Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Είσαι μόνη χωρίς φίλους;

Μήπως δεν έχεις φίλους;
Είχες µια κολλητή,η οποία όµως παντρεύτηκε, έφυγε στην επαρχία µε τον άντρα της και έχετε να µιλήσετε πολλά χρόνια;
∆εν έχεις άλλους ανθρώπους γύρω σου στους οποίους µπορείς να µιλήσεις πέρα από κάτι ξαδέρφια σου, τα οποία πολλές φορές αναρωτιούνται για ποιο λόγο η µικρή τους ξαδέρφη δεν έχει γύρω της κανένα φίλο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουµε να κάνουµε µε ανθρώπους που δεν είναι καθόλου κοινωνικοί, δεν µοιράζονται, δεν εµπιστεύονται και δεν σχετίζονται µε άλλους ανθρώπους, έχουν κοινώς δυσκολία στις προσωπικές επαφές.
Κάποιες φορές πρόκειται για σχιζοειδείς προσωπικότητες που προτιµούν την αποµόνωση και αρνούνται το συναισθηµατικό και προσωπικό δέσιµο.
Αυτό όµως τους φέρνει αντιµέτωπους µε τη µοναξιά, την κατάθλιψη και τη δυσκολία να απολαύσουν τη ζωή.
Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να συναντήσουν ανθρώπους που θα τους κάνουν να ξεπεράσουν την τάση τους για αποµόνωση, να εµπιστευτούν και να επενδύσουν σε µια φιλία.
Στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν φίλους υπάγονται και άνθρωποι που είναι επιφανειακοί, ιδιοτελείς και ικανοί να εκµεταλλευτούν τους άλλους, γεγονός που τους αφήνει µόνους ύστερα από κάποιο διάστηµα.
Έτσι ενισχύεται και η άποψη πολλών που θέλει τους ανθρώπους που δεν έχουν φίλους να µην έχουν και τις καλύτερες προθέσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια