Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μέσω 40 χρωματικών αποχρώσεων και 13 προτομών που θα αποτυπώνουν το χρώμα του κόμματος (πράσινο ή μπλε) ή του ανεξάρτητου συνδυασμού που θα προηγείται (λευκό) θα αποτυπωθούν το βράδυ της Κυριακής τα εκλογικά αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες της χώρας.
Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος της Singular κ. Καρακαδάς της εταιρείας που
για μια ακόμη φορά έχεια αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος, μετά το τέλος της σημερινής επιχτυχημένης πρόβας τζενεράλε για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, διευκρινίζοντας ότι τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται για κάθε περιφέρεια ξεχωριστά και, όπως έχει γίνει και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν θα υπάρχει συνολικό αποτέλεσμα για την επικράτεια.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να βγουν τα πολιτικά συμπεράσματα με βάση τον πήχη που έχει θέσει η κυβέρνηση (ποσοστό στο σύνολο της χώρας και διαφορά των δύο κομμάτων στον α΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών) θα πρέπει κομματικά επιτελεία και δημοσιογράφοι να βγάλουν τα κομπιουτεράκια.
Ραγκούσης: Στόχος η ταχύτητα και η εγκυρότητα
Στις δηλώσεις ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι "όλα είναι έτοιμα για να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εκλογές" και έθεσε ως στόχο "να έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όσο το δυνατόν πιο έγκυρη εικόνα".
aftodioikisi.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια