Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Bin Laden: “Παρίσι έρχομαι.........Αλλά το Λονδίνο κυνδινεύει!!!

Διαβάστε το ηχογραφημένο μήνυμα του Μπιν Λάντεν, που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera και το αμερικανικό δίκτυο CNN.
«Δεν είναι σωστό να καταλαμβάνετε τις χώρες μας και να σκοτώνετε τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και να περιμένετε να ζήσετε με ειρήνη και ασφάλεια»
«Πώς θα ήταν δίκαιο να παρεμβαίνετε στις υποθέσεις των μουσουλμάνων, κυρίως στη Βόρεια και τη Νότια Αφρική, να υποστηρίζετε τους "πράκτορές" σας εναντίον μας και να παίρνετε μεγάλο μέρος του πλούτου μας με ύποπτες συμφωνίες, την ώρα που οι δικοί μας άνθρωποι υποφέρουν από τη φτώχεια και την απελπισία;»
«Μιας και σκεφτήκατε αδίκως ότι είναι δικαίωμά σας να εμποδίσετε τις ελεύθερες μουσουλμάνες από το να καλύπτουν το πρόσωπό τους, δεν είναι δικαίωμά μας να διώξουμε τους δικούς σας εισβολείς και να τους κόψουμε το κεφάλι;»
ανέφερε στο μήνυμα ο αρχηγός της Αλ Κάιντα Bin Laden , προειδοποιώντας και για νέες απαγωγές.
«Η εξίσωση είναι απλή και ξεκάθαρη: όπως σκοτώνετε, θα σκοτωθείτε. όπως απαγάγετε άλλους, θα σας απαγάγουμε. Όπως πετάτε στα σκουπίδια την ασφάλειά μας, θα σπαταλήσουμε και τη δική σας ασφάλεια».
Ανεπίσημα σας αναφέρω χωρίς να είμαι μέντιουμ η προφήτης πως αν γίνει κάποιο τρομοκρατικό κτύπημα από την πρόχειρη μελέτη που έχω κάνει, αυτό θα γίνει στο Λονδίνο και όχι στο Παρίσι με βάση τη παρούσα δήλωση το Μπιν Λάντεν και μεταξύ 8-13 Δεκεμβρίου.
Κοντός Ψαλμός Αλληλούια.
Μακάρι να διαψευστώ.
 e-cy

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια