Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιο ζευγάρι της showbiz αντάλλαξε μηνύσεις;

Εδώ και καιρό υπάρχουν τριβές στο γάμο στους και συχνά βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα του οριστικού χωρισμού.
Σήμερα όμως για λόγους που μόνο το ζευγάρι γνωρίζει ... το ποτήρι ξεχείλισε, αν και οι πληροφορίες λένε πως τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία είναι αυτά που τους έφεραν ...απέναντι.
Ο...
Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ, ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz και γονείς δύο επίσης πανέμορφων κοριτσιών, ζουν εδώ και καιρό μία κόλαση.
Αποκορύφωμα της αφόρητης συμβίωσης και των συνεχών καυγάδων ήταν να καταλήξουν σήμερα το μεσημέρι στο αστυνομικό Τμήμα Εκάλης όπου αντάλλαξαν μηνύσεις.Αφορμή αλλά όχι αιτία για τη σύγκρουση φαίνεται να στάθηκε η χθεσινοβραδυνή έξοδος της Εύης Αδάμ με την πρόσφατα χωρισμένη φίλη της, Δήμητρα Αιγινίτη.
Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα στο γάμο του και συχνά έχει προβληματιστεί για το ενδεχόμενο του διαζυγίου.
Σκεπτόμενοι όμως τα παιδιά τους, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Λάμπης Λιβιεράτος και το πανέμορφο μοντέλο-παρουσιάστρια Εύη Αδάμ υποχωρούσαν και απομακρύνονταν από τη δυσάρεστη λύση.
Αυτή τη φορά ωστόσο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μετά τον άγριο καβγά και τις μηνύσεις, όλα φαντάζουν πιθανά.
Ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης και αν ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ θα τα ξαναβρούν…Πάντως από το οικείο περιβάλλον γίνονται προσπάθειες ώστε και οι δύο να αποσύρουν τις μηνύσεις....

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια