Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα μορφή...τουρισμού από το 2011

Ο «m-tourism» ή αλλιώς τουρισμός στο κινητό σας τηλέφωνο είναι η νέα μόδα που σιγά σιγά επιβάλλεται στην αγορά και φαίνεται πως θα επικρατήσει το 2011 στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Euromonitor International, ενώ ξεκίνησε καθαρά για τη διευκόλυνση του επιχειρηματικού κόσμου, ο "m-tourism" επεκτείνεται τώρα και στα
ταξίδια αναψυχής.
Μετά τον "απλό" τουρισμό, τον "e-tourism" τώρα γίνεται λόγος για τον "m-tourism". "Μ-τουρίστες" είναι όσοι μέσω του κινητού τους κάνουν κρατήσεις, ενημερώνονται για τον τόπο προορισμού τους ή συνομιλούν με άλλους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να κάνουν το ίδιο ταξίδι. Όσοι γενικότερα "κάνουν βουτιά στον τουρισμό" με το κινητό τους τηλέφωνο, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της Euromonitor International.
Οι Ευρωπαίοι τουρίστες οπαδοί των νέων τεχνολογιών και των εφαρμογών στο κινητό τηλέφωνο αναμένεται να αυξηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.
Το μόνο εμπόδιο, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, είναι ότι οι τιμές της περιαγωγής που εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Ανάμεσα στις νέες τάσεις, σύμφωνα πάντοτε με την έρευνα που προβάλλεται στην ίδια ιστοσελίδα, είναι η επιστροφή του Ιράκ στο προσκήνιο ως τουριστικός προορισμός, αλλά και ο τουρισμός στο διάστημα.
totefteri 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια