Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο σέξι χρώματα για τα νύχια σου 2010

Tα περιποιημένα νύχια πάντα κάνουν καλή εντύπωση.
Είτε πας στο περίπτερο της γειτονιάς είτε απλά στο ραντεβού με τον κούκλο που θέλεις εδώ και καιρό, τα άκρα σου πρέπει να είναι περιποιημένα και in.
Αυτό το καλοκαίρι εντυπωσίασε με τα πιο τρέντι χρώματα στα νύχια σου!
Είσαι μέταλλο:
... 
τώρα που έπιασαν για τα καλά οι ζέστες το χρυσό και το ασημί είναι στα φόρτε τους! Εκτός του ότι "τραβάνε" το βλέμμα τα μεταλλικά χρώματα αναδεικνύουν το χέρι σου και σε κάνουν να λάμπεις αναδεικνύοντας την πάρτι πλευρά σου. Εντυπωσιακά μεταλλικά βερνίκια νυχιών -ή αν θες να αλλάζεις κάθε μέρα χρώμα ακόμη και αυτοκόλλητα- σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και τις κάνουν όλες να σε κοιτάζουν στα...νύχια!
Τιπ:
μη φοβηθείς να λανσάρεις το τρεντ, επειδή είναι κάπως εκκεντρικό! Προτίμησε τη χρυσή εκδοχή του για την παραλία και την ασημί για το βράδυ στο κλάμπ και λάμψε ασορτί με τη ντισκομπάλα!
Τρέντι μπλε:
το χρώμα της θάλασσα αυτό το καλοκαίρι δίνει χρώμα και στα νύχια σου! Είτε είσαι στο νησί είτε στην Αθήνα, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στο τιρκουάζ της θάλασσας, το απόλυτα must navy μπλε που μας έχει ήδη κερδίσει από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τα ανοιχτά γαλάζια που δίνουν το χρώμα του καλοκαιριού και στα νύχια σου. Αν δεν έχεις συνηθίσει το μπλε σα χρώμα στα νύχια σου τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από ένα ανοιχτό γαλάζιο παστέλ μέχρι να φτάσεις στο ναυτικό blue navy, κάνοντας nail statement!
Η χαρά των παστέλ:
ζεστά, ρομαντικά, απλά, διακριτικά παστέλ χρωματάκια χαρίζουν χρώμα στα νυχάκια σου! Η πιο hot τάση για το 2010 δεν είναι άλλη από ανοιχτόχρωμα μανό: από γκρι, μέχρι σωμών, ανοιχτό πορτοκαλί, ροζ παλ, δροσερά πράσινα αλλά και μοβ λιλά χαρίζουν στα νυχάκια οσυ το ρομαντισμό που τους αξίζει. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τα στρας ή το γκλίτερ είναι ό,τι πρέπει για να χαρίσει έξτρα λάμψη! Ανακάλυψε τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου αυτό το καλοκαίρι και εντυπωσίασε από το πρωί στον καφέ μέχρι το βράδυ στην έξοδο με τα πιο απαλά χρώματα της χρωματικής παλέτας!
Τα πρόστυχα τα κόκκινα τα νύχια σου:
το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους που δε μπορεί παρά να είναι in την πιο hot εποχή του χρόνου! Επίλεξε την απόχρωση του κόκκινου που σου αρέσει περισσότερο και δώσε κόκκινο χρώμα στα νυχάκια σου! Το κόκκινο της φωτιάς είναι εκτός από πολύ εντυπωσιακό και έντονο χρώμα ένα χρώμα που ταιριάζει άψογα στα νύχια σου -ειδικά αν είναι κοντά, γιατί όπως ξέρεις το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δε "δείχνει" το ίδιο στα μακριά νύχια.
Ουράνιο τόξο:
τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα νύχια σου σημαίνει από μόνο του ότι το καλοκαίρι έχει φτάσει! Έντονα πορτοκαλί, μπλε, μοβ και φούξια εξακολουθούν να μας κερδίζουν, αλλά φέτος είναι η χρονιά κυρίως των παστέλ να κλέψουν την παράσταση! Τα έντονα χρώματα ποτέ δε φεύγουν από τη μόδα το καλοκαίρι αφού ειδικά με λίγο μαυρισματάκι τα έντονα χρώματα αναδεικνύονται ακόμη καλύτερα!
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια