Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι σχέση έχει το «Αχ Κούλα» με την Άννα Βίσση;

Διαδικτυακό και όχι μόνο hit έχει γίνει το «Αχ Κούλα» που ακούσαμε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.
Τι κοινό, όμως, μπορεί να έχει η Κούλα με την Άννα Βίσση και τι ένωσε τις δύο γυναίκες;
Σύμφωνα με το star, στην εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη» της Πάνια, ο
Γιάννης και η Κούλα παρουσίασαν ένα ντουέτο που γράφτηκε ειδικά για αυτούς.

«Σήμερα χτύπησε πάλι ο τρομοκράτης! Όλη αυτή η ιστορία του ξύπνησε την ανάγκη να δημιουργήσει και τους έκανε την πρόταση... Ο τρομοκράτης αισθάνθηκε την ανάγκη αυτό το αχ του Γιάννη και αυτό το αχ της Κούλας να το κάνει τραγούδι», είπε η παρουσιάστρια προλογίζοντας το ντουέτο και όπου τρομοκράτης βάλτε Νίκος Καρβέλας.

Το ζευγάρι λοιπόν τραγούδησε το «Αχ Κούλα» λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και είχε ξημερώσει η Πέμπτη, 9 του μήνα. Τι σχέση έχει αυτό; Μα... γιόρταζε η Άννα Βίσση!

Τότε ήταν που η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε τι συνδέει την γνωστή τραγουδίστρια με την θρυλική πλέον Κούλα: αφού ευχήθηκε στην Άννα χωρίς να πει το επίθετό της φυσικά, η παρουσιάστρια την ευχαρίστησε που παραχώρησε το στούντιο ηχογράφησης για να γραφτεί το «Αχ Κούλα»!

«Χρόνια πολλά στις Άννες και σε μια αγαπημένη μου Άννα, η οποία παραχώρησε το στούντιο ηχογράφησης που τρέχει ο δίσκος της τρελά για να γράψει ο τρομοκράτης», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια