Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Top Chef VS Master Chef

Αναλύοντας τα δύο ριάλιτι μαγειρικής.
H φετινή τηλεόραση γέμισε μαγειρική και ανθρώπους που τρώνε.
Απλούς ανθρώπους που μαγειρεύουν και καλούν κόσμο σπίτι τους.
Μάγειρες πρωινάδικων, Σεφ που αναμορφώνουν εστιατόρια.
Σκανάρουμε και τις δύο εκπομπές για να μάθουμε τι συμβαίνει στον κόσμο της κατσαρόλας.

Master Chef, MEGA:
H παρουσιάστρια: Αρχικά διακοσμητική, με στάση Καλλιστεία 1965 (ελαφρώς τσακισμένο μπροστινό ποδαράκι, ευθυτενές το πίσω, χέρια κομψά χαμηλωμένα) ή στη μέση και κόρδωμα.Στη συνέχεια, πήρε λίγο τα «πάνω» της. Δηλαδή είπε και ένα «πρέπει να ψηφίσεις εκείνον από τους συμπαίκτες σου που βρίσκεις άχρηστο» (προφανώς όχι με αυτή τη λέξη).

Οι κριτές: Πρωταγωνιστούν πολύ περισσότερο στο σόου απ’ ό,τι στο Top Chef, κυρίως γιατί το σόου είναι σε καθημερινή βάση. Ο Λαζάρου να κλέβει την παράσταση, συνδυάζοντας το αστέρι Michelin με μια αμεσότητα Ελληνάρα που και θα φτύσει το φαΐ και θα βρει και την ψυχή στο πιάτο. Ο Λουκάκος είναι ευγενής σε φυσιογνωμία ομιλία και ενδυματολογική προσέγγιση. Ο Σκαρμούτσος είναι ο ροκ σταρ της εκπομπής, όχι μόνο λόγω τατουάζ αλλά και αγάπης προς το κατατρεγμένο, το ιδιαίτερο, το εναλλακτικό.

Top Chef, ΑΝΤ1

Το concept: Το σόου ξεκίνησε με 16 σεφ- παίκτες.  Ο κάθε κριτής παίρνει από μία ομάδα σεφ και δοκιμάζει τα πιάτα τους. Ο κάθε κριτής βγάζει έναν προτεινόμενο και τον στέλνει στη δοκιμασία στο τέλος του επεισοδίου, όπου βαθμολογούν όλοι οι κριτές. Όποιος χάσει τη δοκιμασία φεύγει. Ο τελευταίος που θα μείνει γίνεται Top Chef και παίρνει 50.000 ευρώ.

Οι κριτές: Ο Απόστολος Τραστέλης κατσαδιάζει παίκτη που έχει φτιάξει μπαρμπούνι να μοιάζει με καραβάκι και το έχει ραντίσει με «πούδρες αρακά». Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξέρει το παιχνίδι της τηλεόρασης και συντονίζει και την κριτική επιτροπή, θυμίζοντάς μας πόσο συμπαθητικός και γνώστης είναι. Ο Χριστόφορος Πέσκιας καταφέρνει να είναι και πιο «μπαμπάκας» των παικτών από τον Μαμαλάκη, ενώ σφάζει με το βαμβάκι (ρωτήστε και τον Γκελντή). Ο Ερβέ Προνζάτο κάνει δηλώσεις ίδιες με του Μπάγεβιτς όταν ήταν στην ΑΕΚ. Δεν καταλαβαίνουμε πάντα τι λέει, αλλά σί- γουρα δεν είναι καλό.
DownTown
yupi

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια