Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Athens Metro Mall

Λαμπερά εγκαίνια, toy Athens Metro Mall.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν προ ημερών τα εγκαίνια του πολυαναμενόμενου εμπορικού κέντρου Αthens Metro Mall. To νέο εμπορικό κέντρο άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε εξέχουσες προσωπικότητες της επιχειρηματικής και της πολιτικής ζωής της χώρας, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Μεταξύ των άλλων
παρευρέθηκαν ο Κ.Αγγελόπουλος με τη Γέλη Αγγελοπούλου, ο Γιώργος Κύρτσος με τη σύζυγό του Αμαλία Καραγκούνη - Κύρτσου, ο Δημήτρης Κοπελούζος, η Ευγενία Χανδρή, οι Γιάννης και Διογένης Παπαθεοχάρης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης, η Αλεξάνδρα και η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, ο Αλέξανδρος και η Ρίτα Μοραΐτακη και πολλοί άλλοι.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktails υπό τους ήχους live σαξοφώνου και είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε 5 ορόφους, 85 καταστήματα ηγετικών brands, μερικά εκ των οποίων κάνουν για 1η φορά την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, 18 διαφορετικές επιλογές εστιατορίων, 1 σούπερ μάρκετ, 1 τραπεζικό κατάστημα και 5 κινηματογραφικές αίθουσες.
Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο προσκάλεσε τους επισκέπτες του(27/11) να συμμετάσχουν στο στολισμό του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου, τοποθετώντας τις δικές τους μπάλες στα εντυπωσιακά κλαδιά του. Αργά το απόγευμα η διάσημη αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου έδωσε το σύνθημα για το φαντασμαγορικό φωτισμό του δέντρου, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με ένα μοναδικό live από το συγκρότημα MELISSES.
Στο πλαίσιο της γιορτής το The Mall Athens προσέφερε δώρα στο σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που πήραν μέρος στη γιορτή του εμπορικού κέντρου βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, όπως η Εύη Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο, η Νόνη Δούνια και η Ναταλία Δραγούμη.
Η φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδος στο The Mall Athens επιφυλάσσει ακόμη πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες του.
* Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Μετρό "Άγιος Δημήτριος"
City Press

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια