Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θύμα φάρσας έπεσε ο Σάκης Ρουβάς από το MTV

Θύμα φάρσας με πρωταγωνιστές... μερικές κυρίες έπεσε ο Σάκης Ρουβάς στη μέση του δρόμου! Το αστείο είχε στήσει το ελληνικό MTV για να βραβεύσει τον τραγουδιστή, ο οποίος μέχρι να καταλάβει τι γινόταν τα είχε εντελώς χαμένα!
Ο Σάκης κέρδισε το βραβείο «Best Greek Act» και είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου στην Ευρώπη στα βραβεία MTV, που θα γίνουν την Κυριακή στην Μαδρίτη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα φορτηγό
σταμάτησε, αναγκάζοντας το αυτοκίνητο του Έλληνα σταρ να κάνει το ίδιο. Ξαφνικά, μία κυρία μεγάλης ηλικίας που κατέβηκε να δει τι συμβαίνει πλησίασε τον Σάκη, του ζήτησε αυτόγραφο και φώναξε τις... φίλες της για να τον δουν από κοντά!
Τι αυτόγραφα του ζήτησαν, τι τον χάιδευαν, τι του τσιμπούσαν τα μάγουλα... Χαμογελαστός αλλά και εμφανώς σαστισμένος, ο Σάκης δεν τους χάλασε χατίρι, ενώ εκείνες του έδειξαν ότι έχουν φωνητικά χαρίσματα τραγουδώντας «άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα...»!!!
Εκεί που ο τραγουδιστής σκεφτόταν τι του ‘μελλε να πάθει, εμφανίστηκε από το πουθενά ο Ισπανός παρουσιαστής Johann Wald, που ήρθε για μια ώρα στην Αθήνα μόνο και μόνο για να δώσει το βραβείο στον Σάκη!
Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει «σαρώσει» κατά καιρούς διάφορα μουσικά βραβεία, αυτή η απονομή όμως θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη!!!
 madata.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια