Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η «λαίδη» Εριέττα και οι αδέσποτοι «αλήτες»

Η νεαρή κληρονόμος δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της
Η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να περιορίσει τις κοσμικές εμφανίσεις και να ασχοληθεί με την δημιουργία κινήματος μέσω Ίντερνετ για την υιοθεσία των αδέσποτων.
«Υιοθετήστε ένα αδέσποτο από την Ελλάδα», προτρέπει τους επισκέπτες της
ιστοσελίδας της η κόρη της Μαριάννας Λάτση. Άλλωστε στην επιβλητική έπαυλη της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη, η Εριέττα φιλοξενεί ήδη τέσσερα σκυλιά με τα οποία ασχολείται η ίδια σε καθημερινή βάση.
Μέσω του site της «Σώστε ένα αδέσποτο από την Ελλάδα» (www.saveagreekstray.com), η Εριέττα καλεί τους πολίτες όλου του κόσμου να ευαισθητοποιηθούν και να υιοθετήσουν ένα τετράποδο αδέσποτο χωρίς να επιβαρυνθούν με έξοδα αερομεταφοράς, τα οποία καλύπτει η εμπνευστής της προσπάθειας. Όπως αναφέρει και η ίδια στο site: «Λόγω έλλειψης παιδείας γύρω από τη φροντίδα ενός σκύλου, αρκετοί Έλληνες δεν φροντίζουν σωστά και συχνά εγκαταλείπουν τα σκυλιά στους δρόμους της Αθήνας. Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το site για να προσφέρω τη δυνατότητα ενός νέου σπιτικού σε όσα περισσότερα αδέσποτα είναι δυνατόν, μειώνοντας τον αριθμό των ζώων που ταλαιπωρούνται.»
 newsbeast

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια