Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χειμώνας 2011 - 2012 για κυρίους

Μαραθώνιος εκπλήξεων και ανατροπών οι ανδρικές συλλογές για το χειμώνα 2011 - 2012. Οι άνδρες δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Όλοι ασχολούνται μαζί τους, καθώς τα σόου με ανδρικές συλλογές για το χειμώνα του 2011 - 2012 πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Από Louis Vuitton και Balmain μέχρι Alexis Mabille και Ζαν Πολ Γκοτιέ.
Το όραμα, για παράδειγμα, του Pol Helvers για τον άντρα που φοράει Vuitton έχει να κάνει με φουσκωτά τζάκετ και αληθινή, γυαλιστερή γούνα(!) Μαραθώνιος εκπλήξεων και ανατροπών, λοιπόν. Στο σόου του Τιερί Μιγκλέρ, η Lady Gaga ήταν υπεύθυνη για το σάουντρακ, καθώς ο Nicola Formichetti πρόσθεσε πέρλες και καθρέπτες παντού. Ο Ρολάν Μουρέ σκηνοθετεί τη σειρά "Mr by Raland Mouret" χωρίς τίποτα κραυγαλέο. Στο Μιλάνο, ο Μαρκ Τζέικομπς έπαιξε με υποτονικές αποχρώσεις, με πολύχρωμα λεοπάρ αποτυπώματα σε παπούτσια και τσάντες, όπως επίσης εμπριμέ σε στυλ Πικάσο σε φόρμες και μπλούζες.
Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι έδειξε σταυρωτά σακάκια και υπερμεγέθη καρό παντελόνια, όπως και η Βίβιεν Γουέστγουντ. Η Σάρα Μπάρτον, ως διάδοχος του Αλεξάντερ Μακουίν, λάνσαρε τεράστια παλτό και κάπες, έπαιξε με υφές, δέρμα, γούνα, μαλλί με κόκκινες και μουσταρδί αναλαμπές, βελούδο και μετάξι, μιλιτέρ υπόνοιες.
Και ο οίκος Cucci διατήρησε τις αξίες για το ιταλικό ντύσιμο σε αποχρώσεις του γκρίζου. Στον Versace κυριάρχησε το μαύρο. Στους D&G τα πολύχρωμα γιλέκα και τα κολλητά τζιν με ένθετους Μίκι Μάους. Τα μοντέλα της Γουέστγουντ φορούσαν κραγιόν στο χρώμα του κρασιού. Ας ελπίσουμε να μην το δούμε αυτός εκτός πασαρέλας..... Σάντυ Τσαντάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια