Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παπασπηλιόπουλος-Δαδακαρίδης: «Συγκατοικούσαμε μαζί ένα χρόνο»

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, εκτός από συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Ζητείται Ψεύτης», είναι και παλιοί, καλοί φίλοι: γνώριμοι από τα παλιά καθώς συγκατοικούσαν για ένα χρόνο, οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί μιλάνε για τη ζωή τους, τις σχέσεις τους αλλά και τα
 μελλοντικά σχέδια τους.
Πατέρας ενός 5χρονου αγοριού, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλά για την απόφαση να γίνει μπαμπάς στα 31 του στο περιοδικό «Hello»: «Δεν έγινε τίποτα τυχαία, ούτε επειδή το κυνήγησα σαν τρελός. Δεν υπήρχε σχέδιο» .
Ο δημοφιλής ηθοποιός που είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, αποκαλύπτει ότι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα τους «αλλά σε υγιή και μέτριο βαθμό.
Για κάθε πράγμα που κάνει η Κατερίνα ή εγώ, κερδίζεται συνεχώς η εκτίμηση.
Δεν είναι δεδομένη, ούτε άνευ όρων».
Στη ζωή του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παραδέχεται ότι έχει καταφύγει πολλές φορές στον πειρασμό να πει ψέματα, ενώ αποκαλύπτει πως δεν σκέφτεται πολύ το μέλλον μιας και «μ΄απασχολεί η κάθε μέρα».
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης από την άλλη, αποκαλύπτει ότι στη «ζωή μου έχω πει πολλές φορές ψέματα», ενώ δηλώνει ότι χάνει εύκολα την υπομονή του μιας και διευθέτει αυθορμητισμό και πάθος που τον ξεπερνά.
Στις σχέσεις του δεν δίνει πολλές ευκαιρίες ενώ δεν αποφεύγει να κάνει σχέσεις με ηθοποιούς απλά όπως λέει «δεν μου έχει προκύψει ακόμα».
Για τον Πυγμαλίωνα η δημιουργία οικογένειας είναι «στόχος ζωής»: «αν αγαπήσω μια γυναίκα πολύ, ευχαρίστως θα έκανα παιδί μαζί της. Πρέπει να προκύψει».
Υπάρχει όμως γυναίκα που να τον έχει εμπνεύσει;
 «Έχει προκύψει αλλά δεν κράτησε. Συνήθως φταίνε και οι δυο. Οι σχέσεις είναι 50%-50%».
Αυτόν τον καιρό πάντως δηλώνει «μόνος και ήρεμος».
gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια