Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Playboy για γραφείο

Το ανδρικό περιοδικό Playboy δημιούργησε μια καινούργια σελίδα στο Διαδίκτυο, την οποία μπορούν να επισκέπτονται οι φίλοι του ακόμη και έν ώρα εργασίας, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από το αφεντικό.

Καθώς είναι κοινό μυστικό ότι οι υπάλληλοι γραφείου, κάθε διαβάθμισης, κάνουν μικρά διαλείμματα εργασίας, με βόλτες στο Διαδίκτυο, οι ιθύνοντες του περιοδικού αποφάσισαν ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουν καινούργιο κοινό.
Η καινούργια διεύθυνση
 TheSmokingJacket.com δεν θυμίζει σε τίποτα το αντίστοιχο playboy.com και το μόνο που υποδεικνύει ότι ο επισκέπτης βρίσκεται στο σωστό χώρο είναι τα δύο κουνελίσια αυτιά σ εκείνο το "ο".
Σε αυτό οι επισκέπτες του μπορούν μόνο να διαβάσουν χαριτωμενιές και αστειάκια που θα τους διασκεδάσουν, καθώς δεν κυκλοφορεί τίποτα γυμνό, το οποίο, άλλωστε, είναι έτσι κι αλλιώς απαγορευμένο από τους υπολογιστές στους χώρους εργασίας.
Οι ιθύνοντες του περιοδικού λένε ότι η κανονική ιστοσελίδα δέχεται περί τα έξι εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα και θα ναι ευχαριστημένοι αν η καινούργια τους κερδίσει άλλο ένα εκατομμύριο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια