Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Travel Senior Cyprus 55+

Δυναμική είσοδο στην τουριστική αγορά της Κύπρου έχει ήδη ξεκινήσει το τουριστικό γραφείο Kavaliero Viajes, που ειδικεύεται στα προγράμματα travel Senior, δηλαδή στα ειδικά τουριστικά πακέτα για άτομα άνω των 55 ετών.
Η Κύπρος, αναγνωρίζοντας τη στρατηγική σημασία που έχει ο τουρισμός για την οικονομία της χώρας και με δεδομένη την ιδιαίτερη γεωγραφική θέση και τις
εξαιρετικές κλιματικές συνθήκες, υποστηρίζει την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων στο νησί της Αφροδίτης.
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε απ όλους τους τοπικούς φορείς (ενώσεις ξενοδόχων, επιμελητήρια, τοπικούς οργανισμούς τουριστικής προβολής) και το Cyprus 55+ σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο του 2011.
Με το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να ταξιδέψουν στην Κύπρο άτομα άνω των 55 ετών από την Ελλάδα και άλλες 15 ευρωπαϊκές χώρες.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία τα προγράμματα του Οκτωβρίου, με ταξιδιώτες από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το Travel Senior Cyprus 55+ δίνει τη δυνατότητα σε άτομα άνω των 55 ετών να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες εβδομαδιαίο πακέτο διακοπών σε πολύ χαμηλή τιμή, η οποία περιλαμβάνει αεροπορική μετάβαση, διαμονή και διατροφή σε ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων, καθώς και ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα.
Πρόσφατα δόθηκε στην Πάφο συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, το οποίο θα φέρει στο νησί σημαντικό αριθμό επισκεπτών μέχρι τον Απρίλιο του 2011.
Ο δήμαρχος της Πάφου κ.Σάββας Βέργας και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του Kavaliero Viajes, Νίκο Καβαλιέρο, και τους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να στηρίξουν τον Κυπριακό τουρισμό σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Ο κ. Καβαλιέρος απάντησε λέγοντας πως στόχος είναι η Κύπρος να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης, ενώ αποκάλυψε πως έχουν ήδη γίνει κρατήσεις που υπερβαίνουν τις προβλέψεις.
* Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Travel Senior 55+ και κρατήσεις:
Kavaliero-Viajes, Απόλλωνος 1 και Νίκης, Αθήνα, Τ/210 32.48.448.
www.kavaliero-viajes.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια