Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή θέματα που απασχόλησαν το Twitter το 2010!

Οι υπεύθυνοι του Twitter έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή θέματα για το 2010.
Απ’ οτι φαίνεται νούμερο ένα στη λίστα είναι
η οικολογική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού, η οποία προκλήθηκε από δυστύχημα σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου της BP (Gulf Oil Spill).
Δεύτερο στη λίστα έρχεται το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου (FIFA World Cup) ενώ ακολούθησε η ταινία Inception με το Λεονάρτνο Ντι Κάπριο.
Στην τέταρτη θέση με τα θέματα που απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες του Twitter,  είναι ο σεισμός στην Αϊτή που συγκλόνισε (Haiti Earthquake).
Στο νούμερο 5 βρίσκουμε ή μάλλον ακόμα ακούμε τον ήχο της Vuvuzela ενώ στην έκτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το δημοφιλές Tablet της Apple που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι είναι το τεχνολογικό προϊόν της χρονιάς (Apple iPad).
Στην έβδομη θέση βρίσκεται το λειτουργικό σύστημα της χρονιάς που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Google Android.
To φαινόμενο Justin Bieber, 15χρονος Καναδός που ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική από το YouTube δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή.
Τέλος στο νούμερο 9 βρίσκεται η τελευταία ταινία του Harry Potter (Harry Potter & the Deathly Hallows) ενώ στο νούμερο 10 έρχεται το χταπόδι που μπορούσε και προέβλεπε τον νικητή των αγώνων στο παγκόσμιο κύπελλο (Pulpo Paul).
Άντε και του χρόνου με πολλά Tweets και υγεία!
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια