Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απαγορευμένο ροζ τηλέφωνο!

Το ...κακό με το τηλεφωνικό σεξ, εξαπλώνεται ραγδαία στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη Κίνα, όπου οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να πατάξουν το κακό, πριν αυτό γίνει πιο απειλητικό. Από 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο Ξινχουά, οι τοπικές κυβερνήσεις θα αρχίσουν το ανελέητο κυνηγητό της τηλεπορνογραφίας, η οποία κατά τα λεγόμενα αρμόδιου κυβερνητικού παράγοντα "διαφθείρει τα κοινωνικά ήθη και επιφέρει μέγιστο πλήγμα στο μυαλό της νεολαίας"
Παράλληλα με την ταχεία εξάπλωση των τηλεφωνικών υπηρεσιών, τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να κάνουν τη εμφάνισή τους και αγγελίες για "τηλεφωνικές φιλίες", στις οποίες προσκαλούν νεαρές γοητευτικές γυναίκες τους απανταχού της χώρας ενδιαφερόμενους. Την πάταξη της τηλεπορνείας έχουν αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι "περιπολούν" στο Διαδίκτυο και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται.
Εντούτοις, η πορνεία "ευδοκιμεί" σε οίκους ανοχής, ξενοδοχεία και "ινστιτούτα αισθητικής", καθώς το "αρχαιότερο επάγγελμα" δεν έχασε ποτέ τον δρόμο του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια