Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι εισαγγελείς επιμένουν να καλούν τον Μπερλουσκόνι

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο δικαστικός φάκελος των εισαγγελέων του Μιλάνου, για την υπόθεση «Ρούμπι-Mπερλουσκόνι», ξεπερνά, συνολικά, τις τετρακόσιες σελίδες, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής τηλεφωνημάτων και αποκαλυπτικών φωτογραφιών.
Οι δικαστικοί της ιταλικής συμπρωτεύουσας κάλεσαν τον
μεγιστάνα- πρωθυπουργό να καταθέσει στις 21, 22 ή 23 Ιανουαρίου, μετά την κλήση σε απολογία που του παραδόθηκε, με τις κατηγορίες «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων» και «κατάχρησης δικαιώματος». Οι δικηγόροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπογραμμίζουν ότι «δεν υπήρξε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή του πρωθυπουργού με τη Ρούμπι Κρίμα, όταν η κοπέλα ήταν ανήλικη. Όποια σχετική θεωρία, κατά συνέπεια, στερείται οποιασδήποτε βάσης».
Σύμφωνα, όμως, με τους εισαγγελείς, η δεκαεπτάχρονη Μαροκινή βρέθηκε στη βίλα του Άρκορε, την περασμένη Άνοιξη, και τις ημέρες κατά τις οποίες είχε επισκεφθεί τον «Καβαλιέρε» ο Βλαδίμιρ Πούτιν. Η εφημερίδα «Ιλ Μεσατζέρο» προσθέτει ότι η Ρούμπι κράτησε, επίσης, συντροφιά στον «μίστερ τιβί» την Πρωτομαγιά και το Πάσχα του 2010.
Σε νέες δηλώσεις της, όμως, στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Μαροκινή κοπέλα τονίζει ότι «έλαβε μόνον επτά χιλιάδες ευρώ, ως δώρο, από τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει προηγηθεί ή να ακολουθήσει κανενός είδους σεξουαλική επαφή». Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του καναλιού «Rai Tre», οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν δεκάδες άλλες κοπέλες, ορισμένες από τις οποίες παραδέχθηκαν ότι στις βίλες του Ιταλού πρωθυπουργού οργανώνονταν στριπτίζ, με «επαγγελματικά κασέ» που έφταναν και τα δέκα χιλιάδες ευρώ. «Οι δικαστικοί του Μιλάνου δεν είναι αρμόδιοι να με κρίνουν-η έρευνα πρέπει να μετατεθεί στην πόλη Μόντζα-και είναι καταφανές ότι προσπαθούν να ανατρέψουν τους κανόνες της δημοκρατίας» δήλωσε ο «Καβαλιέρε».
Οι τρεις εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, όμως, ζήτησαν να ακολουθηθεί «επείγουσα διαδικασία», αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτουν, κατά την άποψή τους, «ατράνταχτα» αποδεικτικά στοιχεία. Οι έρευνες συντονίζονται και από την Ίλντα Μποκασσίνι, την εισαγγελέα που θεωρείται «ιστορική αντίπαλος» του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, καθώς εδώ και δεκατέσσερα χρόνια βρίσκονται αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, με σκληρές, συχνά, αναμετρήσεις και πολεμικές στιχομυθίες.
Η εφημερίδα «Corriere della Sera», τέλος, προσθέτει ότι πέρα από τη Ρούμπι-Καρίμα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δεκατέσσερις κοπέλες: νέες και επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες, μοντέλα, εν γένει καλλονές, στις οποίες ο Μπερλουσκόνι φέρεται να είχε «δανείσει αρκετά ακίνητα», στην περιοχή «Μιλάνο 2», την οποία έχτισε με εταιρείες του, ζητώντας τους, σε αντάλλαγμα, να τον επισκέπτονται στις βίλες του.
 stavros-marinis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια