Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η περιπέτεια με το πλουσιοκόριτσο

Σε εφιάλτη τείνει να μετατραπεί για τον Γιάννη Πλούταρχο η αινιγματική συμπεριφορά θαυμάστριας του, η όποια -όπως όλα δείχνουν- έχει μια αρρωστημένη εμμονή για τον τραγουδιστή και έχει αρχίσει να κάνει την ζωή του δύσκολη.
Η συγκεκριμένη κοπέλα άρχισε τους τελευταίους μήνες να
πολιορκεί πολύ στενά τον Γιάννη Πλούταρχο ακολουθώντας τον σε κάθε του συναυλία ανά την Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως
πρόκειται για γόνο μεγάλης εμπορικής οικογένειας των Βορείων Προαστίων, η οποία κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η κοπέλα δεν έχανε κυριολεκτικά συναυλία του, αφού τον ακολούθησε μέχρι και στην Κύπρο, χωρίς όμως να τον πλησιάζει. Αυτή η ιστορία άρχισε να προβληματίζει τον τραγουδιστή και μάλιστα το κοινοποίησε και στους στενούς του συνεργάτες.

ΤΑ πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή όταν έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα που έγραφε “Ήμουν, είμαι και θα είμαι η σκιά σου. Σ' αγαπώ πιο πολύ κι απ' τη ζωή μου και θα κάνω τα πάντα για να σ' έχω. Σκέψου το σοβαρά γιατί έχω ήδη βρει τον τρόπο που, θες δε θες, θα σε φέρει κοντά μου. Έχουμε κοινές φωτογραφίες, με έχουν δει χιλιάδες μάτια όπου κι αν έχεις εμφανιστεί. Γεννήθηκα για να ζήσω μαζί σου. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, γιατί θα το μετανιώσεις. Δεν σε απειλώ, σ' αγαπάω. Την στιγμή που θα γίνουμε ζευγάρι θα το καταλάβεις. Και αυτό θα γίνει σύντομα...”. Ο Γιάννης Πλούταρχος έμεινε αποσβολωμένος. Χωρίς να το θέλει το μυαλό του πήγε στον εκβιασμό. Το στενό του περιβάλλον δηλώνει πως μόνο αν τέτοιου είδους καταστάσεις γίνουν ανεξέλεγκτες θα οδηγηθεί στη νομική οδό.

Πηγή: Ciao

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια