Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αν δε με παρουσιάσεις χωρίζουμε

«Ή με παρουσιάζεις ή χωρίζουμε».
Αυτό είναι το τελεσίγραφο που έθεσε στη γνωστή παρουσιάστρια ο σύντροφος της.
Ο άντρας ο οποίος είναι αρκετό καιρό μαζί της έδειχνε μέχρι τώρα να σέβεται και να κατανοεί απόλυτα τις απαιτήσεις της δουλείας της χωρίς ζήλειες και παρατράγουδα.
Οι τελευταίες όμως πυκνές κοσμικές εμφανίσεις της, αλλά και
οι φήμες περί σχέσεις της με δημοφιλή τραγουδιστή τον έκαναν έξαλλο.
Σύμφωνα με φιλικό τους πρόσωπο μετά από ένα μεγάλο καβγά απαίτησε να φωτογραφηθούν μαζί, ώστε να κλείσουν τα στόματα, κυρίως στο επαγγελματικό του περιβάλλον, καθώς τελευταία αποτελεί το επίκεντρο στα πηγαδάκια, ως απατημένος ή αλλιώς να μαζέψει τα πράγματα της και να εγκαταλείψει την ερωτική τους φωλιά.
Ωστόσο εκείνη κατηγορώντας τον για παραλογισμό του είπε πως δε θα υποκύψει στον εκβιασμό του με αποτέλεσμα να της κλείσει την πόρτα κατάμουτρα.
Αυτή αν και έχει επιστρέψει στο σπίτι της ψάχνει τρόπο για να τον επαναπροσεγγίσει αφού παρά το διαφορετικό τους, τον δείξει πως υποχωρεί.
Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών της, οι οποίοι και τον προσκάλεσαν σε ένα ρεβεγιόν, το οποίο για εκείνη θα είναι καθοριστικό για τη σχέση της, αρκεί βέβαια εκείνος να πάει.
Όπως ακούγεται ήδη ετοιμάζει θεαματική εμφάνιση για εκείνη τη βραδιά όμως η αμφιβολία για τον αν ο αγαπημένος της αποδεχτεί τελικά την πρόσκληση την… τρώει καθημερινά και την έχει κάνει να μη μιλιέται, ξεσπώντας σε όλους και σε όλα.
 stifora

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια