσο, λένε πως η επιλογή της παρουσιάστριας δεν είναι τυχαία αφού χάρη στην πιο πολυπροβεβλημένη γυναίκα των τελευταίων δυο χρόνων η Μιμή θα καταφέρει να διαφημίσει τη δουλειά της με τον καλύτερο και κυρίως με τον πιο ανέξοδο τρόπο.
Γεγονός είναι πάντως πως η Ευγενία είναι ενθουσιασμένη με το νέο εγχείρημα με το οποίο σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταπιαστεί γιατί όπως ομολογεί λόγω των αυξημένων τηλεοπτικών της υποχρεώσεων έχει παραμελήσει την πραγματική δουλειά της που είναι η μουσική.
Ωστόσο προβληματίζεται αν θα βρει το χρόνο να εμπνευστεί, αν και όπως λέγεται το συρτάρι της είναι γεμάτο από μελωδίες που σίγουρα θα συναρπάσουν την ηθοποιό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια