Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Νεφέλη έκλεψε την καρδιά του Βουτσά

Η Νεφέλη του έκλεψε την καρδιά.
Μια 3χρονη μικρούλα τού έκλεψε την καρδιά κι εκείνος, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, αποφάσισε να γίνει ανάδοχός της.
Ο μοναδικός Κώστας Βουτσάς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός από μεγάλος ηθοποιός είναι και σπουδαίος άνθρωπος.
Η πρώτη συνάντηση του αγαπημένου
ηθοποιού με τη μικρή Νεφέλη έγινε μέσω της Βίκυς Χατζηβασιλείου!
Ο καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και αγαπητός σε όλους Κώστας Βουτσάς προσκλήθηκε μαζί με την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή να συμμετάσχουν στην εορταστική εκπομπή του «Πάμε πακέτο» που θα προβληθεί λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο σπουδαίος μας ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόσκληση και βρέθηκε στο πλατό μαζί με την Πηγή Δεβετζή.
Το κλίμα ήταν εορταστικό, επεφύλασσε όμως και μια ευχάριστη έκπληξη στο μοναδικό ηθοποιό μας.
Οι υπεύθυνοι της εκπομπής είχαν προσκαλέσει και τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS της Βάρης.
Ενα μπουκέτο παιδάκια με φωτεινά πρόσωπα και χαμόγελα πλημμύρισαν το στούντιο και ταυτόχρονα πλησίασαν τον καλλιτέχνη για να τον γνωρίσουν από κοντά.
Ανάμεσά τους ήταν και ένα 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο πλησίασε ακόμα περισσότερο τον Κώστα Βουτσά και με τα μικρά χεράκια του έπιασε τα χέρια του ηθοποιού και αυτός τη ρώτησε τρυφερά «πως σε λένε, κοριτσάκι μου;».
«Νεφέλη» του σιγοψιθύρισε εκείνη ντροπαλά.
Αυτό ήταν…
Η μικρή δεν έφυγε στιγμή από κοντά του.
Οταν τελείωσαν τα γυρίσματα της εκπομπής, ο ηθοποιός ρώτησε λεπτομέρειες για το όμορφο κοριτσάκι που με τα εκφραστικά μάτια της κέρδισε την καρδιά του αμέσως.
Επειτα, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, ανακοίνωσε στους υπευθύνους που συνόδευαν τα παιδιά ότι θέλει να γίνει ανάδοχός της.
Ακολούθησαν κάποια απαραίτητα τηλέφωνα για την αναδοχή και το ραντεβού κλείστηκε στο παιδικό χωριό SOS στη Βάρη...
Το κυριακάτικο τραπέζι...
Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Κώστας Βουτσάς, συνοδευμένος από τη μεγάλη του κόρη Σάντρα και τη μικρότερη Θεοδώρα και με δώρα που είχε αγοράσει για τη μικρή του ανάδοχο βρέθηκε κοντά της.
Το σπίτι που είχε κλειστεί το ραντεβού στολίστηκε γιορτινά και γι’ αυτό είχε φροντίσει η «μαμά» Κατερίνα, η οποία φροντίζει τα παιδιά σαν να είναι δικά της.
Μάλιστα, είχε ετοιμάσει και το κυριακάτικο τραπέζι με εδέσματα που αρέσουν στο ηθοποιό, όπως ο μουσακάς και οι λαχανοντολμάδες.
Ετσι, κάθισαν όλοι μαζί για φαγητό, με τη μικρή Νεφέλη να κάθεται στα γόνατα του Κώστα Βουτσά που την τάισε με πατρική στοργή.
Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν και οι κόρες του Σάντρα και Θεοδώρα, καθώς και ο διευθυντής του παιδικού χωριού, ο κ. Πέτρος Παπαδάκης, μαζί και τα παιδιά της οικογένειας, η Γεωργία (αδελφή της Νεφέλης), ο Φανούρης, η Ζωή, ο Σάκης, η Μαρία, ο Σωτήρης και η Σακίρα.
Αφού πέρασε ευχάριστα όλη η ημέρα και ο ηθοποιός έπρεπε να φύγει, η μικρή Νεφέλη, η οποία είχε χορτάσει τις αγκαλιές και τα χάδια του, πέρασε στα χέρια της «μαμάς» Κατερίνας που μαζί τον αποχαιρέτισαν, χαρίζοντάς του ένα πλατύ χαμόγελο, δίνοντας το επόμενο ραντεβού πολύ σύντομα. 
πηγη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια