Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mathe Click: τo πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στο facebook είναι εδώ... you like?

Όταν πριν από χρόνια στεκόμασταν στις οθόνες μας για να δούμε έναν τροχό να γυρίζει, φυσικά και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έρθει η στιγμή που απλά θα ανοίγουμε έναν υπολογιστή από το σπίτι, το γραφείο ή από όπου κι αν βρισκόμαστε και θα
μπορούμε να παίζουμε ή να διασκεδάσουμε ζωντανά στο πρώτο live τηλεπαιχνίδι!
Κι όμως το Mathe Click είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της 1ης Δεκέμβρη και σε περιμένει να παίξεις ζωντανά, σε μια μοναδικά πρωτότυπη εμπειρία, αντίπαλος με άλλους 299 παίχτες. Στη θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο κορυφαίος, ο ένας και μοναδικός, ο απόλυτος άρχων Γιώργος Μητσικώστας για να καθοδηγήσει, να κάνει μιμήσεις και γενικά να δώσει το κέφι που μόνο αυτός έχει.
Γιατί να παίξω;
Γιατί να παίξεις; Πλάκα κάνεις; Γιατί αυτό το παιχνίδι δεν έχει ξαναγίνει. Και όταν λέμε δεν έχει ξαναγίνει το εννοούμε. Γιατί για πρώτη φορά μπορούν να παίξουν και να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν ένα παιχνίδι. Γιατί όλοι οι friends σου θα είναι εκεί.
Πώς παίζεται το παιχνίδι;
Το Mathe Click είναι ένα παιχνίδι γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στην εφαρμογή (application) και να δηλώσεις συμμετοχή. Στη συνέχεια, μισή ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κάνεις check-in και αμέσως μετά περιμένεις την κλήρωση για τους 300 παίχτες. Μόλις ανακοινωθούν οι τυχεροί το παιχνίδι ξεκινάει.  Για να κερδίσει κάποιος το πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις μέσα στα χρονικά πλαίσια που δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει γιατί οι παίχτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα τέσσερις απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι που θα έχουν απαντήσει σωστά είναι οι νικητές του παιχνιδιού.
Δώρα!!!
Το ότι θα παίξεις live, θα κάνεις πλάκα με το Μητσικώστα και ότι θα σε δουν όλοι οι Friends σου μπορεί να μην σου είναι αρκετό... Για αυτό βάλαμε και βραβεία. Έτσι λοιπόν για τους 10 νικητές υπάρχουν... 1 Playstation 3 στον πρώτο νικητή και στη συνέχεια 4 ΧΒΟΧ 360, 3 Wii και 2 iPod shuffle.
Αν δεν παίξω;
Αν δεν παίξεις, βλέπεις και διασκεδάζεις. Βλέπεις και τους κολλητούς σου που παίζουν και τους κάνεις καζούρα. Εννοείται ότι δηλώνεις συμμετοχή για την επόμενη Τετάρτη με σκοπό να τους Matheis Click και να πάρεις τα δώρα.
Ποιος;
Το Mathe Click το σχεδίασε η Leo Burnett για την ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζεται στην πλατφόρμα Netvolution και παρουσιαστής του είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας.
menshealth

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια