Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηalle Berry: Τριγυρνάω γυμνή μέσα στο σπίτι!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ellen DeGeneres η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Halle Berry.
«Λατρεύω να είμαι γυμνή στο σπίτι και δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό» εξήγησε στην άναυδη Ellen, που έχει ακούσει πολλά σε αυτή τη ζωή, αλλά πάντα υπάρχει κάτι για...... να την ξαφνιάσει.
Εκτός από το γεγονός ότι η Halle Berry διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να υποδύεται την Oprah Winfrey στον κινηματογράφο, προχώρησε και σε μία ακόμα αποκάλυψη για την
πρόσφατη περιπέτεια με την κόρη της…
«Στεκόταν και της κρατούσα το χέρι όταν, εντελώς ξαφνικά, χάθηκε την ώρα που κοιτούσα ένα καρτελάκι με τιμές», ανέφερε Halle Berry, περιγράφοντας την περιπέτεια που έζησε, όταν έχασε την τρίχρονη κορούλα της σε εμπορικό κέντρο.
«Κοίταξα πίσω μου και δεν την βρήκα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και άρχισα να αρχίσω να φωνάζω "Κλείστε το κατάστημα. Κλείστε τις πόρτες! Η κόρη μου χάθηκε!"», θυμήθηκε η 44χρονη ηθοποιός.
Η μικρή, όπως αποδείχτηκε, προτίμησε να παίξει και κρύφτηκε πίσω από μερικές κρεμάστρες με παντελόνια, ενώ η μαμά της την βρήκε όταν έβγαλε το κεφάλι από την κρυψώνα και της είπε «γεια»! «Κάθε μητέρα μπορεί να χάσει το παιδί της σε ένα πολυκατάστημα.
Ίδρωσα ολόκληρη και φρίκαρα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι το κεφάλι μου είχε φύγει από το σώμα μου», κατέληξε.
e-radio.gr
 topsaxtiri

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια