Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα "έσπαγε" στο Γονίδη ο Αλέξης Κούγιας;

Νταλκάς βαρύς φαίνεται πως… βάρεσε τον Αλέξη Κούγια και πήγε να τον ξεσπάσει στο Σταμάτη Γονίδη.
Μάλιστα, προτίμησε να πάει χωρίς γυναικεία συντροφιά, να αποφύγει το πρώτο τραπέζι πίστα και να αναζητήσει συμπαράσταση στην παρέα ενός φίλου του.
Ο δικηγόρος, αν κι έφτασε στο νυχτερινό κέντρο όχι ιδιαίτερα ευδιάθετος, όλη τη βραδιά κράτησε μια διακριτική στάση μέχρι τη στιγμή που άκουσε από τον καλλιτέχνη το
«μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό».

Ξαφνικά, άρχισε να μεταμορφώνεται και να αδειάζει τα πανέρια στον τραγουδιστή το ένα μετά το άλλο.

Την ώρα που σιγοτραγουδούσε ωστόσο συνομιλούσε με τον διπλανό του και συμφώνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, άφηνε υπονοούμενα για κάποιο γυναικείο πρόσωπο.

Oι εκδηλώσεις του πάντως δεν έμειναν ασχολίαστες από τους παρευρισκομένους, που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους έναν άντρα να πονά για χωρισμό και να το δείχνει.

Για ποια όμως χτυπιόταν ο Αλέξης Κούγιας; Για την Εύη Βατίδου που ποτέ δεν ξεπέρασε, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του ή για κάποια άλλη η οποία έστω και με μικρή παρουσία στη ζωή του τον στιγμάτισε;

Όσοι τον ξέρουν καλά επιμένουν πως ο δικηγόρος θα κάνει πάρα πολύ καιρό για να καταφέρει να κλάψει για άλλη γυναίκα, καθώς η καρδιά του ανήκει ακόμα στη Βατίδου έστω κι αν εκείνος προσπαθεί να πείσει πως την έχει διαγράψει.

Οι κακές γλώσσες τον θέλουν να έχει επηρεαστεί αρνητικά από τη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία, τόσο που την κακή του ενέργεια την εκδηλώνει σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Εκείνος, ομολογουμένως, αρνείται όλα όσα ακούγονται υποστηρίζοντας πως ο κύκλος έκλεισε και το μόνο που ενώνει τους δυο πρώην συντρόφους είναι τα αγγελούδια τους.

Μήπως λοιπόν για άλλη πονάει το δοντάκι του;
 stifora.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια