Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κόπηκε το ντοκιμαντέρ για την αυτοψία του Τζάκσον

Η προβολή ενός τηλεοπτικού προγράµµατος µε πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζάκσον και θέµα την αυτοψία του µαταιώνεται.
Οι εκτελεστές της διαθήκης του απαίτησαν από το κανάλι Discovery να ακυρώσει τη µετάδοση του σόου «Η αυτοψία του Μάικλ Τζάκσον: τι πραγµατικά τον σκότωσε», αναφέροντας πως πρόκειται για…

ένα θέαµα «που η κακή αισθητική του προκαλεί σοκ».
Από την πλευρά του το κανάλι ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αναβολή της προβολής του ιατρικού ντοκυµαντέρ εξαιτίας
της επικείµενης δίκης του θεράποντος ιατρού του Τζάκσον. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον δήλωσαν ικανοποιηµένοι από την απόφαση του καναλιού. Οι Τζον Μπράνκα και Τζον Μακλέιν είχαν κατηγορήσει την εταιρεία παραγωγής πως µοναδικό της κίνητρο ήταν ο τυφλός πόθος για την εκµετάλλευση του θανάτου του τραγουδιστή. Και πως αυτή η κακόγουστη εκποµπή θα προκαλούσε θλίψη στην οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον.
Το ντοκιμαντέρ επρόκειτο να προβληθεί στην Ευρώπη στις 13 Ιανουαρίου. Η διαφήµισή του έδειχνε την εικόνα ενός σώµατος σκεπασµένουµε σεντόνι, από το οποίο διακρίνεται ένα χέρι που φοράτο σήµα κατατεθέν του Τζάκσον, ένα γάντι µε στρας. Στο µεταξύ, σήµερα αρχίζει η προκαταρκτική εξέταση του δόκτορος Κόνραντ Μιούρεϊ για να αποφασίσει το δικαστήριο αν υπάρχουν στοιχεία για να πάει σε δίκη µε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αµελείας. Ο δρΜιούρεϊ έχει αρνηθεί ότι προκάλεσε τον θάνατο του Τζάκσον, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2009 από υπερβολική δόση φαρµάκων.
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια