Ένα φαγητό που δεν λείπει ποτέ σ εγιορτινό τραπέζι της μαμάς μου
Υλικά:
1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες,
1 κρεμμύδι,
3 πράσα,
2 πιπεριές πράσινες,
1/2 καυτερή πιπεριά,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι,
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
Οδηγίες:
1. Βράζουμε το κρέας 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το κρέας να ροδίσει από όλες τις μεριές, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα πράσα ψιλοκομμένα.
Αφήνουμε να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια