Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φωτογράφος έγδυσε... τη νύφη!!!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.
Μια νύφη από τις ΗΠΑ κάλεσε φωτογράφο για τις.... καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά εκείνος τράβαγε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία ντυσίματος ακόμα και... όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της.
Σαν να μην έφτανε αυτό η κοπέλα είδε ότι στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει για να δουν οικογένεια και φίλοι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της υπήρχαν προκλητικές φωτογραφίες της με τα νυφικά εσώρουχα!
Μάλιστα, η νύφη έπαθε σοκ και μήνυσε τον φωτογράφο καθώς λίαν προσφάτως είχε συνέλθει από ανάλογο περιστατικό διαρροής φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.
Όπως υποστήριξε η ίδια ο φωτογράφος αγνόησε τα λεγόμενά της να μη βγάλει φωτογραφίες ενώ ντυνόταν.
Του έκαναν παράπονα όταν είδαν τις φωτογραφίες δημοσιευμένες και εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι τις κατέβασε από το διαδίκτυο ωστόσο μετέπειτα το ζεύγος ανακάλυψε ότι δεν τις είχε κατεβάσει αλλά τις είχε μετακινήσει αλλού σε άλλη κατηγορία της ιστοσελίδας. "Το συγκεκριμένο συμβάν την καταρράκωσε" ανέφερε η δικηγόρος της.
Παρόλα αυτά η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο του Μανχάτταν το οποίο υποστήριξε ότι το φωτογραφικό στούντιο δεν είχε θέσει σε κίνδυνο την πελάτισσά του ούτε έκανε κάποια απάτη. "Ακόμα και εάν η δημοσίευση των φωτογραφιών ήταν ένα ντροπιαστικό γεγονός που την αναστάτωσαν ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να κατέστησε σωματική βλάβη στη γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια