Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φαίη Σκορδά: Η έκρηξη της

Φασαρίες και ένταση επικράτησαν την προηγούμενη Παρασκευή στο στούντιο του «Πολύ μπλα μπλα».
Η Φαίη Σκορδά τα έβαλε με κάποιους που προσπάθησαν να την εμπλέξουν στην άσχημη διάθεση που επικρατούσε στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της πεντάδας του «Όμορφου κόσμου το πρωί»!
Οι τελευταίες εκπομπές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης αναπαράχθηκαν από όλες τις μεσημεριανές εκπομπές.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο αποχαιρετισμός της
πεντάδας του «Όμορφου κόσμου το πρωί» στο Mega που πριν από λίγες μέρες, από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Πέτρος Μπούτος, έμαθαν και… επίσημα ότι δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.
Το τι είπαν οι απερχόμενοι παρουσιαστές προβλήθηκε σε video και στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» της Φαίης Σκορδά.
Το ότι η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα θα είναι οι νέοι παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega φαίνεται ότι έχει δυσαρεστήσει κάποιους στο Alter, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του εν λόγω video έδειχναν συνεχώς και τη Φαίη Σκορδά, η οποία εμφανώς αμήχανη παρακολουθούσε τις δηλώσεις των πέντε.
Κάτι που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είχε ζητήσει να μην το κάνουν, αφού δεν ήθελε να ταυτιστεί με την αποχώρηση των «πεντάμορφων» από το Mega.
Όταν όμως η εκπομπή διέκοψε για διάλειμμα, δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο με υπευθύνους της εκπομπής γι’ αυτό που της έκαναν.
Μάλιστα, μετά το τέλος της εκπομπής το θέμα έφτασε και σε υψηλά στελέχη του καναλιού, που κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού διαβεβαίωσαν την παρουσιάστρια πως δεν είχαν δώσει καμία τέτοια εντολή και πως κάτι τέτοιο έγινε… εν αγνοία της!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια