Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Jake Gyllenhaal - Taylor Swift: Νέο ζευγάρι στο Χόλιγουντ

Για πολύ καιρό ήταν μόνος και πληγωμένος.
Ο χωρισμός του με την Reese Witherspoon του στοίχησε ακριβά αλλά οι γκρίζες ημέρες φαίνεται πως πέρασαν πια για τον γόη του Χόλιγουντ, Jake Gyllenhaal.
Αρκετά παρακάλεσε την Reese ο Jake, πολλές φόρες έπεσε στα πατώματα για χάρη της και εκείνη τον χώρισε γιατί απλά… δεν ήθελε να παντρευτεί!
Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, λίγες
μόνο ημέρες μετά τον χωρισμό η Reese εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ με άλλο νέο και ωραίο αγόρι!
Ευτυχώς όμως η ζωή χαμογέλασε ξανά στον γλυκό Jake! Οι φήμες που ήθελαν τον 30χρονο ηθοποιό ζευγάρι με την πανέμορφη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, την μόλις 21 ετών Taylor Swift, φαίνεται πως… δεν είναι μόνο φήμες!
Ο σταρ του Brokeback Mountain, φαίνεται πως εκτός από όμορφος και ταλαντούχος είναι και πολύ ρομαντικός αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξόδεψε 100.000 δολάρια για να πάει την Taylor από τις ΗΠΑ στη Βρετανία με ιδιωτικό jet.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ερωτευμένοι σταρ είχαν κλειστεί στη σουίτα του Jake στο ξενοδοχείο «The Dorchester¨, του Λονδίνου όλο το Σαββατοκύριακο. Εκτός όμως από το να ζήσουν τον έρωτά τους, είχαν και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Jake παρευρέθηκε στην πρεμιέρα τα καινούριας του ταινίας Love And Other Drugs ενώ η Taylor εμφανίστηκε και τραγούδησε στα Teen Radio Awards.
«Ο Jake ήθελε να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την Taylor. Αν δεν είχε κάνει αυτή την κίνηση, δεν θα είχαν δει ο ένας τον άλλο αφού οι υποχρεώσεις τους και το πρόγραμμά τους δεν θα το επέτρεπαν. Νοίκιασε ένα jet λοιπόν», ανέφερε στη εφημερίδα The Sun, άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.
Μέχρι στιγμής οι δυο σταρ δηλώνουν μόνο φίλοι και αρνούνται κάθε δημοσίευμα που τους θέλουν ζευγάρι. Όσοι όμως τους έχουν δεν μαζί, λένε ότι ο έρωτας τους δεν μπορεί να κρυφτεί.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι η Taylor θα θέλει να τον παντρευτεί…
freegossip

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια