Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέο Ροζ σκάνδαλο: sex video με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Σάλος με γνωστό μπασκετμπολίστα που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό.
Τι δείχνει το ερασιτεχνικό sex video του μπασκετμπολίστα;
Μετά το ροζ βίντεο γνωστού ποδοσφαιριστή με κυρία της showbiz, νέο ροζ βίντεο με μπασκετμπολίστα κάνει τον γύρο της Αθήνας μέσω κινητών.
Ο γνωστός μπασκετμπολίστας συμμετείχε σε
όργια με συμμετοχή άλλων δύο συναθλητών του από την Αθήνα και δύο χορευτριών.
Το ροζ βίντεο είναι γυρισμένο στο δωμάτιο που γινόταν το όργιο, είναι κάπως σκοτεινό, όμως εύκολα μπορεί κάποιος αν παρατηρήσει προσεκτικά να διακρίνει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων.
Ο άτακτος μπασκετμπολίστας κατάγεται από την Πάτρα και θεωρείται από τους ομορφότερους στο άθλημα. Το sex video στο οποίο πρωταγωνιστεί γυρίστηκε σε κάποια από τις επισκέψεις του στην Αθήνα και μάλιστα ο ίδιος γνωρίζει την ύπαρξή του.
Από τη γωνία λήψης του βίντεο φαίνεται οτι κανείς από τους αθλητές δεν βιντεοσκοπούσε, αλλά η κάμερα (ή το κινητό κατά πάσα πιθανότητα) είχε τοποθετηθεί σε κατάλληλο σημείο από τις δύο χορεύτριες, που απολάμβαναν το σεξ με τους τρεις μπασκετμπολίστες.
Το ροζ βίντεο το έχουν δει και κάποιοι Πατρινοί και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και στα κινητά τηλέφωνα της πόλης.
Προς το παρόν, κάνει τον γύρο των αθηναϊκών γηπέδων, αφού δεν είναι λίγοι οι αθλητές που θέλησαν να δουν από κοντά τα προσόντα των συναθλητών τους αλλά και τις καλλίγραμμες χορεύτριες που τα δίνουν όλα.
Όσοι είδαν το βιντεάκι λένε πως ο Πατρινός μπασκετμπολίστας πέρασε πολύ καλά, καθώς οι δύο χορεύτριες δεν είχαν κανένα απολύτως ταμπού, ήταν έμπειρες και έτοιμες για όλα.
Οι σκηνές στην «πενταπλή» ερωτική συνεύρεση είναι απίστευτες.
Το ροζ βίντεο θα ανέβει σύντομα σε γνωστό τσοντο-site στο διαδίκτυο.
 nuxtopoulia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια