Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπετόβεν για καλύτερο γάλα

Στρώματα νερού και κλασική μουσική.
Όχι, δεν βρισκόμαστε στα ενδότερα κάποιου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου αλλά σε μια ομολογουμένως ασυνήθιστη φάρμα (ονόματι «Brue Valley Farms») με βοοειδή στο Γκλάστονμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας και όχι, αυτοί που ξαπλώνουν στα στρώματα έως και 18 ώρες ημερησίως απολαμβάνοντας τη μουσική, δεν είναι άνθρωποι αλλά... αγελάδες.
Οι παραπάνω ανέσεις, σύμφωνα πάντα με τους ιδιοκτήτες του ιδιότυπου κτηνοτροφείου, αποτελούν το «κλειδί» που επιτρέπει στα βοοειδή να παράγουν ποιοτικότερο γάλα.
«Τα κοπάδια μας ζουν μέσα στην πολυτέλεια και σε αντάλλαγμα, μας δίνουν νοστιμότατο, κρεμώδες γάλα το οποίο εν συνεχεία, εμείς κάνουμε υψηλής ποιότητας τσένταρ», δηλώνει ο 35χρονος κτηνοτρόφος Ρόμπερτ Κλαπ σύμφωνα με τον οποίο, το «μυστικό της επιτυχίας» έγκειται στο να σκέφτεται κανείς «αγελαδοκεντρικά».
«Συμπεριφερόμαστε στις αγελάδες μας σαν αυτές να είναι μεμονωμένα άτομα και φροντίζουμε κάθε πτυχή της ζωής τους, από την κοινωνικοποίησή τους έως την κάλυψη βασικών αναγκών όπως η διατροφή και η περίθαλψη», εξηγεί ο Κλαπ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια