Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Grammys 2011: οι υποψηφιότητες

Eminem, Bruno Mars, Lady Gaga, Jay-Z και Lady Antebellum συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Σε 10 κατηγορίες είναι υποψήφιος ο Eminem στα φετινά βραβεία Grammy.
Οι υποψηφιότητς ανακοινώθηκαν την  Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου από το Club Nokia του Los Angeles. To event παρουσίασε ο LL Cool J, ενώ εμφανίστηκαν live οι
Katy Perry, Justin Bieber και Miranda Lambert.

Δεύτερος σε υποψηφιότητες είναι ο Bruno Mars (προτεινόμενος σε 7 κατηγορίες) ενώ από 6 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν η Lady Gaga, o Jay-Z και το country trio Lady Antebellum.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Album of the Year είναι προτεινόμενοι οι Arcade Fire με το "The Suburbs", ο Eminem με το "Recovery", οι Lady Antebellum με το "Need You Now", η Lady Gaga με το "The Fame Monster" και η Katy Perry με το "Teenage Dream".

Στην κατηγορία Record of the Year, προτεινόμενοι είναι ο B.o.B. ("Nothin' on You"), ο Eminem (featuring Rihanna) ("Love the Way You Lie"), ο Cee-Lo Green ("F?? You"), ο Jay-Z με την Alicia Keys ("Empire State of Mind") και οι Lady Antebellum ("Need You Now")

Ο Justin Bieber, ο Drake, οι Florence & the Machine, οι Mumford and Sons και η Esperanza Spalding προτάθηκαν για το βραβείο Best New Artist, ενώ στην κατηγορία Song of the Year, υποψήφιοι είναι ο Cee-Lo Green για το "F??? You", ο Ray Lamontagne για το "Beg Steal Or Borrow", οι Lady Antebellum για το "Need You Now", ο Eminem για το "Love the Way You Lie" και η Miranda Lambert για το "The House That Built Me".

Η τελετή απονομής των 53ων βραβείων Grammy θα γίνει στο Staples Center του Los Angeles στις 13 Φεβρουαρίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια