Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το θέατρο του οργασμού

Σε σεξουαλικές λέξεις καταφεύγει η πλειοψηφία των γυναικών, ώστε να προκαλέσουν την εκσπερμάτωση των συντρόφων τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Το κάνουν επειδή βαριούνται και θέλουν να τελειώσει γρήγορα το... μαρτύριο
Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Λίντς με επικεφαλής τους Γκάιεν Μπρεγεν και τον Κόλιν Χέντριε, ζήτησαν από 71 γυναίκες ηλικίας 18 έως 48 να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις για να αποδείξουν ότι όταν κάνουν έρωτα με τους συντρόφους τους συνειδητά τους διαφεύγουν "σεξουαλικές λέξεις" ώστε να έχουν οι άνδρες πιο γρήγορη εκσπερμάτωση.
Απλές λέξεις όπως "Ναι!", αναφορά στο όνομα του και εντολές όπως για παράδειγμα "πιο κάτω", "εκεί" ανεβάζουν στο... κόκκινο τη λίμπιντο των ανδρών.
Οι επιστήμονες ρώτησαν της γυναίκες όταν εκφράζονταν έτσι στο κρεβάτι με το σύντροφό τους αν είχαν οι ίδιες πιο γρήγορο οργασμό.
Η απάντηση για το 80% ήταν αρνητική.
Πολλές από αυτές αποδείχτηκε ότι προσποιούνται ώστε να επηρεάσουν τους συντρόφους τους ώστε να εκσπερματώσουν πιο γρήγορα.
Πολλές από αυτές πλήττουν ερωτικά και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να επιταχύνουν τα πράγματα.
Όπως δήλωσε ο Μπρεγεν σήμερα οι γυναίκες νιώθουν κουρασμένες, ταλαιπωρημένες, δεν έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και έτσι συνειδητά "φωνάζουν" για να εκσπερματώσουν οι άνδρες τους νωρίτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια