Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Kαίτη Φίνου απαντά στις κακοήθειες:

"Κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να με διαβάλλουν"Απάντηση σε κακοήθη δημοσιεύματα που θίγουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά της δίνει η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook.
Το γλυκό κορίτσι του ελληνικού θεάτρου που με αγώνα και αξιοπρέπεια καταφέρνει και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που συναντά έγινε βορά στην
 πένα "δημοσιογράφων" που τους έκανε την τιμή να τους παραχωρήσει συνέντευξη κι εκείνοι δείχνοντας μικροπρέπεια και κιτρινισμό θέλησαν να την απαξιώσουν για να πουλήσουν λίγα φύλλα παραπάνω!
Πιο συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας είδε μία συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή καθημερινή εφημερίδα η Καίτη Φίνου.
Με ειλικρίνεια και χαμόγελο, όπως πάντα, δέχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις "συναδέλφου" σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πώς καταφέρνει και τις αντιπαρέρχεται.
Και ξαφνικά το δημοσίευμα βγαίνει με τίτλο: "Δεν έχω να πληρώσω το νοίκι μου", κάτι που δεν είπε η ίδια.
Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά...
Σκέφτεται ο αρχισυντάκτης πως θα κάνει το θέμα πιο εμπορικό και κάνει συνδυασμούς για να του βγει.
Η Καίτη Φίνου όμως έχει αξιοπρέπεια και ήθος για να αντιτάξει σε αυτούς που τη διαβάλλουν, σε αυτούς που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και παίζουν παιχνίδια σε βάρος της.
Την απάντηση τη δίνει η ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook:
Στο πλευρό της Καίτης Φίνου βρέθηκαν δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της οι οποίοι σχολιάζουν αρνητικά το κακοήθες δημοσίευμα, αλλά και όσους το αναπαρήγαγαν μέσω άλλων ενημερωτικών μέσων. Συν τοις άλλοις γίνεται λόγος και για μπότοξ που έκανε η Καίτη Φίνου, κάτι που συνέβη στα πλαίσια πρωινής εκπομπής καθαρά και μόνο για τηλεοπτικούς λόγους, όπως αντιλαμβάνεστε.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας... Στο πλευρό σου πάντα, Καιτούλα...
  stifora.gr
Τάσος Πετράκης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια