Το Παλλάς φιλοξενεί τον Φεβρουάριο, για περιορισμένες εμφανίσεις μία διεθνώς αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια, από τις σημαντικότερες της ελληνικής μουσικής σκηνής των τελευταίων 25 χρόνων, την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η χαρακτηριστική φωνή της Ελευθερίας έχει συνδεθεί με κάποια από τα
πλέον αγαπημένα και σημαντικά τραγούδια των ημερών μας, ενώ οι εμφανίσεις της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στέφονται πάντα από μοναδική επιτυχία, αλλά και επιβεβαιώνουν την ουσιαστική και δυναμική σχέση της με το κοινό.
Η φωνή και οι επιλογές του ρεπερτορίου που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ερμηνεύοντας Μαμαγκάκη, Ξυδάκη, Παπαδημητρίου, Γκανά, Ara Dinkjan κ.α. την έχουν κάνει να ξεχωρίζει για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο της τέχνης της. Ταυτόχρονα η καθηλωτική σκηνική παρουσία της σε κάποιους από τους σημαντικότερους χώρους στην Ελλάδα, αλλά και σε διοργανώσεις παγκοσμίως, στερέωσαν τη διεθνή φήμη της.
Womad Festival, Montreu Festival, συναυλία Ιωβηλαίου της Γης στη Ρώμη, συνεργασία με Philip Glass για 15 συναυλίες παγκοσμίως, συνεργασία με Cesaria Evora κ.α είναι μόνο μερικοί από τους σημαντικούς σταθμούς στη μακρόχρονη καριέρα της.
Κάθε εμφάνισή της στην Αθήνα αποτελεί πάντα μία πρόταση. Έχει λόγο ύπαρξης και ιδέα, αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία για το κοινό, πλούσια σε ήχους, εικόνες, μνήμες.
Οι εμφανίσεις της στο Παλλάς παρουσιάζουν μία Ελευθερία αέρινη αλλά και γήινη, εύθραυστη όσο και δυναμική, με επιλογές από το σύγχρονο και το παλαιότερο ρεπερτόριό της. Μία Ελευθερία μοναδική.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια