Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άγριο έγκλημα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής: Σκότωσαν Κύπριους, πατέρα και γιο

Άγρια δολοφονία δυο Κυπρίων ομογενών, πατέρα και γιου, που σημειώθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής βύθισε στο πένθος την επαρχία της Πάφου, από όπου και κατάγονται.
Τα άτυχα θύματα του στυγερού εγκλήματος είναι ο Φιλάρετος Σεϊμένης, ενενήντα χρόνων, και ο γιός του Κώστας Σεϊμένης, πενήντα χρόνων, οι οποίοι κατάγονταν από το Αναβαργός της Πάφου. Ζούσαν εδώ και χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, όπου και διατηρούσαν κατάστημα επίπλων.
Η είδηση του τραγικού θανάτου τους έγινε γνωστή πρώτα στην επαρχία της Πάφου, όπου ζουν συγγενείς τους, οι οποίοι και ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νότιο Αφρική, το άγριο έγκλημα ήταν έργο δύο ενόπλων, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας Σεϊμένη στο Γιοχάνεσμπουργκ με σκοπό να κλέψουν. Όταν τους αντιλήφθηκαν πατέρας και γιος, οι δράστες άνοιξαν εν ψυχρώ πυρ εναντίον τους σκοτώνοντας και τους δύο, και αφού άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους, διέφυγαν τρέχοντας.
Ο Φιλάρετος Σεϊμένης είχε μεταναστεύσει στην Αφρική σε ηλικία μόλις 17 χρόνων και κατάφερε να αποκτήσει μια σεβαστή περιουσία. Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του Κώστας είχε δύο παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια